KREATIVAN ISPIS

Snimite, uredite, ispišite – budite kreativni uz asortiman Canon Zoemini

Oslobodite svoju kreativnost u pokretu uz pomoć instantnog fotoaparata i džepnog pisača.
Canon Zoemini 2 i paket listova za ispis naljepnica stoje na stolu s asortimanom materijala za vođenje dnevnika.

Dopadljive snimke nisu samo za dijeljenje na društvenim mrežama. S instant fotoaparatom i pisačem Canon Zoemini S2 možete snimati savršene fotografije ili autoportrete bez napora putem ugrađenog zrcala i prstenastog svjetla. Oblikujte i ispisujte s bilo kojeg mjesta uz aplikaciju Canon Mini Print1, a zatim razmjenjujte, dijelite i pokazujte svoju kreativnost.

Mali fotopisač Canon Zoemini 2 omogućava uređivanje fotografija snimljenih na pametnom telefonu putem Bluetooth veze i aplikacije Canon Mini Print, ali i naknadno udahnjivanje života tim uspomenama kroz bežično ispisivanje i dijeljenje s prijateljima.

Oba instant pisača rabe papire Canon ZINK, bez tinte, za jednostavno, robusno ispisivanje bez mrlja.

Tri pisača Canon Zoemini 2 u ružičasto-zlatnoj, biserno-bijeloj i tamnoplavoj boji raspoređena su na šarenim komadima zgužvanog papira, pri čemu svaki ispisuje drukčiju sliku.

Pisač Canon Zoemini 2 dolazi u tri elegantne boje i ima USB-C priključak za brzo punjenje – možete čak i ispisivati ​​s njega dok se puni, što znači da nikada nećete propustiti priliku za stvaranje uspomena u pokretu.

Vaš novi najbolji prijatelj

Koji god pisač da odaberete, neka vaš džepni suputnik bude u blizini. Tanak stil oba uređaja znači da ih možete staviti u torbu ili džep kako biste bili spremni na bilo što.

Birajte između tri boje kako biste uskladili džepni pisač sa svojim osobnim stilom – ostanite elegantni uz ružičasto-zlatnu ili biserno-bijelu ili budite u trendu uz tamnoplavu.

Nakon odabira savršenog dodatka, vrijeme je da maksimalno uživate u svom novom uređaju Canon Zoemini 2 ili Canon Zoemini S2 – proučite nove ideje i pronađite inspiraciju.

Dva prijatelja prikazana odostraga dok drže Canon Zoemini S2 i rabe ogledalo za snimanje autoportreta.

Ugrađeno prstenasto svjetlo modela Canon Zoemini S2 služi za savršeno eksponiranje autoportreta i prikaz kružnog odsjaja u očima, za uglađen izgled dostojan influencera.

1. Snimite

Snimite savršenu snimku svaki put uz zrcalo za autoportrete modela Canon Zoemini S2. Zauzmite pozu, napravite facu ili dovedite prijatelja u kadar za savršeno kadriranu ležernu fotografiju. Trebate urediti rasvjetu? Ugrađeno prstenasto svjetlo modela Canon Zoemini S2 zasjat će u vašim influencerskim očima, za autoportret vrijedan dijeljenja.

Za grupnu fotografiju cijele ekipe isprobajte Canon Zoemini S2 u kombinaciji s funkcijama daljinskog zatvarača i mjerača vremena u aplikaciji Canon Mini Print. Zauzmite položaj uz pomoć načina prikaza uživo, uhvatite atmosferu i ispišite rezultate te ih pokažite prijateljima.

Ostali ste bez papira? Bez brige. Sve svoje snimke možete spremiti na Micro SD karticu Canon Zoemini S2 kako biste ih kasnije mogli pregledavati, ispisati i dijelili.

Ruke drže telefon koji prikazuje aplikaciju Canon Mini Print, s dodatnim efektima za autoportret.

Aplikacija Canon Mini Print sadrži niz kreativnih alata, od mogućnosti kolaža i dodavanja okvira do klizača za svjetlinu, kontrast i zasićenost te vam omogućava da prilagodite svoje snimke i trenutačno ispisujete putem pametnog telefona.

2. Uredite

Upotrijebite aplikaciju Canon Mini Print modela Canon Zoemini 2 i Canon Zoemini S2 te pridodajte svojim fotografijama stav. Bilo da se radi o fotografijama snimljenima modelom Canon Zoemini S2, autoportretima s društvenih mreža ili fotografijama pasa s fotoaparata pametnog telefona, možete ih doraditi podešavanjem svjetline, kontrasta i zasićenosti u aplikaciji.

Možete i isprobati razne okvire i filtre za stilizirane ispise ili isprobajte zabavne dodatke proširene stvarnosti, crteže ili črčkarije, za personalizirane fotografije koje će vam staviti osmijeh na lice. Za zabavan i kreativan projekt sastavite kolaž ili ploču raspoloženja sa sobom i svojim najboljim prijateljima ili pridodajte svoje omiljene trenutke nizu šarenih svjetala, za upečatljiv prikaz.

Vide se ruke koje drže kružnu naljepnicu s fotografijom iznad putničkog dnevnika ispunjenog bilješkama i fotografijama.

2x3-inčne i kružne ZINK naljepnice idealne su za izradu spomenara.

3. Sačuvajte

Živite i zatim ponovno proživite najbolje dijelove svog života uz instant ispise na papire za ispis ZINK veličine 2x3 inča i okrugle papire s ljepljivom podlogom. Otporne na vodu, kidanje i mrljanje, ove kvalitetne naljepnice bez tinte idealne su za bežično ispisivanje vaših omiljenih fotografija s pametnih telefona i društvenih mreža putem aplikacije Canon Mini Print i uređaja Canon Zoemini 2. Odlične su i za instant ispisivanje fotografija s uređaja Canon Zoemini S2.

U hodu ukrasite svoju masku za mobitel, uredski materijal ili druge predmete i tako ovjekovječite uspomene. Snimite blesave fotografije kućnih ljubimaca i ukrasite njima nosiljku za mačku/psa najboljeg prijatelja, ispišite autoportrete s pametnog telefona i grupne fotografije i polijepite ih po zidovima spavaće sobe, učinite ogledalo glamuroznijim ili personalizirajte svoje stvari

Neka vam instant pisač Canon Zoemini 2 postane omiljeni suputnik. Snimite omiljena mjesta i krajobraze i zalijepite ih uz druge podsjetnike, za živopisni putnički dnevnik. Zabilježite svoje uspomene i napomene i napravite mini vremensku kapsulu u kojoj ćete moći uživati i podijeliti je sa svojim prijateljima.

Pripremate rođendansku zabavu? Možete postaviti ploču s podsjetnicima s koje će svi moći snimati i ispisivati. Konfigurirajte foto-kabinu i stanicu za ispis s pomoću pametnog telefona i uređaja Canon Zoemini 2 ili pak višenamjenskog uređaja Canon Zoemini S2. Tiskani podsjetnik možete postaviti tako da mu se svi mogu diviti, a na kraju dana slavljenik ga može ponijeti kući.

4. Podijelite

Imate li nešto za reći? Snimite i trenutačno ispišite zgodnu fotografiju kao prilagođenu napomenu kako biste se zahvalili ili pokazali svoju ljubav. Jednostavno snimite portret modelom Canon Zoemini S2 ili telefonom, a zatim fotografiju otvorite u aplikaciji Canon Mini Print. Napišite poruku s brižljivom porukom, crtežom ili crticom na dnu, ispišite fotografiju i podijelite je s nekime kome želite uljepšati dan.

Možete uključiti i ostale. Jednostavno zamolite prijatelje da vam pošalju fotografije sa svojih mobitela, zatim otvorite aplikaciju Canon Mini Print i ispišite njihove personalizirane naljepnice sa svog uređaja Canon Zoemini 2

Asortiman odjeće i dodataka postavljen na krevet, zajedno s instant fotoaparatima i pisačima tvrtke Canon te odabirom malih fotografija.

Canon Zoemini S2 možete upotrijebiti kada pakirate izvansezonsku odjeću kako biste izradili zabavne etikete koje pokazuju što se nalazi unutar svake kutije.

5. Označite

Papiri za ispis ZINK otporni na vodu i mrljanje za Canon Zoemini 2 i Canon Zoemini S2 izvrsni su za kategoriziranje doma s pomoću naljepnica. Organizirajte police za knjige i kolekcije gramofonskih ploča abecednim redom ili pospremite kuhinjske ormariće tako što ćete sve razvrstati u označene staklenke. Možete organizirati i obuću, kutijice s nakitom ili izvansezonsku odjeću. Kako biste lakše zapamtili što je u kojoj kutiji, jednostavno fotografirajte njezin sadržaj i zalijepite ga na kutiju. Riješeno.

Preobrazite obične naljepnice u jedinstvene oznake imena za božićne ili rođendanske poklone. Odaberite najbolje snimke sa svojim prijateljima te izradite elegantne i upečatljive naljepnice za poklone. Za posebne prilike odaberite otkačene snimke i autoportrete kojima ćete ukrasiti svoje kartice ili ih zalijepite na prilagođene pozivnice.

Canon Zoemini 2 vam može pomoći i pri organizaciji akademskih obaveza. Naljepnicama možete označiti školske udžbenike ili skripte s fakulteta ili pak organizirati vlastite bilješke kako biste mogli još jednom proći kroz njih prije važnog ispita.

Canon Zoemini 2 na vrhu spomenara prekrivenog malim fotografijama ispisuje dvije kružne naljepnice s autoportretima.

Snimite svoje omiljene izglede i stilove uz brze autoportrete, tako da se uvijek možete podsjetiti kako je određena frizura izgledala uz određenu odjeću.

6. Provjerite

Unaprijedite svoj stil prilagođenom brošurom. Snimite autoportret kad si izgledate dobro i zalijepite ga na ormar, tako da zapamtite kako se želite obući. Tako možete isplanirati čak i blagdanske i festivalske odjevne kombinacije, kako biste se unaprijed mogli pripremiti za pakiranje.

Eksperimentirajte s frizurom – isprobajte šik izgled, starinske kovrče ili duplu pletenicu i snimite rezultat kako biste ga mogli iskoristiti i u budućnosti. Možete zamijeniti i podijeliti snimke s prijateljima i zatražiti njihovo drugo mišljenje!

Vidite nešto što vam se sviđa? Snimite slatke cipele koje želite imati i izradite popis želja koji ćete vi i vaši prijatelji moći provjeriti kad dođe vrijeme da se počastite ili ih podijelite s najdražim osobama kako biste im dali mig što vam mogu pokloniti za rođendan.

Napisali: Claire Price i Peter Wolinski

  1. Odricanje odgovornosti: Mobilni uređaj mora biti povezan s foto-pisačem Canon Zoemini 2 ili Canon Zoemini S2 putem Bluetooth® veze i aplikacije Canon Mini Print, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play. Kompatibilno s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 9.0 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim.

Slični proizvodi

Slični članci