Canon Cameras

Fotoaparati tvrtke Canon

Upoznajte asortiman fotoaparata tvrtke Canon i pomaknite granice svoje kreativnosti.

Pronađite fotoaparat koji vam savršeno odgovara

Od modernih i prijenosnih instant fotoaparata i kompaktnih fotoaparata koji pružaju fleksibilnost laganog, fiksnog objektiva do DSLR modela i fotoaparata bez zrcala s najmodernijim značajkama, Canon nudi asortiman fotoaparata koji svima omogućuje kreativnost.

Naši najnoviji proizvodi

Novi proizvodi

Dizajnirani da upotpune vašu strast prema fotografiji, naši novi fotoaparati imaju sve najnovije inovacije za obradu slike, zahvaljujući stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, vodećem u industriji.

Trebate pomoć u pronalaženju fotoaparata?

Upotrijebite naš alat za odabir fotoaparata i pronađite najbolji fotoaparat za sebe.

Pronađi fotoaparat za mene

Pronađite nadahnuće

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Prikaz svih članaka

Istražite putovanje tvrtke Canon u pripovijedanju priča

U tvrtki Canon već više od 80 godina pomažemo ljudima da ispričaju svoje priče. Malo je ljudi koji su vidjeli više inovacija i razvoja od Mikea Burnhilla, našeg stručnjaka za proizvode koji ima više od 11 godina iskustva. Susreli smo se s Mikeom kako bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti tvrtke Canon.

Pročitajte više

Explore Canon’s storytelling journey

Moglo bi vas zanimati i...

Prijavite se za naš bilten

Primajte najnovije vijesti i informacije o proizvodu.

Prijavi me