SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Snaga ispisivanja za podizanje raspoloženja

Fotografije bilježe trenutak u vremenu – doznajte kako ispisati omiljene slike i ukrasiti dom uspomenama.
Pisač SELPHY SQUARE QX10 tvrtke Canon uz spomenar prepun malih ispisa.

Nije uvijek moguće provoditi vrijeme s voljenim osobama, a e-pošta, društvene mreže i videopozivi koji su revolucionirali način komunikacije na duge udaljenosti, nisu za svakoga. Bake i djedovi mogu imati problema s tehnologijom, djeci može nedostajati strpljenja, a svatko može biti preumoran od gledanja u zaslone kako bi to činili još i u slobodno vrijeme.

Fotografije snimaju trenutke u vremenu, a odabir ispisivanja tih trenutaka čini ih značajnijima. Obješene fotografije prijatelja ili obitelji u domu daju osjećaj povezanosti, dok slaganje kolekcije ispisa u spomenar ili album daje lagan pristup sretnim uspomenama, a uz to su i pažljiv dar.

Slijedi nekoliko prijedloga kako snagu ispisivanja iskoristiti za podizanje raspoloženja.

Mali dječak pomaže objesiti uokvirenu sliku djeda i bake na zid.

Opipljiv predmet mnogo je ugodniji od prelistavanja slika na zaslonu. Uživajte u svojoj obitelji i prijateljima izradom značajnih ispisa koje možete objesiti doma.

Objesite fotografije na vidljivo mjesto

Roditelj i dijete vješaju ispisane fotografije, pričvršćene na uzicu, s prozorske klupčice.

Uređivanje doma sjećanjima odlično je za poboljšanje raspoloženja i približava vas najdražima.

Žena uklanja poleđinu okvira za sliku. Pisač serije PIXMA TS5350a tvrtke Canon, fotografija i paket sjajnog fotopapira na stolu ispred nje.

Pisač serije PIXMA TS5350a tvrtke Canon idealan je za modeliranja i kreacije, a zahvaljujući omogućenom ispisivanju putem Wi-Fi svime možete upravljati pametnim telefonom.

Vidjeti lica prijatelja ili obitelji na fotografijama može vas učiniti sretnijima. Donedavno su ljudi fotografije voljenih obično nosili u torbicama ili novčanicima – ako bi imali loš dan, pogledali bi fotografiju kako bi si popravili raspoloženje. Digitalne fotografije spremljene na pametne telefone možda su moderna alternativa, no i dalje se lakše povezati s ispisanom fotografijom. Objesite fotografije tamo gdje provodite mnogo vremena, primjerice u kuhinji ili uredu, kako biste si kroz dan popravljali raspoloženje.

Pisač serije PIXMA TS5350a tvrtke Canon odličan je izbor za svakodnevno ispisivanje. Izravno se povežite s pametnim telefonom i ispisujte neobrubljene fotografije formata 4x6 za samo 36 sekundi.

Pretvorite ispise u modelarski projekt

Mali dječak lijepi ispisane fotografije u smeđi spomenar.

Budući da slike imaju samoljepljivu poleđinu i za njih nije potrebno neuredno lijepilo ili ljepljiva traka, SELPHY Square QX10 idealan je za izradu spomenara.

Pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon na spomenaru.

U aplikaciji SELPHY Photo Layout slike možete lako personalizirati filtrima, obrubima i dodatnim tekstom.

Izrada spomenara zabavni je projekt s kojim će se vaša djeca zabavljati satima. Tako će također ostati povezani s članovima obitelji koje možda duže vremena nisu vidjeli.

SELPHY Square QX10 savršen je pisač za izrade spomenara. Vezom Wi-Fi i aplikacijom SELPHY Photo Layout pisač izravno povežite s pametnim telefonom te prije ispisivanja prepustite djeci dodavanje filtara, obruba i teksta na slike na vašoj fotografskoj vrpci. Nakon ispisivanja možete odvojiti poleđinu ispisa i izravno ih zalijepiti u spomenar, bez upotrebe ljepljive trake ili ljepila. Bijeli obrub idealan je za upisivanje osobnih bilješki ili zabavnih opisa.

Ako smatrate da su spomenari samo za djecu, što mislite o ponovnom otkrivanju užitka koji donosi stvaranje vlastitog fotoalbuma ili svakodnevnom snimanju i ispisivanju fotografija za upotpunjavanje unosa u dnevnik? Budući da je prijenosan i nema kabela, sa SELPHY Square QX10 možete ispisivati bilo gdje, što znači da ga možete držati uz krevet ili upakirati zajedno s dnevnikom za sljedeći izlet za vikend.

Zapamtite trenutak

Dvije mlade žene poziraju za samoportret s fotoaparatom Zoemini S2 tvrtke Canon.

Svakodnevni događaji, poput susreta s prijateljima, također su vrijedni snimanja i proslavljanja. Zoemini S2 tvrtke Canon džepni je pisač koji možete ponijeti bilo kamo.

Živjeti u trenutku više je od uživanja u dobrim vremenima. To znači biti tu i naučiti cijeniti ono što donosi svaki dan. Fotografije mogu uzdići trenutak i učiniti ga važnim, bez obzira slavite li rođendan s najbližim prijateljima ili radite nešto jednostavno poput izvođenja psa u šetnju. Digitalna fotografija vašeg psa može se zagubiti u digitalnoj pohrani u pametnom telefonu ili fotoaparatu, no instantni ispis povećava važnost trenutka.

Zoemini S2 tvrtke Canon fotoaparat je s 8 MP te instantni pisač. Sa zrcalom za samoportrete i ugrađenim svjetlosnim prstenom, osigurava vam najbolji izgled pri snimanju osobnih trenutaka. Zoemini S2 tvrtke Canon možete povezati s pametnim telefonom putem Bluetooth veze i aplikacije Canon Mini Print, što znači da čak i kad ga zaboravite ponijeti, važnost trenutka možete povećati ispisivanjem slike odmah po dolasku doma.

Šaljite fotografije poštom

Malo dijete maše baki i djedu tijekom videopoziva na tabletu.

Slanje slika poštom dodatan je način za održavanje veze s onima koji stanuju daleko.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon uz pametni telefon.

Pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon možete ispisati više slika i poštom ih poslati prijateljima i obitelji.

Samo zato što je fotografije moguće trenutačno dijeliti putem interneta, ne znači da je slanje ispisane fotografije poštom manje značajno. Bake i djedovi možda nisu aktivni na društvenim mrežama ili su im videopozivi neugodni, no uživat će u primanju ispisanih fotografija unuka – ili čak spomenara ručne izrade – poštom. No nije riječ samo o bakama i djedovima. Tko ne bi volio primiti slike posebnih uspomena kroz poštanski sandučić? Svakako je bolje od otvaranja još jednog računa!

Uz Zoemini S2 tvrtke Canon u trenu ispišite snimljene snimke ili više primjeraka iste fotografije – jednu za sebe, a jednu za njih – na SELPHY Square QX10. Ili ako želite nešto malo veće, umetnite u pisač PIXMA fotopapir standardne dimenzije (4 x 6) ili sjajni fotopapir dimenzije A4.

Bez obzira ispisujete li kako biste se podsjetili proteklih trenutaka, naglasili trenutačne ili održali vezu s prijateljima i obitelji koje možda ne možete posjećivati često koliko želite, ispis na tako mnogo načina može pozitivno utjecati na vaš život.


Autor: Matthew Bowen

Slični proizvodi

 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY SQUARE QX10

  Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.
 • Instant fotoaparati i džepni pisači

  Canon Zoemini S2

  Unaprijedite svoje selfije uz džepni fotoaparat s pisačem koji ima zrcalo, prstenasto svjetlo, daljinsko okidanje i prikaz uživo.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Serija PIXMA TS5350a

  Pokažite svoje dizajnerske vještine uz mogućnost rukovanja raznim medijima, privlačne kreativne aplikacije i besprijekorno povezivanje s pametnim telefonom koje nudi serija PIXMA TS5350a
 • Slični članci

 • KREATIVNO ISPISIVANJE

  Stvarajte cijelu godinu

  Pogledajte inspirativne ideje za SELPHY Square QX10 Jesusa Sauvagea.

 • ISPISIVANJE I RUKOTVORINE

  Napravite „eksplozivnu” kutiju iznenađenja

  Lini Trinh dijeli svoju „eksplozivnu” kutiju iznenađenja koju je izradila s pomoću pisača SELPHY CP1500 tvrtke Canon.

 • ISPISIVANJE I RUKOTVORINE

  Potaknite blagdansko raspoloženje ukrasima s fotografijama

  U drugom projektu SELPHY kluba za izradu rukotvorina Duygu Turgut Gokpinar dijeli svoje iskustvo s pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon.

 • PRINTING TIPS

  Create a personal gift

  The Canon Photo Cube helps you craft a gift full of happy memories.