CINE LENSES

Filmski objektivi

Dizajnirani da zadovolje najviše standarde kinematografa.

NEKA CIJELI SVIJET BUDE KINO

Canon filmski objektivi pružaju izvanredne optičke radne značajke, robusnu kvalitetu izrade i svestranost za zadovoljavanje zahtjevnih potreba na filmskim produkcijama. Dizajniran za upotrebu s kamerama velikog formata od 35 mm i Super35mm, asortiman obuhvaća objektive za zumiranje i objektive fiksne žarišne duljine te širok izbor prihvata objektiva, uključujući PL, EF i RF. Bez obzira na to jeste li entuzijastični filmaš, iskusni profesionalac ili nešto između, Canon ima rješenje koje vam odgovara.
Cine Primes

Filmski objektivi fiksne žarišne duljine

Asortiman filmskih objektiva fiksne žarišne duljine punog kadra koji ispunjavaju zahtjeve vrhunskog snimanja. Dostupni su s PL, EF i RF prihvatima, širokim T-vrijednostima i žarišnim duljinama te nude prepoznatljive optičke značajke kako biste proširili svoj umjetnički izražaj.

Flex Zoom objektivi

Vrhunski objektivi za zumiranje s konstantnim brzim otvorom blende od T2.4 (FF) i T1.7 (S35) u cijelom rasponu zumiranja. Prilagodljivi za kamere punog kadra i Super35, dizajnirani za filmske i virtualne produkcije.

Flex Zooms
Cine Servo

Filmski servo

Spajajući zapanjujuću 4K optičku kvalitetu sa značajkama pogodnima za emitiranje, Canon filmski servo objektivi pružaju svestran izbor za emitiranje i ručne primjene u kojima je potrebna servo kontrola.

Kompaktni filmski servo

Dizajnirani za 4K Super 35mm kamere s ugrađenom servo kontrolom, automatskim izoštravanjem i stabilizacijom slike. Ovi snažni objektivi s EF prihvatom savršeni su za upotrebu u ruci ili na ramenu.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hibridni RF

Dizajniran je s profesionalnim značajkama i mogućnostima koje su idealne za produciranje fotografija i videozapisa. Dodatni adapteri za servo/motorizirano zumiranje omogućuju uglađeno i daljinsko zumiranje uz opcije povezivanja i upravljanja prikladne za mnoge primjene za ENG, emitiranje i u studiju.

Vrhunsko zumiranje

Dizajnirani za kamere Super 35mm s EF i PL prihvatom i nude izvanrednu 4K kvalitetu slike za vrhunske filmske produkcije.

Top End Zoom
Compact Zoom

Kompaktno zumiranje

Dizajnirani za kamere Super 35mm s EF i PL prihvatom i nude izvanrednu 4K kvalitetu slike za vrhunske filmske produkcije u kompaktnom i laganom dizajnu.

Otkrijte profesionalne videoproizvode tvrtke Canon i ponovo promislite što možete učiniti s videozapisima

Bez obzira snimate li moćne neovisne dokumentarce, napetu seriju ili nagrađivane filmove, na raspolaganju vam je profesionalni videoproizvod tvrtke Canon koji će vašu kreativnost katapultirati u nove visine.

Discover Canon Pro Video