A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Savjeti i tehnike

TEHNOLOGIJA

Objašnjenje usporedbe APS-C-a i senzora punog kadra

Koja je razlika između APS-C i fotoaparata sa senzorom punog kadra i koji vam najbolje odgovara?

Pročitajte više

APS-C vs full-frame

Naši savjeti i tehnike

Biste li voljeli naučiti osnovne vještine fotografiranja, isprobati nove kreativne tehnike ili poboljšati svoje rezultate? U tom slučaju, prepustite se našim stručnim savjetima i vodičima koji će vam dati pouzdanje i vještine potrebne za napredovanje, još danas.

Tražite nešto specifično? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Umjetnica koja se bavi papirnatim rukotvorinama, Aimee Graham, otkriva kako kombinirati ispisivanje i slikanje radi kreiranja predivnih umjetničkih djela s leptirima za vaš dom.

Pročitajte više

See the difference with a specialist action lens

Popularan način za postizanje akcijskih snimki visoke kvalitete je ispunjavanje okvira akcijom, tako da subjekt bude detaljno prikazan u prvom planu. To je moguće postići specijaliziranim objektivima koji vam omogućavaju približavanje bez da se fizički približite subjektu. Pogledajte naše savjete za snimanje najboljih snimaka s pomoću najboljeg objektiva.

Pročitajte više

corgi running

Fotografiranje akcije svodi se na snimanje trenutaka koji se događaju u djeliću sekunde. Morate držati korak s igrom, pratiti prijatelje u snowboardingu ili biti spremni snimiti gradske surfere dok surfaju na valovima. No nećete se morati tako brzo kretati ako ste pripremljeni.

Pročitajte više

dancer poses next to bath tub

Filmski redatelj i producent Sébastien Devaud strastveno obožava fotografiju. Sastali smo se s njim kako bismo dobili savjete o najboljem iskorištavanju zimskog svjetla na fotografijama i u videozapisima.

Pročitajte više