Canon DSLR Cameras Hero

Fotoaparati

Upoznajte asortiman fotoaparata tvrtke Canon i pomaknite granice svoje kreativnosti

UPOZNAJTE EOS R

Vrhunski rezultati u svim situacijama

Od modernih i prijenosnih instant fotoaparata-pisača i kompaktnih fotoaparata koji pružaju fleksibilnost laganog, fiksnog objektiva do DSLR modela i fotoaparata bez zrcala s najmodernijim značajkama, Canon nudi asortiman fotoaparata koji svima omogućuje kreativnost.

Naši fotoaparati

Odaberite fotoaparat za sebe iz asortimana tvrtke Canon u nastavku.

Izmjenjivi u odnosu na fiksne

Izmjenjivi

Fotoaparati s izmjenjivim objektivom prihvaćaju različite objektive i entuzijastima koji žele veću fleksibilnost pružaju veću platformu za kreativnost zahvaljujući velikom izboru objektiva. Od brzih i svijetlih s iznimno širokim kutom koji omogućuju snimanje mnoštva detalja do telefoto objektiva dalekog dosega koji vam približavaju svijet, mogućnost upotrebe različitih objektiva ključna je za postizanje savršene slike.

Prikaži sve

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R

Fiksni

Fotoaparat s fiksnim objektivom često se opisuje kao kompaktni ili prijelazni fotoaparat. Ovi fotoaparati nemaju opciju zamjene objektiva, ali umjesto toga pružaju širi raspon žarišnih duljina u jednom objektivu za zumiranje ugrađenom u kućište. Fotoaparati s fiksnim objektivom odlični su za svakodnevno snimanje, pružaju prenosivost i lagani dizajn te su savršeni za one koji žele fotoaparat "sve u jednom" spreman za snimanje u tren oka.

Prikaži sve

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Još tražite? Isprobajte naše alate za traženje proizvoda u nastavku

Detalji koji oduzimaju dah, kreativna sloboda: Saznajte više o 4K asortimanu tvrtke Canon