Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Istražite asortiman objektiva za sustav EOS R nove generacije dizajniran za optičku izvrsnost.

Istražite svaku mogućnost

Fotografi i snimatelji filmova mogu istraživati obilje novih kreativnih mogućnosti snimanja s EOS R tvrtke Canon. Inovativni objektivi RF osiguravaju iznimno brzo izoštravanje i izvanrednu optičku kvalitetu. Adapteri EOS R osiguravaju jednostavan pristup postojećim EF i EF-S objektivima bez gubitka performansi.

Filtar za objektiv EOS R

Za upotrebu EF i EF-S objektiva sa sustavom EOS R potreban je adapter za montiranje EOS R koji osigurava punu kompatibilnost bez gubitka radnih značajki.

Tražite određeni RF objektiv? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

canon-camera

Kompaktan i cijenom pristupačan iznimno širokokutni objektiv od 16 mm sa senzorom punog kadra za seriju EOS R, dizajniran je za vlogere i kreativne snimatelje sadržaja.

Saznajte više

canon-camera

Snažan, prijenosan i vrhunske kvalitete slike, ovaj super-telefoto objektiv s RF sustavom montaže idealan je za fotografe koji snimaju divlje životinje i akciju te sportske fotografe.

Saznajte više

canon-camera

Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1,8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.

Saznajte više

canon-camera

Osnovni kompaktan i lagan telefoto objektiv sa zumiranjem serije L, RF 70-200mm F4L IS USM savršen je za putovanja, sport / divlje životinje i portrete.

Saznajte više

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM osigurava oštrinu i svestranost s vrhunskim telefoto objektivom i stabilizacijom slike u pet koraka u kompaktnom kućištu.

Saznajte više

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Iznimno širokokutan i oštar zahvaljujući optičkoj kvaliteti serije L i stabilizaciji slike u 5 koraka za dinamične kutove čak i u skučenim prostorima

Saznajte više

RF 24-105mm F4L IS USM

Lagan i svestran objektiv za zumiranje od 24 – 105 mm, f/4, serije L s brzim, tihim automatskim izoštravanjem i stabilizacijom slike u 5 koraka.

Saznajte više

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Osigurajte profesionalni dojam svojoj fotografiji fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra uz objektiv za zumiranje od 24 – 70 mm koji se može pohvaliti brzim otvorom blende i stabilizacijom slike u 5 koraka.

Saznajte više

RF 28-70mm F2L USM

Iznimno brzi i svijetli objektiv od 28 – 70 mm, f/2, serije L koji pruža nevjerojatne rezultate pri slabom osvjetljenju.

Saznajte više

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Makro objektiv s brzim otvorom blende od 35 mm, f/1,8, za širokokutnu perspektivu i veliko izoštravanje, i tehnologijom Hybrid IS.

Saznajte više

RF 50mm F1.2L USM

Objektiv fiksne žarišne duljine od 50 mm, f/1.2, za vrhunsku oštrinu te nevjerojatne radne značajke pri slabom osvjetljenju.

Saznajte više

RF 600mm F11 IS STM side

Revolucionarni supertelefoto objektiv, kompaktan i lagan, idealan za fotografiranje divljih životinja, safarija ili vlakova.

Saznajte više

RF 70-200mm F2.8L IS USM

Osnovni objektiv iz trojstva profesionalnih objektiva sa zumiranjem, RF 70-200mm F2.8L IS USM savršen je pratilac za novosti, sport i putovanje.

Saznajte više

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Kompaktan, lagan i moćan supertelefoto objektiv namijenjen prvenstveno entuzijastima za snimanje divljih životinja koji traže najveći doseg.

Saznajte više

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM pruža beskompromisnu oštrinu za portrete zajedno s vrhunskom učinkovitošću pri slabom osvjetljenju te kreativni potencijal.

Saznajte više

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

RF 85mm F2 MACRO IS STM nudi svestranost izbliza sa suptilnim telefoto sažimanjem i stabilizacijom slike u pet koraka u kompaktnom, laganom kućištu.

Saznajte više

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Idealni svakodnevni objektiv za entuzijaste s fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra. Jednostavni RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je lagan, kompaktan i prikladan za prijenos vaše fotografije na sljedeću razinu.

Saznajte više

Kompatibilnost za montažu RF objektiva na EOS R

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s adapterom te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Pogledajte članak

EOS R RF Mount Compatibility

Trebate pomoć u pronalaženju objektiva?

Fotoaparatom EOS snimite ono što obožavate. Upotrijebite jedan od naših alata za odabir objektiva kako biste pronašli objektiv koji vam najbolje odgovara.

Moglo bi vas zanimati i...