Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Istražite asortiman objektiva za sustav EOS R nove generacije dizajniran za optičku izvrsnost.

Istražite svaku mogućnost

Fotografi i snimatelji filmova mogu istraživati obilje novih kreativnih mogućnosti snimanja s EOS R tvrtke Canon. Inovativni objektivi RF i RF-S osiguravaju iznimno brzo izoštravanje i izvanrednu optičku kvalitetu. Adapteri EOS R osiguravaju jednostavan pristup postojećim EF i EF-S objektivima bez gubitka performansi.

Filtar za objektiv EOS R

Za upotrebu EF i EF-S objektiva sa sustavom EOS R potreban je adapter za montiranje EOS R koji osigurava punu kompatibilnost bez gubitka radnih značajki.

Tražite određeni RF objektiv? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

canon-camera

Kompaktan i cijenom pristupačan iznimno širokokutni objektiv od 16 mm sa senzorom punog kadra za seriju EOS R, dizajniran je za vlogere i kreativne snimatelje sadržaja.

Saznajte više

canon-camera

Snažan, prijenosan i vrhunske kvalitete slike, ovaj super-telefoto objektiv s RF sustavom montaže idealan je za fotografe koji snimaju divlje životinje i akciju te sportske fotografe.

Saznajte više

canon-camera

Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1,8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.

Saznajte više

canon-camera

Osnovni kompaktan i lagan telefoto objektiv sa zumiranjem serije L, RF 70-200mm F4L IS USM savršen je za putovanja, sport / divlje životinje i portrete.

Saznajte više

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Osigurajte profesionalni dojam svojoj fotografiji fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra uz objektiv za zumiranje od 24 – 70 mm koji se može pohvaliti brzim otvorom blende i stabilizacijom slike u 5 koraka.

Saznajte više

Kompatibilnost za montažu RF objektiva na EOS R

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s adapterom te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Pogledajte članak

EOS R RF Mount Compatibility

Trebate pomoć u pronalaženju objektiva?

Fotoaparatom EOS snimite ono što obožavate. Upotrijebite jedan od naših alata za odabir objektiva kako biste pronašli objektiv koji vam najbolje odgovara.

Moglo bi vas zanimati i...