INSTANT PISAČI

Sićušni pisač s fotoaparatom koji oslobađa fotografije: izrazite se uz Canon Zoemini S2

Modna blogerica Izzy Manuel upotrebljava Canon Zoemini S2 za unapređenje svog vintage stila uz instantne ispise.
Tri modela Canon Zoemini S2 bijele, zelene i ružičasto-zlatne boje na stolu, okruženi odjećom i ispisanim selfie snimkama.

Kada ste zadnji put pregledavali fotografije na pametnom telefonu? Velike su šanse da ćete ondje pronaći neka iznenađenja – odjednom ćete se podsjetiti na susrete koje ste zaboravili. „Na telefonu imam oko 24 000 fotografija“, kaže modna i blogerica o životnim stilovima Izzy Manuel koja se zalaže za održivost i voli vintage odjeću. „Pola njih su selfie snimke. Međutim, druga polovica su uspomene koje bih voljela gledati češće – božićne večere ili noćni izlasci s prijateljima s fakulteta. To nisu samo važni događaji, već i male stvari koje život čine posebnim, nešto što smo svi shvatili tijekom pandemije koronavirusa“, dodaje.

Danas pametne telefone i prijenosne fotoaparate nosimo posvuda i fotografiramo više nego ikada prije. Svake godine nastaje milijarde fotografija, ali mnoge od njih zagubljene su na SD karticama ili u telefonskim galerijama i sakupljaju digitalnu prašinu.

Žena leži na krevetu, smije se i gleda svoj pametni telefon.

Vintage modna blogerica Izzy Manuel upotrijebila je Canon Zoemini S2 i Canon Zoemini za izražavanje svog stila, dodavanje obruba i filtara za izradu prilagođenih ispisa.

Žena sjedi na plavom ormariću, uz svoj Canon Zoemini S2 na hrpi knjiga u prednjem planu.

Canon Zoemini S2 možete povezati s pametnim telefonom, staviti ga na hrpu knjiga, primjerice, postaviti mjerač vremena i zatim vidjeti što snimate telefonom“, kaže Izzy.

Ostavimo po strani usporedbe između telefona i fotoaparata – mogu se upotrebljavati zajedno. Ne treba vam poseban uređaj kako biste mogli upotrebljavati Canon Zoemini S2 i aplikaciju Canon Mini Print, a fotografije možete preuzeti izravno u aplikaciju putem pametnog telefona. Na pametni telefon možete čak preuzimati fotografije s digitalnog fotoaparata kao što je Canon PowerShot G7 X Mark III i ispisivati ih putem aplikacije na taj način. Prije nego što ih ispišete na licu mjesta, možete pristupati fotografijama na mrežama Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox i iCloud.

Upotrebom prijenosnih pisača tvrtke Canon, Izzy vam pokazuje da možete biti kreativni, udahnuti novi život starim slikama i stvoriti nove koje ćete uvijek iznova htjeti gledati kao dragocjene ispise.

1. Prilagodite svoje ispise

Žena na pametnom telefonu dodaje ikone i filtre fotografiji u aplikaciji Canon Mini Print.

Pomoću Bluetooth® veze, aplikaciju Canon Mini Print možete povezati sa svojim računima društvenih mreža te preuzeti i preobraziti fotografije pomoću filtara, okvira i naljepnica iz aplikacije.

Žena gleda različite ikone i naljepnice u aplikaciji Canon Mini Print.

Poput ikona i emotikona, svojim ispisima s modela Canon Zoemini S2 i Canon Zoemini možete dodati i tekst.

Izzy je iz generacije koja je odrasla u digitalnom svijetu, ali cijeni i ispisivanje te autentičan izgled analognog tiska. Vizualno, taj retro osjećaj kombinira s ljubavlju prema vintage i održivoj modi, a Canon Zoemini S2 savršen je alat za postizanje te moderne/vintage kombinacije.

Dostupan u raznim bojama, Canon Zoemini S2 malen je i intuitivan za upotrebu, a nudi tri načina rada – na otvorenom, portretni i selfie – za živopisne fotografije starinskog izgleda i mogućnošću dodavanja obruba. „Ispred ima zrcalo s prstenastim svjetlom oko vanjske strane, što je odlično za selfie snimke“, kaže Izzy.

Canon Zoemini S2 omogućuje vam i provjeru prikaza fotografije uživo kako biste se prije ispisa mogli u potpunosti usredotočiti na sebe i svoje prijatelje.

Obrubi, naljepnice, razni oblici i izgledi – aplikacija Canon Mini Print pruža mnogo načina za prilagođavanje fotografija.

„Nisam naročito orijentirana na tehnologiju, ali aplikacija je doista jednostavna za upotrebu“, kaže Izzy. „Filtri pružaju doista lijepe efekte, a na svoje selfije s prijateljima obožavam dodavati naljepnice sa srcima i smiješke koji na razigran način dočaravaju ono što se događa na fotografiji. Tako su slatki – podsjećaju me na japansku ideju kawaii.“

2. Upotrijebite otiske za planiranje odjevnih kombinacija

Žena u vesti jarkih boja vadi jaknu iz ormara.

Kao modna blogerica, Izzy ima čitav ormar pun različitih raznobojnih odjevnih kombinacija koje upotrebljava za snimanje i koje je rado fotografirala modelom Canon Zoemini S2.

Žena fotografira sebe u zrcalu fotoaparatom Canon Zoemini S2.

Izrada otisaka različitih odjevnih predmeta bio je odličan način da Izzy prikaže različite odjevne kombinacije i pokaže svoj stil.

U Izzynom poslu modne blogerice, prijenosni pisači tvrtke Canon pokazali su se odličnim alatima za planiranje izgleda. „Da imam veliko snimanje na kojemu bih nosila nekoliko različitih odjevnih kombinacija, prije toga bih mogla uzeti svoje fotografije u svim modnim kombinacijama i ispisati ih te tako odabrati što odjenuti“, kaže. Canon Zoemini S2 ima samookidač, koji taj proces doista olakšava, a svojim elegantnim, tankim izgledom predstavlja modni dodatak sam po sebi, dodaje Izzy. „Metalik efekt i boje tako su lijepi. Da snimam fotografiju, držala bih ga u ruci kao rekvizit!“

Bez obzira na vašu strast, pisač s fotoaparatom Canon Zoemini S2 udahnut će joj život. „Tijekom godine možete fotografirati svoj vrt ili omiljeno mjesto u prirodi i pokazati kako se mijenja s godišnjim dobima“, kaže Izzy.

3. Kreativno prikažite svoje fotografije

Žena koja prikazuje otiske na ploči sa žičanim okvirom.

Svojim prijateljima možete podijeliti ispise s modela Canon Zoemini S2 kao dragocjenu uspomenu na prijateljstvo.

Osoba koja drži fotografiju ispisanu s pisača Canon Zoemini.

Bijeli obrubi koje možete dodati na Canon Zoemini S2 fotografijama daju nostalgičan, analogni dojam, održavajući Izzyn vintage stil. Dok je upotrebljavate s modelom Canon Zoemini, u aplikaciju Canon Mini Print možete dodati obrube, a to možete napraviti i u fotoaparatu Canon Zoemini S2, pomoću gumba za povratak.

„Kada sam bila na fakultetu, imala sam čitav zid prekriven fotografijama svojih prijatelja“, prisjeća se Izzy. Pisač Canon Zoemini i Canon Zoemini S2 to čine izuzetno jednostavnim, pretvarajući digitalne snimke u izdržljive naljepnice dimenzija 5 x 7,5 cm u roku od nekoliko minuta. Sve fotografije ispisuju se tehnologijom ZINK™, što ih čini otpornima na mrljanje, guljenje i vodu. Možete upotrijebiti i alat za kolaž kako biste izradili ljepljive postere od četiri ili devet pravokutnih fotografija. Uz prijenosne pisače tvrtke Canon možete biti spontani, snimati i ispisivati svoje fotografije u trenutku.

Ta mogućnost, kao dodatak njihovoj prenosivosti, čini ih odličnim dodatkom zabavama ili vjenčanjima, kao da imate svoju osobnu foto-kabinu. „Možete stvoriti vremenski slijed događaja u stvarnom vremenu ili podijeliti priču o svojoj godini tako da snimate dvije fotografije mjesečno“, kaže Izzy. Nakon što ih ispišete, fotografije možete razvrstati kao umjetnička djela ili priče u spomenarima, na zidovima ili bilo gdje drugdje, od vrata hladnjaka do rođendanskih čestitki.

Osoba koja stavlja plavi Canon Zoemini S2 u torbicu.

Pisač s fotoaparatom Canon Zoemini S2 koji je otprilike iste veličine kao i pametni telefon lako možete staviti u torbicu ili džep te ga ponijeti sa sobom kamo god krenuli, za maksimalnu spontanost.

Osoba koja snima selfie modelom Canon Zoemini S II pomoću zrcala i prstenastog svjetla.

Zrcalo i prstenasto svjetlo na prednjoj strani modela Canon Zoemini S2 čine ga idealnim za snimanje savršenih selfija.

Mogućnost zapisivanja teksta na fotografijama i njihovog ispisivanja u pokretu ima i druge prednosti, kao što Izzy objašnjava. „Bilo bi praktično snimati vizualne bilješke dok sam vani. Koristila bih ga poput Pinteresta, ali bez neprestanog gledanja u ekran. U slučaju da prođem pored nečega što me nadahnulo, mogu to fotografirati, ispisati i staviti u džep, a zatim provjeriti fotografiju kada kupujem vintage odjevni predmeti kako bih postigla isti izgled, ali na cijenom prihvatljiv i održiv način.

„Nikada se nemojte sramiti želje za snimanjem fotografija. Ako smo tijekom proteklih godinu i pol nešto naučili, to je da morate iskoristiti svaku priliku koju dobijete.“ Opremite li se višenamjenskim fotoaparatom i pisačem kao što je Canon Zoemini S2 ili pak kombinacijom ‘fotoaparat i pisač’ kao što su pametni telefon ili fotoaparat za snimanje vlogova i pisač Canon Zoemini, te ćete svakodnevne trenutke moći pretvoriti u čarobne i dugotrajne uspomene. Jedina granica koja omeđuje vaše ispise jest vaša mašta.

Saznajte kako podijeliti svoju kreativnost i osloboditi svoju priču.Napisala Rachel Segal Hamilton

Slični proizvodi

Slični članci