EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompaktan, jednostavan i raznovrstan – fotoaparat povezan s vašim životom

Discover the EOS 200D

Upoznajte se s modelom EOS 200D

Snimanje vrhunksih fotografija i videozapisa lakše je nego ikada

Pogledajte videozapis

Dizajn sa smislom

Zahvaljujući intuitivnim kontrolama i dodirnom zaslonu koji je poput zaslona pametnog telefona model EOS 200D od samog je početka jednostavan za uporabu. Snimajte sa svijetlim optičkim tražilom kako biste vidjeli stvarnost, ili primijenite zaslon s promjenjivim kutom Vari-Angle koji se zakreće i omogućuje vam snimanje iz neobičnih gledišta.

Prikaz potpunih tehničkih podataka modela Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Fotografije koje ćete obožavati godinama

Snimajte detaljima i bojom bogate fotografije s 24,2 megapiksela koje već na fotoaparatu izgledaju izvrsno – savršeno za velike ispise, albume i mrežne galerije te odlično za pričanje priča pomoću fotografija. U model EOS 200D ugradili smo procesor DIGIC 7 za snimanje fotografija u uvjetima slabe rasvjete te sustav Dual Pixel CMOS AF za na svijetu najbrže izoštravanje u načinu rada prikaza uživo View focusing.*

Snimajte s plitkim izoštravanjem

Veliki senzor APS-C modela EOS 200D olakšava snimanje s plitkom dubinom polja – idealno za portrete. Zadržite izuzetnu oštrinu lica ispred predivno zamućene pozadine. To je pristup koji primjenjuju profesionalni fotografi diljem svijeta.

Lakši prijenos. Više fotografija. Na više mjesta

EOS 200D je u svijetu najlakši DSLR sa zaslonom Vari-Angle,¹ osmišljen da vas pri prijenosu ne otežava kako biste na više mjesta mogli uživati u DSLR fotografiji. Ponesite ga na odmor, zabave i proslave, ili jednostavno na šetnje u kreativnim trenucima.

More portable. More photos. In more places

Kako ćete snimati?

Bez obzira kako voljeli upotrebljavati fotoaparat, EOS 200D pruža isto brzo izoštravanje i brze odzivne radne značajke. Snimajte optičkim tražilom bez kašnjenja koje prikazuje stvarni svijet ili sastavite kompoziciju pomoću zaslona Vari-Angle sličnog zaslonima pametnih telefona i uživajte u na svijetu najbržem sustavu Live View AF.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Još lakše snimanje videozapisa

Sustav Dual Pixel CMOS AF za kontinuirano izoštravanje olakšava snimanje Full HD videozapisa odlične kvalitete.

Pogledajte videozapis

Poduka za odličnu fotografiju

Korisničko sučelje s vodičem modela EOS 200D pomaže vam odabrati odgovarajuće postavke za željeni efekt. To je kao da uz vas stoji osobni učitelj za fotografiju.

A lesson in great photography

U partnerstvu s vašim pametnim uređajima

Pregledavajte, uređujte i dijelite fotografije s fotoaparata EOS 200D na pametnom telefonu ili prijenosnom računalu² – vrlo je jednostavno. Uvijek uključena niskoenergetska Bluetooth® veza omogućuje vam pristup fotoaparatu čak i kada je u torbi.

In partnership with your smart devices

Aplikacija Canon Photo Companion

Najbolji partner svakom pripovjedaču vizualnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenim, stručnim savjetima i sadržaju kada vam je to najpotrebnije – kako biste doista oživjeli priče.

Otkrijte više

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Dobro došli u obitelj EOS

Naši sustavi fotoaparata, dodatna oprema i više od 80 objektiva prate razvoj vaše kreativnosti.

Saznajte više

Tehnički podaci

24.2 megapixel

24,2 megapiksela

Razlučivost

5fps

5 fps

Kontinuirano snimanje

Max ISO 25,600

Maks. ISO 25.600

Proširivo do ISO 51.200

EOS Movies

EOS videozapisi

Full HD videozapisi pri 60p

Optical viewfinder

Optičko tražilo

Uz automatsko izoštravanje u 9 točaka

DIGIC 7

DIGIC 7

Procesor slike

Live View

Prikaz uživo

Sa sustavom Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Bežična veza

Bluetooth®, NFC i Wi-Fi

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Key Feature
What’s in the box

Sadržaj pakiranja

Kućište digitalnog fotoaparata EOS 200D

Štitnik za oči EF

Poklopac za fotoaparat R-F-3

Široka traka EW-400D

Punjač baterije LP-E17 (s poklopcem za bateriju)

Baterija LP-E17E

Kabel za napajanje

Preporučeni objektivi

Kompatibilna dodatna oprema

Srodni proizvodi

*250D (crna/srebrna) je na svijetu najlaganiji među svim DSLR fotoaparatima s APS-C senzorom i pomičnim LCD zaslonom. Uključujući bateriju i memorijsku karticu sukladno CIPA smjernicama. Od 9. travnja 2019. (istraživanje tvrtke Canon).

Povezane aplikacije

* Među digitalnim fotoaparatima s izmjenjivim objektivom koji imaju senzor formata APS-C, automatsko izoštravanje s prepoznavanjem faze u slikovnoj ravni; od 14. veljače 2017., na temelju istraživanja tvrtke Canon.

Mjereno sukladno CIPA smjernicama i internoj metodi mjerenja, s montiranim objektivom EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM postavljenim na 55 mm uz upotrebu 1 točke automatskog izoštravanja s odabranom središnjom točkom te upotrebu načina rada One-Shot AF, Live View uz sliku snimljenu upotrebom okidača. Ručni načini rada, EV12 (ISO 100 pri sobnoj temperaturi).

¹ Najlakši APS-C senzor za DSLR sa zaslonom Vari-Angle. Tvrdnja vrijedi za crni model: pribl. 453 g, mjereno prema ispitnom standardu CIPA. Od 28. lipnja 2017., utemeljeno na istraživanju tvrtke Canon, Inc.

² S operativnim sustavima iOS 8.4 ili Android 5.0 ili novijima. Aplikacija Canon Camera Connect dostupna je na web-mjestima Apple App Store ili Google Play.

Uvijek aktivna Bluetooth® veza između pametnog uređaja i fotoaparata zahtijeva početno postavljanje aplikacijom Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze ovisi o modelu pametnog uređaja i drugim čimbenicima iz okoliša. Bluetooth® riječ i logotipi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth® SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika. Potreban je Bluetooth® verzije 4 ili noviji i iOS 8.4, Android 5.0 ili noviji.

Awards