Compact Digital Cameras

Kompaktni digitalni fotoaparati

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama tvrtke Canon nudimo vam kompaktni fotoaparat koji će vam najbolje odgovarati – bez obzira na razinu vještine.

Maleni i iznimno precizni

Kompaktni digitalni fotoaparati s fiksnim objektivom odlikuju se prenosivošću i laganim dizajnom te su savršeni za one koji žele fotoaparat "sve u jednom" spreman za snimanje u tren oka. U asortimanu tvrtke Canon ponešto je za svakoga: od kompaktnih uređaja s velikim senzorom za stručnjake do jednostavnih fotoaparata za usmjeravanje i snimanje.

Naši najnoviji proizvodi

Novi kompaktni fotoaparati

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama tvrtke Canon nudimo vam novi kompaktni fotoaparat koji će vam najbolje odgovarati – bez obzira na razinu vještine.

Canon PowerShot PX

Canon PowerShot PX

Snimite dragocjene životne trenutke pomoću ovog inteligentnog pametnog fotoaparata koji automatski prepoznaje lica i povezuje se s pametnim uređajima.

Saznajte više

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Džepni PowerShot za snimanje magičnih trenutaka s obitelji ili u prirodi uz zum od 100 mm, 400 mm1 ili digitalno prošireni na 800 mm.

1Navedene žarišne duljine ekvivalentne su 35 mm.

Saznajte više

CANON PowerShot ZOOM
PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Idealan za vlogere i blogere. Povezani fotoaparat koji snima vrhunske videozapise i fotografije koji će se svidjeti vašim pratiteljima.

Saznajte više

Asortiman kompaktnih fotoaparata i filtara

Tražite nešto specifično? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

canon-camera

Snimite dragocjene životne trenutke pomoću ovog inteligentnog pametnog fotoaparata koji automatski prepoznaje lica i povezuje se s pametnim uređajima.

Saznajte više

IXUS 285 HS

Smjestite stil i radne značajke u džep uz ovaj IXUS sa zumiranjem od 12x – jednostavno dijelite uz Wi-Fi i NFC.

Saznajte više

PowerShot G3 X

Uživajte u fleksibilnosti prijelaznog modela fotoaparata sa zumiranjem od 25x koji je jednako snažan za fotografije i videozapise.

Saznajte više

PowerShot SX430 IS

Snimajte dragocjene uspomene u predivnim detaljima ovim malim, jednostavnim fotoaparatom s dobrim mogućnostima povezivanja i velikim zumiranjem od 45x

Saznajte više

PowerShot SX540 HS

Krenite na fotografsko putovanje uz ovaj prijelazni model fotoaparata s dobrim mogućnostima povezivanja i zumiranjem od 50x, savršen za svaku pustolovinu.

Saznajte više

Ostanite povezani

USB paket za videokonferencije i softver EOS Webcam Utility omogućuju pretvaranje fotoaparata tvrtke Canon u web-kameru. Rješenja za USB primjenjiva su na brojnim fotoaparatima EOS i PowerShot. Ne znate koji fotoaparat odabrati? Ne brinite, napravili smo vodič za kupnju pomoću kojega možete odabrati fotoaparat tvrtke Canon koji vam odgovara.

SAZNAJTE VIŠE

Doznajte više o softveru EOS Webcam Utility

Livestreaming Kits

Pronađite nadahnuće

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Prikaz svih članaka

Snimite bolje snimke s putovanja s fotoaparatom PowerShot G5 X Mark II tvrtke Canon

Akcijski fotograf James North prikazuje svoje vještine i otkriva zašto je brojnim opcijama opremljen fotoaparat Canon PowerShot G5 X Mark II idealan suputnik.

Pročitajte više

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

Moglo bi vas zanimati i...

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrirajte se odmah