PISAČI

Prijenosni pisači

Ispisujte uspomene dok ste u pokretu uz mali i lagani prijenosni pisač.
Pisači iz asortimana Canon Zoemini i SELPHY smješteni s knjigama na drvenoj polici.

Prijenosni pisači

Zabavni ispisi dok ste u pokretu

Od džepne veličine do kompaktnog ispisa fotografija, asortiman prijenosnih fotopisača tvrtke Canon ima nešto što će odgovarati vašem životnom stilu. Bilo da trebate ispisivati fotografije u trenutku ili kod kuće, pregledajte našu kolekciju prijenosnih pisača.

Kompaktni fotopisači

Kompaktni prijenosni fotopisač omogućuje brzo i jednostavno izrađivanje vrlo kvalitetnih ispisa s fotoaparata, računala ili pametnog uređaja1.

SELPHY CP1500 i SELPHY Square QX10 u svim bojama s različitim ispisanim slikama postavljenima na drveni pod, okruženi papirima SELPHY.
Tamnoplavi Canon Zoemini 2 i bijeli Canon Zoemini S2 na tirkiznoj površini okruženi trakom, markama i papirnatom ambalažom.

Džepni pisači

Džepni prijenosni fotopisač koji ne zahtijeva tintu. Kad se upotrebljava s aplikacijom Mini Print, omogućuje neograničenu kreativnost ispisivanja na fotopapirima za naljepnice dimenzija 2 x 3” dok ste u pokretu.

Otkrijte prijenosne pisače tvrtke Canon

U tvrtki Canon imamo asortiman prijenosnih pisača koji će zadovoljiti vaše potrebe. Pogledajte ispod.

Više prijenosnih pisača

Ispisujte vrlo kvalitetne dokumente dok ste u pokretu zahvaljujući pouzdanim i jednostavnim prijenosnim pisačima tvrtke Canon.

  Trebate pomoć u pronalaženju pisača?

  Upotrijebite naš alat za odabir pisača i pronađite savršen pisač za sebe.
  ODABERITE SVOJ PROIZVOD

  Podrška za pisač tvrtke Canon

  Preuzimajte upravljačke programe, programske datoteke i priručnike, pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za pisač tvrtke Canon.

  Moglo bi vas zanimati i...

  1. Kompatibilni su s uređajima sa sustavima iOS, OS X i Android te bežičnim PictBridge fotoaparatima