mirrorless range
alt text goes here

EOS M fotoaparati bez zrcala

Priče su svuda oko vas i zato budite spremni zabilježiti ih s pomoću naših kompaktnih fotoaparata bez zrcala koji uvijek mogu biti uz vas.

Iznimna kvaliteta,
male dimenzije

Sjajne priče u svakom se trenutku odvijaju posvuda oko nas.
Potreban vam je samo fotoaparat koji će zabilježiti odvijanje života i odlične priče.

Canon EOS M50

EOS M50

Klasični model elegantnog dizajna koji će vas nadahnuti da izrađujete pamtljive priče zahvaljujući senzoru DSLR veličine, 4K videozapisima i jednostavnim mogućnostima povezivanja.

Istražite odmah

London river panorama at night.
Snimljeno pomoću EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Što je fotoaparat bez zrcala?

Za razliku od DSLR modela, koji koriste zrcalo za reflektiranje svjetla u tražilo, fotoaparati bez zrcala – ponekad zvani kompaktni fotoaparati – nemaju zrcalo niti optičko tražilo, što ih čini manjima od DSLR modela.

Umjesto gledanja kroz objektiv radi sastavljanja slike putem optičkog tražila, fotoaparati bez zrcala omogućuju vam pregled snimke na elektroničkom tražilu ili LCD zaslonu. Unatoč razlikama u dizajnu, fotoaparati bez zrcala, kao i DSLR modeli i dalje vam omogućuju kreativnost s objektivima.

eos m10 lifestyle alina

Zapanjujuća kvaliteta

Naši fotoaparati bez zrcala donose ono najbolje od kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon, omogućavajući snimanje fotografija i videozapisa izuzetne kvalitete, prepunih detalja, boja i atmosferskog dojma – čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

stunning quality

EF-M objektivi

Prijenosni, laki objektivi dizajnirani ekskluzivno za fotoaparate EOS M. Raspon ovih objektiva kreće se od ultra-širokokutnih i telefoto objektiva za zumiranje do malih plosnatih objektiva s pomoću kojih možete istražiti svoju kreativnost.

Saznajte više

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Mogu li upotrebljavati druge objektive?

Fotoaparati bez zrcala omogućavaju jednostavnu zamjenu objektiva i promjenu perspektive. Osim ekskluzivnog asortimana svestranih, kompaktnih EF-M objektiva, možete upotrebljavati i Canonov adapter za montažu EF-EOS M koji omogućava pristup ogromnom izboru od više od 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, uključujući i specijalizirane objektive kao što su makro i "riblje oko".

Pročitajte više

Koji mi EOS sustav odgovara?

Pronađite savršen fotoaparat koji će odgovarati vašem stilu fotografiranja i snimanja filmova. Od modela specijaliziranih za snimanje pri slabom osvjetljenju do onih izvanrednih za brzu akciju, Canon ima savršeno rješenje.

Otkrijte više

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Trebate pomoć u pronalaženju fotoaparata?

Upotrijebite naš alat za odabir fotoaparata i pronađite savršen fotoaparat za sebe.

Pronađi fotoaparat za mene

EOS 7d Mark II

Moglo bi vas zanimati i...