Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompaktni pisači za fotografije

Kreirajte i ispisujte predivne dugotrajne fotografije s pametnog telefona, digitalnog fotoaparata, SD kartice itd. – uz jednostavni kompaktni fotopisač SELPHY.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.

Featured article1

Pisači

Fast lab quality

Brzo ispisivanje profesionalne kvalitete

Demonstrirane funkcije dostupne su i na drugim pisačima SELPHY s omogućenom funkcijom Wi-Fi i u aplikaciji Canon PRINT.

Pogledajte videozapis

Ispisivanje s pametnog uređaja

Ako želite najbolji fotopisač za ispis s pametnog telefona u asortimanu SELPHY, odaberite SELPHY CP1300. Omogućuje brzo i lako bežično ispisivanje s Android i iOS pametnih telefona i tableta, izravno ili putem aplikacije Canon PRINT.

Smart Device Printing

Na raspolaganju vam je asortiman medija SELPHY za razne projekte ispisa. Od ispisa razglednica do kvadratnih naljepnica, savršenih za ispisivanje s pametnih telefona, svatko će pronaći odgovarajuće rješenje za ispisivanje.

ID photos

Fotografije za dokumente

Izrađujte i ispisujte fotografije za dokumente za osobnu ili profesionalnu upotrebu pomoću značajke ID Photo Print. Birajte među široko prihvaćenim standardnim formatima ili postavite vlastiti format. Ispišite više fotografija za osobne dokumente u jednoj ili više veličina na jednom listu papira kako biste uštedjeli papir.

Square Prints

Kvadratni ispisi

Idealni za dekoracije i maštovite projekte sa slikama iz popularnih aplikacija za pametne telefone i kompaktne fotoaparate.

Credit Cards

Kreditne kartice

Format kreditne kartice odličan je za manje okvire i fotografije koje nosite u novčaniku ili torbici.

Mini Stickers

Minijaturne naljepnice

Male naljepnice koristite za zabavne i kreativne projekte koji obuhvaćaju izradu modela te ukrašavanje.

Kompleti tinti i papira

Kompleti tinti i papira SELPHY imaju upravo onu količinu tinte i papira za određeni broj fotografija koje želite ispisati, tako da oboje možete zamijeniti u jednom jednostavnom koraku. Ispis na medije serije KC zahtijeva upotrebu kasete za papir veličine kreditne kartice koja se prodaje zasebno.

Pristupačna cijena i fiksni troškovi po ispisu

Pixel to Print

Od piksela do ispisa

SELPHY vam omogućava ispise različitih veličina, kombinaciju većeg broja fotografija na jednoj stranici uz Layout Print ili izradu predivnih kolaža za ispis s efektima u boji uz Shuffle Layout. Za najbolje rezultate koristite Auto Image Optimize kako biste automatski poboljšali kvalitetu ispisa.

Optimizacija slike

Image Optimize prepoznaje i ispravlja nesavršene detalje na fotografiji, prilagođavajući svjetlinu i boju lica te istovremeno smanjujući neželjeni šum kako bi ispis bio izuzetno jasan i bogatih boja.

Image Optimize – siva

Image optimize
Dye Sub

Sublimacija boje

Tehnologija sublimacije boja osigurava laboratorijsku kvalitetu ispisa koji će trajati do 100 godina pohranjeni u albumu. Zahvaljujući posebnom zaštitnom premazu svaki ispis bit će potpuno suh i otporan na vodu, otiske prstiju i ogrebotine.

100 godinaSublimacija boje

Ispisujte s bilo kojeg uređaja – bilo gdje

Bez obzira na to gdje su vaše slike spremljene, lako ih je ispisati pomoću uređaja SELPHY. Ispisujte fotografije izravno s pametnog uređaja, fotoaparata, memorijskih kartica, USB memorija ili računala. Koristite značajku Party Shuffle u aplikaciji Canon PRINT kako biste bežično kreirali jedinstvene kolaže koristeći slike s više pametnih telefona.

Print Anywhere

Lako se nosi, kamo god krenuli

SELPHY je tako mali i prijenosan da ga jednostavno možete ponijeti sa sobom na odmor i u posjete obitelji ili na zabave – kako bi svi mogli u trenutku ispisati i podijeliti predivne uspomene.

Easy to Carry

Podrška

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrirajte se odmah

iPad, iPhone, iPod i iPod touch zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i u drugim državama. AirPrint™ i logotip AirPrint zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ i Picasa™ registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google Inc.

Windows® i logotip Windows zaštitni su znakovi grupacije Microsoft