Sustav EOS R

SUSTAV EOS R

Zahvaljujući našoj naprednoj tehnologiji automatskog izoštravanja i nevjerojatnom asortimanu RF objektiva, nagrađivani sustav EOS R pruža iznimno intuitivan pristup fotografijama i videozapisima te besprijekorno radi s vama kako biste se mogli usredotočiti na objekt i vještinu.

„EOS R olakšava mi da se usredotočim na kreativnost“

Brent Stirton, ambasador tvrtke Canon
EOS R by Brent Stirton, Canon Ambassador

Izgrađen oko vas. Za vas.

 • Zato što vas razumijemo

  Dizajniramo i izrađujemo brze tehnologije za obradu slike koje vam pomažu da snimite svoj svijet.

 • Tehnologija koja će vam pomoći da se izdignete

  Pametna tehnologija dubinskog učenja i optički dizajn koji vam daju kontrolu.

 • Spremni za budućnost. Odmah.

  Sustav koji zadovoljava vaše kreativne potrebe, ne samo danas, već i u budućnosti.

The new EOS generation

Nova generacija uređaja EOS. Kako je počelo, kamo ide.

Otkrijte kako su inženjeri tvrtke Canon osmislili razvoj serije EOS R i revolucionarnog sustava za montiranje objektiva sa širim promjerom, kraćim stražnjim fokusom i bržom komunikacijom; stanite iza kulisa ovog jedinstvenog sustava koji pruža najbolji omjer mehaničkog, električnog i optičkog dizajna – sve to uz neograničene futurističke mogućnosti.
Pročitajte cijelu priču

Revolucionarna tehnologija koja pomiče granice

Upoznajte ključne prednosti sustava EOS R i otkrijte kako revolucionarna tehnologija tvrtke Canon snima izvanredne snimke kakve niste mogli ni zamisliti.

 • Nevjerojatna optička superiornost

  Nova generacija objektiva koje može izraditi samo Canon.

 • Brzo i pouzdano izoštravanje

  Nevjerojatno automatsko izoštravanje zahvaljujući tehnologiji Dual Pixel CMOS AF II.

 • Snažni optički stabilizatori i stabilizatori slike u kućištu

  Nevjerojatna stabilizacija koja kompenzira način na koji se krećete i dišete – čak i način na koji se Zemlja okreće.

 • Intuitivan, ergonomski dizajn

  Odlična ergonomija, vodeća u klasi.

Nevjerojatna optička superiornost

RF objektivi pružaju optičku izvrsnost, nevjerojatan dizajn i pouzdanu izvedbu u svim uvjetima.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – beskompromisan dizajn s izvanrednom kvalitetom slike. Sve to u malom, kompaktnom kućištu koje je manje od bilo kojeg drugog profesionalnog objektiva od 70 – 200 mm. Nitko nije mislio da to možemo, ali uspjeli smo. Sve to zahvaljujući prednostima koje nudi RF priključak.

RF 600mm i 800mm F11 IS USM objektivi

RF 600mm i 800mm F11 IS USM objektivi – kompaktni i lagani telefoto objektivi f/11 koji svima pružaju kreativnost uz veliko povećanje. RF dizajn i fotoaparati sa sustavom EOS R s tehnologijom Dual Pixel CMOS AF omogućavaju nove mogućnosti za fotografije i videozapise.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – RF objektiv koji postavlja nove standarde optičkog inženjerstva, pružajući vrhunsku oštrinu, dodatnu kreativnu kontrolu i radne značajke pri slabom osvjetljenju koje su jednostavno izvanredne.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – snimite svijet u zapanjujućoj 8K virtualnoj stvarnosti pomoću ovog revolucionarnih objektiva serije L koji je dizajniran zahvaljujući RF priključku i dizajnu kratkog stražnjeg fokusa.

Brzo i pouzdano izoštravanje

Bez obzira na to gdje je objekt smješten, fotoaparati serije EOS R pronaći će ga zahvaljujući osjetljivom i inteligentnom automatskom izoštravanju, bez obzira na uvjete. Značajka dubinskog učenja umjetne inteligencije programirana je s mogućnošću prepoznavanja ljudi, vozila i životinja, kao i zaključavanja očiju, lica, glave ili tijela objekata.

Fast dependable focusing
Canon EOS R - Low Light

Slabo osvjetljenje

Čak i kada razina svjetlosti padne, ne morate brinuti da ćete propustiti snimku ili posegnuti za bljeskalicom, čime biste mogli narušiti ugođaj. Sustav za stabilizaciju slike tvrtke Canon pruža zapanjujuće radne značajke u najtamnijim uvjetima.

Videozapisi i fotografije.

Tvrtka Canon razvila je Full HD videozapise DSLR fotoaparata prije više od desetljeća, a zahvaljujući hibridnim fotoaparatima koji rabe najbolje od naših revolucionarnih tehnologija, sustav EOS R obuhvaća snimanje novih 8K videozapisa u visokoj rezoluciji.

Canon EOS R - Video and Stills 8K
Canon EOS R - Fast moving subjects

Brzi objekti u pokretu

Sustav EOS R postavlja novu definiciju mogućnosti automatskog izoštravanja. Naša tehnologija praćenja objekata postavlja standard kontinuiranog automatskog izoštravanja koji pruža nevjerojatne razine preciznosti izoštravanja.

Vladimir Rys

„Samo usmjerite objektiv u odgovarajućem smjeru i sve ostalo će se učiniti za vas.“

Vladimir Rys, ambasador tvrtke Canon

Moćni optički stabilizatori i stabilizatori slike

Snimajte sa samopouzdanjem, čak i kada su uvjeti protiv vas, zahvaljujući tehnologijama za optičku stabilizaciju slike i stabilizaciju slike u kućištu tvrtke Canon.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Stabilni rezultati u pokretu

Ručne duge ekspozicije ne moraju biti problematične. Fotoaparati s tehnologijom stabilizatora slike u kućištu tvrtke Canon (IBIS), funkcioniraju zajedno s kompatibilnim objektivima RF kako bi pružili stabilizaciju slike u do 8 koraka*.

Rock Steady results on the move

Siguran i stabilan video

Snimajte s pouzdanjem uz Movie Digital IS, čak i kad su uvjeti protiv vas. U kombinaciji s optičkim i ugrađenim tehnologijama stabilizacije slike tvrtke Canon, ova dodatna značajka vašim videozapisima dodaje još jedan sloj uglađenosti.

Intuitivan, ergonomski dizajn

Postupak snimanja slike treba biti intuitivan. Fotoaparati tvrtke Canon iz serije EOS R dizajnirani su tako da se prilagođavaju vašem tijelu. Naša ergonomija poznata je u svijetu, jer objedinjuje fotoaparat i kućište na revolucionaran novi način.

Intuitive, ergonomic design

Fotoaparati koji udobno pristaju u ruke – inženjeri tvrtke Canon nastoje da vaše fotoaparate što je moguće više približe produžetku kućišta. Sve to počinje dizajnom koji je razvijen iz raznih prototipova kako bi došao do drške koja se savršeno uklapa u vaše ruke.

Intuitivne kontrole koje nikada ne odvraćaju pažnju – kontrola bez napora, koje nećete biti niti svjesni. Zahvaljujući pametnom dizajnu naših fotoaparata, vaša je pažnja uvijek na objektu – čak i dok podešavate postavke.

Kontrolni prsten objektiva za prilagodbu u pokretu – zahvaljujući dizajnu RF objektiva i mogućnosti brže i dinamičnije komunikacije s fotoaparatom, prilagodljivi kontrolni prsten na objektivu pruža dodatne opcije finog podešavanja nad postavkama fotoaparata tijekom snimanja.

Jasni izbornici za jasnu viziju – jednostavno kretanje kroz sustav izbornika EOS koji je pažljivo prilagođen kako bi zadržao poznate grupe postavki i opcije podešavanja.

Prilagodite fotoaparat i prilagodite ga sebi – prilagodite stil snimanja fotoaparatu i precizno prilagodite potrebne postavke kako biste brže i bolje napravili ono što radite.

Dopustite da vam pomognemo pronaći savršen fotoaparat tvrtke Canon

Naš alat za pronalaženje fotoaparata provest će vas kroz naš asortiman fotoaparata i pomoći vam da pronađete onaj koji vam savršeno odgovara.
Pomoć u odabiru

Kad je veće najbolje. EOS R fotoaparati sa senzorom punog kadra

Dizajnirani za nemirne autore, EOS R fotoaparati bez zrcala sa senzorom punog kadra tvrtke Canon pružaju zapanjujuću kvalitetu slike s najboljom tehnologijom za najbolje rezultate. Nemojte očekivati ništa manje.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R1

  U razvoju: EOS R1 s novom tehnologijom procesora slike DIGIC Accelerator te naprednim prepoznavanjem i praćenjem objekta
  Prikaži detalje EOS R1
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R8

  Prijeđite na fotografije i videozapise punog kadra i ostvarite svoje kreativne ambicije.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R6 Mark II

  Fotografije ili videozapisi, akcija ili portret – kombinacija radnih značajki i kvalitete slike modela EOS R6 Mark II omogućuje vam razvoj kreativnosti
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R3

  Ovaj fotoaparat bez zrcala odlikuje brzina kakvu su profesionalni fotografi sportskih događaja, vijesti i divljih životinja čekali.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R5

  Ponovno razmislite o svemu što znate o fotoaparatima bez zrcala. Beskompromisne radne značajke fotoaparata EOS R5 revolucionizirat će fotografiranje i snimanje filmova.
  Prikaži detalje EOS R5
 • Sustav Cinema EOS

  EOS R5 C

  Snimajte zapanjujuće videozapise u 8K te fotografije od 45 MP s našom najmanjom kamerom Cinema EOS, spremnom za sve.
  Prikaži detalje EOS R5 C
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R6

  Što god i gdje god snimali, s fotoaparatom EOS R6 možete biti kreativniji no što ste ikada mislili.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R

  Fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima pruža nove kreativne mogućnosti.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS RP

  Malen, lagan i intuitivan fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra dizajniran je za putovanja i svakodnevno fotografiranje.
 • Dosegnite dalje. Prednost formata APS-C

  APS-C format ima mnoge prednosti, među kojima su ništa manje važne manje dimenzije fotoaparata, i svima približava EOS R tehnologiju uz koju će istraživati svoju kreativnost.

  • Fotoaparati bez zrcala

   EOS R50

   Ovim fotoaparatom bez zrcala EOS R izradite najprivlačniji sadržaj, od oštrih fotografija do 4K videozapisa i prijenosa uživo. Sve u jednom namjenskom uređaju.
  • Fotoaparati bez zrcala

   EOS R7

   Istražite divljinu s pomoću fotoaparata koji pruža senzacionalnu brzinu i kvalitetu slike u prijenosnom kućištu APS-C dizajniranom za budućnost.
  • Fotoaparati bez zrcala

   EOS R10

   Napravite sljedeće korake s fotografijama i videozapisima uz fotoaparat bez zrcala sa sustavom EOS R, izrađen oko senzora APS-C formata.

  RF objektivi

  RF objektivi pružaju optičku superiornost i dinamičke radne značajke u svim uvjetima, dok adapteri EF za EOS R omogućavaju upotrebu EF-S i EF objektiva na fotoaparatima EOS R.
  Prikaz svih objektiva Pregledajte sve adaptere

  U rukama profesionalaca

  Pogledajte što sustav EOS R može u rukama profesionalnih fotografa i snimatelja

 • SNIMANJE FILMOVA

  Komplet opreme tvrtke Canon iza FX-ovog filma Pistol

  Otkrijte kamere i objektive tvrtke Canon koje je direktor fotografije za film Pistol, Anthony Dod Mantle, upotrijebio kako bi punk supkulturu prenio na zaslon.

 • ČLANAK

  Canon EOS R3 na terenu

  Fotograf motociklističkih sportova Vladimir Rys isprobava revolucionarno automatsko izoštravanje za praćenje električnih trkaćih automobila uz Canon EOS R3.

 • ČLANAK

  Prve snimke fotoaparatom Canon EOS R5: snimanje predivnih detalja prirode

  Ulla Lohmann i Robert Marc Lehmann pokazuju kako senzor fotoaparata EOS R5 tvrtke Canon od 45 MP i automatsko izoštravanje s praćenjem očiju daje spektakularne rezultate pri snimanju na otvorenom.

 • ČLANAK

  Snimanje videozapisa s putovanja fotoaparatom EOS R5 C

  Kako je snimatelj Kevin Clerc snimio jedinstven pogled na Madeiru uz potpuno opremljeni hibridni fotoaparat tvrtke Canon.

 • ČLANAK

  Plesom u svjetlo: snimanje modelom Canon EOS R6

  Ambasadorica tvrtke Canon Wanda Martin na modnom snimanju nadahnutom umjetnošću; prva fotografija snimljena modelom Canon EOS R6.

 • ČLANAK

  Ispitivanje modela EOS R tvrtke Canon s obzirom na granice slabog osvjetljenja

  Fotoreporter Daniel Etter fotografirao je mračne, arhaičke uvjete u rumunjskim rudnicima ugljena s pomoću sustava Canon EOS R bez zrcala, sa senzorom punog kadra.

 • ČLANAK

  Avanturističke fotografija uz EOS RP

  Snimatelj životnog stila na otvorenom i akcijskih fotografija Jake Baggaley objašnjava kako mu lagani EOS RP tvrtke Canon pruža kreativnu prednost.

 • Slični proizvodi

  Istražite ostatak asortimana fotoaparata tvrtke Canon

  • Fotoaparati bez zrcala

   Veliki po pitanju kvalitete, maleni po dimenzijama. Asortiman EOS M i EOS R fotoaparata bez zrcala sa senzorom punog kadra donosi moć DSLR fotoaparata u kućištu kompaktnog fotoaparata.

  • DSLR fotoaparati

   Fotoaparati DSLR iz našeg asortimana EOS pružaju vrhunsku kvalitetu slike, bez obzira na vašu razinu vještine

  • Kompaktni digitalni fotoaparati

   Prenosivi, višenamjenski fotoaparati PowerShot i IXUS obuhvaćaju kreativne kompaktne opcije za stručnjake, opcije s vrhunskim zumiranjem te jednostavne opcije "usmjeri i snimaj".

  • Sustav EOS VR

   Kreirajte prožimajući 3D sadržaj s pomoću kompatibilnog EOS fotoaparata sa senzorom punog kadra i objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, istovremeno prihvaćajući učinkovitije i jednostavnije radne procese uz SUSTAV EOS VR.

  • Sustav Cinema EOS

   Izvanredna kvaliteta slike, neograničena kreativna kontrola. Bez obzira snimate li moćne neovisne dokumentarce, napetu seriju ili nagrađivane filmove, na raspolaganju vam je profesionalni videoproizvod tvrtke Canon koji će vašu kreativnost katapultirati u nove visine.

  1. * 8 koraka temeljem CIPA standarda, ovisno o upotrijebljenom objektivu.