Canon EOS R5

Canon EOS R5

Profesionalan bez zrcala ponovno definiran

Vaš. Poslužite se

Canon Inc. objavljuje razvoj fotoaparata EOS R5. Profesionalni vrhunski fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima donosi pregršt revolucionarnih novih značajki.

Registrirajte interes za sustav EOS R

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o EOS R5 i RF objektivima, ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrirajte se odmah

Novo razdoblje kvalitete slike

Novi standardi fotografija visoke razlučivosti u kombinaciji s fenomenalnom kvalitetom 8K videozapisa. EOS R5 podiže kvalitetu slike na posve novu razinu za fotografije i videozapise uz munjeviti elektronički zatvarač od 20 fps, odnosno mehanički od 12 fps. EOS R5 je sposoban, profinjen i dizajniran za vrhunske stvari.

A new era in image quality

Budite snimatelj

Ostvarite svoje potencijale kroz vrhunske 8K videozapise i uživajte u uzbudljivim novim mogućnostima kreativnog snimanja. Pri tako visokoj razlučivosti, EOS R5 omogućava širenje snimateljskog žanra uz dinamične nove načine za pričanje priče.

Be the filmmaker

Novi standardi stabilnosti

Po prvi put na bilo kojem fotoaparatu tvrtke Canon nudimo stabilizaciju slike ugrađenu u kućište koja skladno surađuje sa stabilizacijom slike Canon RF objektiva, za vrhunske, iznimno izoštrene fotografije i videozapise bez podrhtavanja. Snimajte ili fotografirajte bez stativa, znajući kako ćete uvijek postići najravnomjernije, najizoštrenije rezultate.

New standards in stability

Veza s informatičkim oblakom. Još više

Snimajte i prenosite fotografije i videozapise u pokretu zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi vezi koja omogućava povezivanje s novom Canonovom uslugom image.canon. EOS R5 je kompatibilan s funkcijom za automatski prijenos fotografija te omogućava snimanje i uređivanje sadržaja u pokretu ili njihovo automatsko preuzimanje na kućno računalo.

Cloud connected. And then some

Svestranost i prilagodljivost

Za radne karakteristike pogledajte ispod haube. Dva utora za kartice omogućavaju dulje vrijeme snimanja. EOS R5 je dio nevjerojatne linije EOS R te donosi vrhunski sustav za montiranje RF koji nudi vrhunsku kvalitetu i prilagodljivost, a kompatibilan je i s nevjerojatnim Canonovim asortimanom EF objektiva zahvaljujući RF-EF adapterima koji omogućavaju jednostavnu integraciju.

Versatile and adaptable

Pritisnite plavi gumb kako biste iskazali interes za dodatnim informacijama o revolucionarnom Canonovom novom fotoaparatu bez zrcala sa senzorom punog kadra.

Registrirajte se odmah

Moglo bi vas zanimati i...

Registrirajte svoj proizvod

Recite nam nešto o sebi i prijavite se za bilten You Connect tvrtke Canon koji je pun inspiracija, vijesti i savjeta.

Canon Professional Services

Članovi dobivaju pristup CPS podršci, lokalno i na velikim događanjima; prioritetnu uslugu popravka; i,– ovisno o razini članstva – besplatnu posudbu rezervne opreme.

Pridružite se

Saznajte više

Canon Professional Services