Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Najnoviji proizvodi

Otkrijte nove proizvode tvrtke Canon dizajnirane da vam pomognu u kreiranju nezaboravnih priča

Instant fotoaparati

Džepni instant fotoaparati omogućuju vam snimanje, ispisivanje i lijepljenje na bilo kojem mjestu. Idealni za ljubitelje selfija, ovi prijenosni pisači s fotoaparatom imaju zrcalo za savršeno poziranje i daju uredne ispise bez tinte koji će vam omogućiti trenutno dijeljenje bez truda.

Fotoaparati bez zrcala

Priče sutrašnjice ispričajte danas kroz fotografije i videozapise vrhunske kvalitete. Naši novi fotoaparati bez zrcala jednostavni su za nošenje, a obuhvaćaju najbolje od kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon u kompaktnom kućištu s izmjenjivim objektivima.

Objektivi

Svojim novim objektivima osigurali smo najbolju izradu i najmoderniju optičku tehnologiju kako bi mogli pružati fotografije i videozapise vrhunske kvalitete. Svom jedinstvenom i opsežnom asortimanu uvijek dodajemo i nove modele, tako da možete pronaći savršeni objektiv za sebe.

Fotoaparati i bljeskalice

Dizajnirani da upotpune vašu strast prema fotografiji, naši novi fotoaparati imaju sve najnovije inovacije za obradu slike, zahvaljujući stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, vodećem u industriji. Uz to, naše najnovije bljeskalice Speedlite omogućuju vam da stvari vidite u drukčijem svjetlu.

*250D (crna/srebrna) je na svijetu najlaganiji među svim DSLR fotoaparatima s APS-C senzorom i pomičnim LCD zaslonom. Uključujući bateriju i memorijsku karticu sukladno CIPA smjernicama. Od 9. travnja 2019. (istraživanje tvrtke Canon).

Dodatna oprema

Sustavi Cinema EOS

Profesionalni kamkorderi

Višenamjenske kamere

PTZ kamere

Potrošački kamkorderi

Pisači

Bilo da želite predivne fotografije u boji ili pouzdano i vrlo kvalitetno ispisivanje i skeniranje dokumenata kod kuće, naši novi pisači i višenamjenski uređaji koji štede prostor opremljeni su najmodernijim značajkama za vrhunsku kvalitetu i pametno povezivanje.

Dalekozori

Najnoviji modeli u Canonovom asortimanu dalekozora sa stabilizacijom slike napravljeni su za vrhunski doživljaj gledanja pa pružaju izuzetno stabilno gledanje iz ruke za istraživanje prirode i divljine, kao i širok raspon promatračkih događaja.

Profesionalni zasloni

Drugi proizvodi

Zahvaljujući našoj stalnoj tehnološkoj inovaciji novi proizvodi tvrtke Canon uvijek se dodaju portfelju proizvoda – od najnovijih dalekozora sa stabilizacijom slike do samostojećih skenera za fotografije i dokumente, laserskih pokazivača i kalkulatora.