Fotoaparati tvrtke Canon

Upoznajte asortiman fotoaparata tvrtke Canon i pomaknite granice svoje kreativnosti.
Canon Camera

Fotoaparati tvrtke Canon

Pronađite fotoaparat koji vam savršeno odgovara

Od modernih i prijenosnih instant fotoaparata i kompaktnih fotoaparata koji pružaju fleksibilnost laganog, fiksnog objektiva do DSLR modela i fotoaparata bez zrcala s najmodernijim značajkama, Canon nudi asortiman fotoaparata koji svima omogućuje kreativnost.

Naši najnoviji proizvodi
 • eos r

  PRIJENOSNA KVALITETA

  EOS fotoaparat bez zrcala

  Priče sutrašnjice ispričajte danas kroz fotografije i videozapise vrhunske kvalitete. Naši fotoaparati bez zrcala jednostavni su za nošenje, a obuhvaćaju najbolje od tehnologija tvrtke Canon u kompaktnom kućištu s izmjenjivim objektivom.

 • eos-1d-x-mark-iii

  KREATIVNA FLEKSIBILNOST

  EOS DSLR fotoaparati

  Fotoaparati DSLR iz našeg asortimana EOS pružaju vrhunsku kvalitetu slike, bez obzira na vašu razinu vještine.

Novi proizvodi

Dizajnirani da upotpune vašu strast prema fotografiji, naši novi fotoaparati imaju sve najnovije inovacije za obradu slike, zahvaljujući stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, vodećem u industriji.

Pronađite nadahnuće

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Istražite putovanje tvrtke Canon u pripovijedanju priča

U tvrtki Canon već više od 80 godina pomažemo ljudima da ispričaju svoje priče. Malo je ljudi koji su vidjeli više inovacija i razvoja od Mikea Burnhilla, našeg stručnjaka za proizvode koji ima više od 11 godina iskustva. Susreli smo se s Mikeom kako bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti tvrtke Canon.

Canon Camera

Moglo bi vas zanimati i...

Prijavite se za naš bilten

Primajte najnovije vijesti i informacije o proizvodu.