ISPISIVANJE

Oslobodite svoj kreativni potencijal uz aplikacije i softver tvrtke Canon za ispisivanje

Canon pruža niz rješenja za ispisivanje – za izradu spomenara, administrativno ispisivanje, promoviranje tvrtke i još mnogo toga. Saznajte koji je pravi odabir za vaš sljedeći projekt.
Prijenosno računalo na stolu sa softverom Canon Easy-PhotoPrint na zaslonu, papirom tvrtke Canon slijeva i pisačem tvrtke Canon zdesna.

Ispisivanje vam može pomoći da postignete mnogo toga, od izražavanja kreativnosti na uzbudljive nove načine do rješavanja administrativnih zaostataka. Canon pruža asortiman aplikacija za ispisivanje i softvera, od kojih svaki pomaže da najbolje iskoristite svoj pisač tvrtke Canon, bilo da se radi o važnim poslovnim dokumentima, umjetničkim reprodukcijama i papirnatim rukotvorinama ili oživljavanju dragocjenih fotografija.

No, ne odgovara svaka aplikacija svakoj namjeni niti je svaka kompatibilna sa svakim pisačem, pa kako znati koju upotrijebiti? Kako bismo vam pomogli odlučiti koja aplikacija tvrtke Canon najbolje odgovara vašim potrebama, sastavili smo ovaj praktični vodič koji vas vodi kroz razne zadatke ispisivanja te aplikacije i softver koji će vam pomoći da ih brže, jednostavnije i kreativnije odradite.

Savršeno ispisivanje fotografija: Canon PRINT

Tablet s otvorenom aplikacijom Canon PRINT nalazi se na pisaču tvrtke Canon iz kojeg izlazi fotografija, dok su druge fotografije razbacane na stolu.

Aplikacija Canon PRINT nije namijenjena samo bežičnom ispisivanju – može se upotrebljavati i za kopiranje i skeniranje. Skenovi se mogu poslati izravno na pametni telefon kako biste ih mogli upotrebljavati ili dijeliti po želji.

Kompatibilni pisači: modeli PIXMA i MAXIFY tvrtke Canon

Kompatibilni uređaji: iOS i Android

Nevjerojatne fotografije najbolje ćete pokazati lijepim ispisom. Isto tako, loše ispisivanje može poništiti sav trud i kreativnost koje ste uložili u fotografije, pa je važno da sve bude kako treba kad kolekciju fotografija pretvarate u fizički portfolio. Kad ispisujete fotografija s pametnog telefona, aplikacija Canon PRINT savršen je alat za pretvaranje digitalnih fotografija u predivne umjetničke reprodukcije. Aplikaciju možete upotrebljavati i za provjeru statusa pisača i razine tinte te osiguravanje savršenih ispisa svaki put.

Izrađivanje rukotvorina: Canon Creative Park

Ruka drži pametni telefon s otvorenom aplikacijom Creative Park pokraj raznih papira i predložaka za rukotvorine.

Creative Park tvrtke Canon idealno je mjesto za sve koji vole sami izrađivati predmete. Bilo da izrađujete ukrase za rođendanske zabave, ručno izrađujete božićne čestitke ili samo tražite nešto što biste mogli raditi s obitelji na kišni dan, aplikacija pruža mnoštvo dizajna za odabir.

Kompatibilni pisači: Podržani tintni modeli tvrtke Canon

Kompatibilni uređaji: iOS i Android

Kad je u pitanju izrađivanje papirnatih rukotvorina, jedino ograničenje je vaša mašta, ali pomaže imati na raspolaganju velik izbor resursa za ideje te ispisivanje predložaka ili dizajne. Aplikacija Creative Park tvrtke Canon središte je za sve koji vole izrađivanje papirnatih rukotvorina, samostalno ili s obitelji. Jednostavna za pregled i pretraživanje, ima više od 4000 besplatnih predložaka i dizajna, od čestitki do modela za origami. Štoviše, možete uređivati i prilagođavati dizajne te ih trenutno ispisivati pisačem tvrtke Canon.

Isticanje tvrtke: Canon PosterArtist

Poster za tvrtku Maria's Cakes nalazi se na zidu, logotip tvrtke u sredini i fotografije kolača oko njega.

Bez obzira na to čime se vaša tvrtka bavi, želite da se ističe među konkurencijom. PosterArtist tvrtke Canon pruža vam pristup stotinama profesionalno dizajniranih predložaka koje možete uređivati vlastitim riječima i slikama.

Kompatibilni pisači: modeli MegaTank, MAXIFY i PIXMA tvrtke Canon

Kompatibilni uređaji: računala sa sustavom macOS i Windows

Dok vam aplikacija Canon Easy-PhotoPrint Editor može pomoći u kontroliranju manjih administrativnih zadataka, za promoviranje tvrtke ili sebe, poželjno je upotrebljavati Canon PosterArtist. Web-aplikacija pruža vam pristup tisućama „stock” fotografija i dizajnerskih ideja koje će vam pomoći da se istaknete.

Ispisujte postere, natpise i letke kako biste privukli pažnju novih klijenata ili znakove za prikaz najnovije ponude. Upotrijebite intuitivne alate za uređivanje kako biste prilagodili predloške i stvorili dizajn koji odražava vašu tvrtku i vašu osobnost. Možete čak i generirati QR kodove – idealno da potencijalnim klijentima pružite jednostavan način boljeg upoznavanja vaših usluga.

Kolaži, spomenari i kalendari: Canon Easy-PhotoPrint Editor

Žena drži stranicu iz kalendara ispred pisača tvrtke Canon, s otvorenim programom Canon Easy-PhotoPrint Editor na prijenosnom računalu pokraj nje.

Softver Canon Easy-PhotoPrint Editor dizajniran je imajući na umu cijelu obitelj. Opcija Kalendar omogućuje dizajniranje vlastitog kalendara, prikaz obiteljskih fotografija tijekom cijele godine ili njihovo darivanje voljenoj osobi kao personaliziranog dara.

Kompatibilni pisači: Podržani modeli PIXMA i modeli za velike formate tvrtke Canon

Kompatibilni uređaji: iOS i Android; računala sa sustavom macOS i Windows

Sve svoje uspomene s voljenim osobama stavite na jedno mjesto tako da izradite kolaž ili spomenar s fotografijama upotrebljavajući Canon Easy-PhotoPrint Editor na pametnim uređajima i računalima.

Zahvaljujući njegovom uređivaču rasporeda i izboru predložaka, Easy-PhotoPrint Editor možete upotrebljavati za dizajniranje kolaža koji se mogu ispisati ili ispisivanje naljepnica za izravno lijepljenje u spomenar ili na poleđinu telefona. Aplikaciju možete upotrebljavati i za izradu kalendara s omiljenim fotografijama.

Postoji razlog zašto ova aplikacija u nazivu ima „Easy” (jednostavno) – Easy-PhotoPrint Editor jednostavan je i intuitivan za upotrebu pa se možete usredotočiti na dizajniranje i ispisivanje dragocjenih uspomena.

Smanjenje administracije: Canon Easy-PhotoPrint Editor

Snimka zaslona iz aplikacije Canon Easy-PhotoPrint Editor koja prikazuje opcije za predloške, uključujući posjetnice, fotografije za identifikacijske isprave, spomenare i kolaže.

Canon Easy-PhotoPrint Editor pruža razne opcije koje će vam pomoći oživjeti projekte, od posjetnica i fotografija za identifikacijske isprave do spomenara i kolaža.

Žena upotrebljava aplikaciju Canon Easy-PhotoPrint Editor na telefonu dok sjedi na kauču pokraj nasmiješenog djeteta.

Možete birati fotografije i dokumente izravno s uređaja, iz pohrane u oblaku ili s računa društvenih mreža, a zatim ih jednostavno uređivati, personalizirati i ispisivati.

Ako je vaš popis zadataka opsežan, aplikacija Canon Easy-PhotoPrint Editor može vam pomoći uštedjeti vrijeme i trud ubrzavanjem administrativnog ispisivanja s pomoću asortimana predložaka. Ako ste tek pokrenuli novu tvrtku, upotrijebite predložak za posjetnice kako biste se predstavili javnosti ili predložak za fotografije za identifikacijske isprave kako biste napravili bedževe za osoblje. Organizirate pohranu? Možete upotrijebiti i predloške naljepnica za diskove u aplikaciji Easy-PhotoPrint Editor kako biste organizirali fizičke medije.

Pojednostavljenje tijeka poslovnog procesa: Canon Easy-Layout Editor

Snimka zaslona programa Canon Easy-Layout Editor s okvirom za ispuštanje datoteka s lijeve strane i opcijama, uključujući Prikupljanje i ispisivanje, Slobodni raspored i Popločavanje/poster, s desne strane.

Canon Easy-Layout Editor brz je i jednostavan način prikupljanja različitih vrsta dokumenata na jednom mjestu, što vam omogućuje kombiniranje datoteka kao što su PDF i slika na jednu stranicu.

Snimka zaslona programa Canon Easy-Layout Editor koja prikazuje sliku psa podijeljenu na četiri dijela u opciji Popločavanje/poster.

Canon Easy-Layout Editor ima i praktičnu opciju Popločavanje/poster koja omogućuje dijeljenje slike na više listova i ispisivanje u obliku jedne velike slike.

Kompatibilni pisači: tintni modeli tvrtke Canon

Kompatibilni uređaji: računala sa sustavom Windows

Bilo da izrađujete brošure za veliku prezentaciju na poslu ili samo trebate pravilno organizirati svoju fizičku dokumentaciju, softver Canon Easy-Layout Editor za računala sa sustavom Windows omogućuje vam brzo i lako raspoređivanje PDF datoteka, Word dokumenata, slika i web-stranica, tako da ne morate ispisivati iz više aplikacija.

Omogućujući vam razvrstavanje i organiziranje raznih vrsta datoteka i dokumenata, Easy-Layout Editor pomaže vam štedjeti papir i vrijeme stavljajući sve važno na jedno mjesto.

Zabava s malim fotografijama: Canon SELPHY Photo Layout

Telefon s prikazanom aplikacijom Canon SELPHY Photo Layout na stolu pokraj prijenosnog pisača SELPHY Square QX10 tvrtke Canon i ukrasa za telefon s perlicama.

Aplikacija Canon SELPHY Photo Layout brza je, intuitivna i jednostavna za upotrebu te savršeno upotpunjuje pisače SELPHY tvrtke Canon, kao što je SELPHY Square QX10. Ispisujte fotografije s pametnog telefona izravno iz aplikacije, omogućujući optimizaciju tijekom rada kako bi se dobili savršeno uravnoteženi ispisi.

Zaslon u aplikaciji Canon SELPHY Photo Layout s fotografijom psa na desnoj strani i opcijama za razne dorade ispisa na lijevoj strani.

Aplikacija obuhvaća niz dorada i slojeva kako biste mogli prilagoditi svoje fotografije i postići željeni izgled.

Kompatibilni pisači: SELPHY CP1500, SELPHY CP1300 i SELPHY Square QX10 tvrtke Canon

Kompatibilni uređaji: iOS i Android

Ako upotrebljavate jedan od pisača SELPHY tvrtke Canon, aplikacija Canon SELPHY Photo Layout za iOS i Android idealna je za uređivanje i zabavu s fotografijama. Pruža brojne predloške za odabir, omogućujući vam da rasporedite i ispišete pojedinačne slike ili više njih odjednom – postoji čak i vertikalni raspored knjižnih oznaka, tako da možete izraditi vlastite knjižne oznake 1.

Aplikacija vam omogućuje i prilagodbu slika tekstom, rubovima i pečatima kako bi vaše fotografije bile doista jedinstvene. Možete odabrati doradu ispisa, prilagoditi izgled i dojam konačnog proizvoda te ispisati naljepnice za spomenar ili ukrašavanje tehnike.

Aplikacija SELPHY Photo Layout omogućuje i dodavanje QR kodova1 koji se mogu upotrebljavati za povezivanje s web-stranicom, albumima na mreži ili videozapisima. To je idealno kad fotografije darujete prijateljima i obitelji, jer ih možete iznenaditi velikim izborom omiljenih uspomena. Kao što biste i očekivali, aplikacija SELPHY Photo Layout intuitivna je za upotrebu te pruža brz i jednostavan način ispisivanja izravno s pametnog telefona na pisač SELPHY.

Dodavanje osobnog pečata: Canon Mini Print

Par ruku drži pametni telefon i pisač Canon Zoemini 2 koji se koristi aplikacijom Canon Mini Print za stvaranje kolaža.

Aplikacija Canon Mini Print omogućuje vam da iskoristite punu prenosivost modela Canon Zoemini 2 ili Canon Zoemini S2. Brzo uredite fotografije dok ste u pokretu, bilo da ste ih snimili pametnim telefonom ili uređajem Canon Zoemini S2, i ispišite ih izravno iz aplikacije kako biste ih darovali prijateljima i obitelji.

Kompatibilni pisači: modeli Canon Zoemini

Kompatibilni uređaji: iOS i Android

Ako imate neki od modela Canon Zoemini, vjerojatno ćete poželjeti personalizirati trenutne fotografije. S pomoću aplikacije Canon Mini Print možete izraziti svoju kreativnost dodavanjem sezonskih naljepnica, okvira, filtara i teksta fotografijama obitelji, prijatelja i avantura – idealni detalji za doradu prije ispisivanja samoljepljivih fotografija. Ljubiteljima spomenara aplikacija Canon Mini Print omogućuje i pokazivanje individualnosti te oživljavanje fotografija dodavanjem crteža i napomena.

Aplikacija Mini Print jednostavno se povezuje s galerijom fotografija, a može se povezati i s vašim računima društvenih mreža i pohrane u oblaku, omogućujući vam uređivanje, personaliziranje i ispisivanje fotografija s pametnog telefona i fotoaparata. Aplikacija se može upotrebljavati i za snimanje fotografija uz efekte uživo i proširenu stvarnost – za selfije jedinstvene poput vas.


Napisali Peter Wolinski i Claire Gillo


macOS je zaštitni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim državama i regijama.

 1. Značajka nije dostupna za sve pisače. Provjerite tablicu s kompatibilnim značajkama.

Slični proizvodi

 • Pisači za upotrebu kod kuće

  PIXMA TS7450a Series

  Elegantan „sve u jednom“ uređaj za tehnološki potkovane s brojnim mogućnostima za kreativno ispisivanje i tehnologijom ADF za pojednostavljivanje postupka kopiranja i skeniranja više različitih listova.
 • PIXMA G640

  Pisači za upotrebu kod kuće

  PIXMA G640

  Prvi višefunkcijski pisač u asortimanu PIXMA G sa šest punjivih spremnika s tintom na bazi topivih bojila, PIXMA G640 spaja nenadmašnu kvalitetu ispisivanja fotografija s mogućnošću izrađivanja velikih količina uz iznimno niske troškove.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1500

  Ovaj kompaktni fotopisač jednostavan za upotrebu omogućuje izradu vrlo izdržljivih ispisa bogatih boja u roku od nekoliko sekundi.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY SQUARE QX10

  Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.
 • Instant fotoaparati i džepni pisači

  Canon Zoemini S2

  Unaprijedite svoje selfije uz džepni fotoaparat s pisačem koji ima zrcalo, prstenasto svjetlo, daljinsko okidanje i prikaz uživo.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Canon Zoemini 2

  Osigurajte trenutačne ispise s pametnog telefona u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz džepni pisač Zoemini 2 s baterijskim napajanjem.

Slični članci

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači tvrtke Canon za fotografije

  Bilo da fotografije želite prikazati u okviru, u spomenaru ili na naljepnici, pronađite pisač koji najbolje odgovara vašim kreativnim potrebama.

 • ISPISIVANJE I RUKOTVORINE

  Objašnjenje vrsta papira

  Istražite različite vrste papira tvrtke Canon uz ovaj praktični vodič za kupce.

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači za rukotvorine

  Od obiteljskih projekata do profesionalne dorade, Canon ima savršen pisač za vas.

 • KREATIVNO ISPISIVANJE

  Ispišite popise, planove i ciljeve

  Postanite kreativni s pisačem PIXMA tvrtke Canon te ostanite organizirani i usredotočeni na trenutak tijekom cijele godine.