Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Snimite, uredite, ispišite – budite kreativni uz asortiman Canon Zoemini

Oslobodite svoju kreativnost u pokretu uz pomoć instantnog fotoaparata i džepnog pisača

Dopadljive snimke nisu samo za dijeljenje na društvenim mrežama. Canon Zoemini, Canon Zoemini S i Canon Zoemini C omogućavaju snimanje*, uređivanje i ispisivanje svih sadržaja bez obzira na to gdje se nalazili, tako da možete razmjenjivati, dijeliti i pokazivati svoju kreativnost.

Vaš novi najbolji prijatelj

Čuvajte svog džepnog prijatelja pored sebe – zahvaljujući tankom obliku moći ćete ga ubaciti u torbu ili džep i biti spremni na sve.

Birajte između trendovskih boja i prilagodite svoj džepni pisač svom osobnom stilu – budite otmjeni uz ružičasto-zlatni, bijeli ili crni Canon Zoemini ili Canon Zoemini S ili odaberite Bumble Bee žuti, Mint zeleni, Seaside plavi ili Bubble Gum ružičasti Canon Zoemini C.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Nakon odabira savršenog dodatka, vrijeme je da maksimalno uživate u svom novom Canon Zoemini životnom stilu – proučite nove ideje i pronađite inspiraciju.

1. Snimite

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Snimite savršenu snimku svaki put uz zrcalo za autoportrete modela Canon Zoemini S i Canon Zoemini C. Zauzmite pozu, napravite facu ili dovedite prijatelja u kadar za savršeno kadriranu ležernu fotografiju. Trebate urediti rasvjetu? Upotrijebite svjetlosni prsten modela Canon Zoemini S za autoportret koji ćete rado podijeliti.

Želite li snimiti sjajnu grupnu fotografiju, proučite funkciju daljinskog okidanja putem aplikacije Canon Mini Print za Canon Zoemini S. Zauzmite položaj i ispišite rezultate koje ćete moći pokazati svojim prijateljima.

2. Zauzmite stav

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Upotrijebite aplikaciju Canon Mini Print** modela Canon Zoemini i Canon Zoemini S i pridodajte svojim fotografijama stav. Isprobajte razne okvire i filtre za stilizirane ispise ili isprobajte zabavne dodatke proširene stvarnosti, crteže ili črčkarije, za fotografije koje će vam staviti osmijeh na lice.

3. Sačuvajte

2 girls sticking printed pictures on a board.

Canon Zoemini S i Canon Zoemini C savršene džepne veličine uvijek su dostupni za snimanje posebnih snimki. Ponovo proživite trenutak uz 2x3-inčnu snimku s ljepljivom poleđinom, idealnom za nošenje u torbici ili novčaniku ili lijepljenje u dnevnik.

Neka vam brzi fotoaparat i pisač postane omiljeni prijatelj na putovanjima. Snimite omiljena mjesta i krajobraze i zalijepite ih uz druge podsjetnike, za živopisni spomenar s putovanja. Zabilježite svoje uspomene i napomene i napravite mini vremensku kapsulu u kojoj ćete moći uživati i podijeliti je sa svojim prijateljima.

Pripremate rođendansku zabavu? Možete postaviti ploču s podsjetnicima s koje će svi moći snimati i ispisivati. Podsjetnik možete postaviti tako da mu se svi mogu diviti, a na kraju dana slavljenik ga može ponijeti kući.

4. Uredite

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Prilagodite svoje predmete brzim snimkama koje se mogu zalijepiti. Zalijepite najljepše samoljepljive autoportrete i grupne snimke na zidove spavaće sobe, uljepšajte zrcalo ili učinite prijenosno računalo, torbicu i telefon jedinstvenima.

Za zabavan i kreativan projekt sastavite kolaž ili ploču raspoloženja sa sobom i svojim najboljim prijateljima ili pridodajte svoje omiljene trenutke nizu šarenih svjetala, za upečatljiv prikaz.

5. Označite

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Preobrazite obične naljepnice u jedinstvene oznake imena za božićne ili rođendanske poklone. Odaberite najbolje snimke sa svojim prijateljima te izradite elegantne i upečatljive naljepnice za poklone. Za posebne prilike odaberite otkačene snimke i autoportrete kojima ćete ukrasiti svoje kartice ili ih zalijepite na prilagođene pozivnice.

Vaše trenutačne mini snimke pomoći će vam da ostanete organizirani. Organizirajte cipele i spremite nakit ili sezonsku odjeću. Kako biste lakše zapamtili što je u kojoj kutiji, jednostavno fotografirajte njezin sadržaj i zalijepite ga na kutiju. Riješeno!

6. Recite to fotografijom

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Imate li nešto za reći? Snimite i trenutačno ispišite zgodnu fotografiju kao prilagođenu napomenu kako biste se zahvalili ili pokazali svoju ljubav! Jednostavno podesite ispis na 2x2 inča i snimite portret modelom Canon Zoemini S ili Canon Zoemini C. Ostavite poruku putem pažljive napomene, crteža ili črčkarije u dnu fotografije.

7. Dopadljiv izgled

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Unaprijedite svoj stil prilagođenom brošurom. Snimite autoportret kad si izgledate dobro i zalijepite ga na ormar, tako da zapamtite kako se želite obući. Eksperimentirajte s frizurom – isprobajte šik izgled, starinske kovrče ili duplu pletenicu i snimite rezultat kako biste ga mogli iskoristiti i u budućnosti. Možete zamijeniti i podijeliti snimke s prijateljima i zatražiti njihovo drugo mišljenje!

8. Poželite

Vidite nešto što vam se sviđa? Snimite slatke cipele koje želite imati i izradite popis želja koji ćete vi i vaši prijatelji moći provjeriti kad dođe vrijeme da se počastite ili ih podijelite s najdražim osobama kako biste im dali mig što vam mogu pokloniti za rođendan!

*Canon Zoemini S i Canon Zoemini C imaju ugrađen fotoaparat

**Odricanje odgovornosti: Mobilni uređaj mora biti povezan s foto-pisačem Canon Zoemini ili Canon Zoemini S putem Bluetooth® veze i aplikacije Canon Mini Print, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play. Kompatibilno s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 9.0 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim.

Napisala Claire Price

Slični članci
Zoemini S2 print story

INSTANT FOTOAPARATI

Snimite ritam uz Zoemini S2 tvrtke Canon

Pretvorite trenutke u uspomene malim prijenosnim 2 u 1 fotopisačem tvrtke Canon.

Express your style with print

INSTANT PISAČI

Izrazite svoj stil ispisima

Saznajte kako modna blogerica Izzy Manuel upotrebljava Canon Zoemini S2 i svojim fotografijama udahnjuje nov život.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

KREATIVAN ISPIS

Izrazite se kroz kreativno pisanje dnevnika

Pisanje dnevnika može biti način izražavanja kreativnosti i poboljšanja mentalnog zdravlja.

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike