eos-m50-kit-lifestyle-001

Softver Canon EOS Webcam Utility

S našim vrhunskim kompletima za videozapise i softverom Canon EOS Webcam Utility imate sve za neograničene videosastanke, pozive i konferencije. Doznajte više o softveru za web-kameru tvrtke Canon.

Ostanite povezani

Videopozivi i prijenos uživo upravo su postali bolji. Pretvaranjem vašeg fotoaparata tvrtke Canon u web-kameru dobivate profesionalnu kvalitetu slike tijekom videokonferencija. Nazočite sastancima s kolegama, javite se prijateljima i obitelji i ne gubite kontakt tijekom putovanja. Za početak preuzmite softver EOS Webcam Utility.

Započnimo

Ispunite obrazac za preuzimanje softvera Canon EOS Webcam Utility za sustav Windows. Verzija za Mac uskoro će biti dostupna.

Preuzimanje za Windows

Kompatibilni proizvodi

Upoznajte naš vrhunskih fotoaparata EOS i PowerShot. Svi su modeli kompatibilni softverom Canon EOS Webcam Utility.


Prijenos sa tvrtkom Canon

Doznajte više o nadogradnji web-kamere za prijenose uživo i videokonferencije u našem vodiču s koracima.

Saznajte više

Trebate pomoć?

Softver EOS Webcam Utility primjenjiv je s našim brojnim fotoaparatima EOS i PowerShot, no kako bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupnju pomoću kojega možete odabrati fotoaparat tvrtke Canon koji vam odgovara.

Vodič za kupnju

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Moglo bi vas zanimati i...Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera tvrtke Canon; kojima ostajete povezani iz bilo kojeg kutka svijeta.