Filmski objektivi

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Cijenom pristupačan filmski objektiv velikog formata tvrtke Canon, s vrhunskim filmskim servo značajkama.

Prednosti

 • Kompatibilnost s Canon EF sustavom za montažu podrazumijeva podršku za brzo i precizno Dual Pixel CMOS automatsko izoštravanje, servo mehanizam između fotoaparata i objektiva, automatsko praćenje metapodataka objektiva za jednostavnu naknadnu obradu i funkcije objektiva poput korekcije perifernog osvjetljenja.

 • Namjenski videoobjektiv žarišne duljine 18–80 mm, s optičkim zumiranjem od 4,4x

 • Zbog vrhunskih značajki, Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S idealan je za profesionalce ili napredne videografe

 • Opcijska drška za udaljeno zumiranje Canon ZSG-C10 (prodaje se zasebno) donosi uglađeno upravljanje zumiranjem, namjensku tipku One-Shot AF i fleksibilnost upotrebe iz ruke, s ramena ili putem stativa

 • Vrhunska optika tvrtke Canon donosi stabilne razine osvjetljenja od T4.4 (F4) kroz čitav raspon zumiranja

 • DC i USM motori za brzo, uglađeno i tiho servo zumiranje i kontrolu izoštravanja

 • 3 načina stabilizacije slike za jasne, čiste videozapise

 • Jednostavan za upotrebu i rad, težine svega 1,2 kg (pogodan za dronove)

 • Blenda s 9 listića pomaže u stvaranju prekrasnih, filmskih efekata zamućenja

 • Visoka optička razlučivost i opto-mehanički dizajn ispunjavaju sve zahtjeve za 4K snimanje

 • Znatno smanjeno "disanje izoštravanja" donosi manja izobličenja i veću postojanost snimki

Detaljne značajke

 • Profesionalna filmska optika za videografe

  Od filmova i dokumentaraca do vjenčanja i korporacijskih videozapisa, Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (kompaktni filmski servo objektiv) dizajniran je za ispunjavanje potreba profesionalnih snimatelja i naprednih amaterskih videografa. Uz snažno optičko zumiranje od 4,4x i žarišnu duljinu od 18–80 mm, ovo je idealan višenamjenski objektiv težine svega 1,2 kg, s funkcijama preciznog servo zumiranja i izoštravanja, za profesionalan izgled i dojam svih vaših snimki.

 • Sve prednosti kompatibilnosti EF montaže

  Dizajniran za upotrebu s DSLR-ovima s Canon EF sustavom za montažu i kompatibilnim videokamerama s odvojivim objektivima, Canon kompaktni filmski servo objektiv koristi ogroman asortiman funkcija Canon EF sustava za montažu, uključujući 3 načina rada za stabilizaciju slike i izuzetno brzo automatsko izoštravanje. Snažni Dual Pixel CMOS AF omogućava brzo i precizno izoštravanje jednostavnim pritiskom tipke, a kontinuirano automatsko izoštravanje omogućava praćenje objekata bez narušavanja izoštravanja. Korekcija perifernog osvjetljenja pomaže u održavanju ravnomjernog osvjetljenja preko čitavog kadra, a objektiv i fotoaparat ostaju u stalnoj komunikaciji, od praćenja metapodataka objektiva za jednostavniju naknadnu obradu do omogućavanja odabira broja T ili F na zaslonu fotoaparata.

 • Predivni bokeh

  Jedno od osnovnih obilježja odličnih videozapisa je dubinska oštrina koja pomaže u privlačenju pogleda i pridobivanju pažnje gledatelja na objekt snimanja. Postizanje prepoznatljivog efekta neizoštrenog zamućivanja videozapisa jednostavno je – Canonov kompaktni filmski servo objektivi koriste blendu s 9 listića i omogućavaju postizanje dopadljivog zamućenja zahvaljujući kojemu će se vaši uraci uistinu isticati u masi.

 • Smanjeno disanje izoštravanja

  Uslijed upotrebe fotografskih objektiva za snimanje videozapisa, može doći do problematičnog "disanja izoštravanja". Disanje izoštravanja jedva je primjetno izobličenje perspektive do kojega dolazi uslijed promjene zumiranja objektiva; međutim, kao namjenski videografski objektiv, Canonov kompaktni filmski servo objektiv dizajnirali smo tako da su disanje izoštravanja, kao i popratna izobličenja, svedeni na minimum.

 • Optika 4K kvalitete

  Canon kompaktni filmski servo objektiv dizajnirali smo tako da je spreman za budućnost. Inženjeri tvrtke Canon pobrinuli su se da njegova moć razlučivosti bude precizna, od sredine do rubova objektiva, a funkciju prijenosa modulacije (MTF) optimizirali su za zahtjeve 4K kamera. Uz smanjenje kromatskih aberacija i ravnotežu boje savršeno usklađenu s drugim Canon Cinema EOS objektivima, Canonov kompaktni filmski servo objektiv donosi nevjerojatnu kvalitetu slike, bez obzira na to snimate li u 4K ili HD razlučivosti.

 • Opcijska odvojiva servo drška ZSG-C10

  Dizajnirana ekskluzivno za kompaktni filmski servo objektiv, opcijska drška za zumiranje Canon ZSG-C10 pruža potpuno nove mogućnosti snimanja, omogućavajući izuzetno uglađenu daljinsku aktivaciju servo zumiranja i značajke One-Shot AF. Dršku ZSG-C10 koja se s kućištem objektiva povezuje putem 20-pinskog kabela možete koristiti tako da je postavite na cijev objektiva (za udobno snimanje s ramena) ili da je odvojite od objektiva i koristite u ruci. ZSG-C10 ima preklopku za jednostavnu upravljanje, tipku za pokretanje/zaustavljanje snimanja, tipku One-Shot AF i podesivi kut za optimalnu udobnost.