KREATIVNO ISPISIVANJE

Zabavite se ispisivanjem: pet razloga zašto trebate kompaktni fotopisač

Bilo da ste mladi ili mladi samo iznutra, na raspolaganju vam je pregršt kreativnih načina za prikazivanje i dijeljenje trenutnih ispisa.
Kolekcija kompaktnih fotopisača tvrtke Canon raznih boja na drvenoj polici.

U današnje vrijeme svi, od djece do djedova i baka te svih ostalih, volimo snimati fotografije. Većina nas na pametnim telefonima ima tisuće fotografija koje nikad ne gleda, a dragocjene uspomene često se izgube u ogromnim bibliotekama fotografija.

Kompaktni fotopisač omogućit će vam kreiranje trenutnih ispisa koji će trajati cijeli život*. Štoviše, možete ispisivati kad god poželite i oživjeti posebne trenutke gdje god se nalazili.

Nakon što ispišete omiljene fotografije, s njima možete mnogo toga učiniti – od izrade personaliziranih fotografskih darova za voljene do ispunjavanja spomenara idejama za uređenje doma ili čak dragocjenim uspomenama na putovanja.

Donosimo pet načina za kreativnost s kompaktnim fotopisačem tvrtke Canon.

1. Personalizirani darovi i čestitke

Kompaktni pisač tvrtke Canon na bijeloj površini pokraj uokvirene slike nasmiješenog djeteta.

SELPHY CP1500 tvrtke Canon idealan je za snimanje i dijeljenje ključnih životnih prekretnica. Može ispisivati fotografije veličine dopisnice kvalitete jednake onima iz fotostudija (KP-36IP, 100 x 148 mm) koje su savršene za standardne okvire, tako da možete izraditi personalizirane darove nezaboravnih trenutaka za slanje obitelji i prijateljima.

Ruke drže tablet s prikazanom slikom nasmiješenog para s QR kodom u kutu i opcijama uređivanja u aplikaciji SELPHY Photo Layout.

Slikama možete dodati pečate ili filtre u aplikaciji SELPHY Photo Layout tvrtke Canon ili čak generirati QR kod za dodavanje pozivnica s poveznicama za lokaciju događaja.

Fotografije treba dijeliti i u njima uživati, a SELPHY CP1500 tvrtke Canon koji se jednostavno upotrebljava idealan je za pretvaranje omiljenih fotografija u darove, dopisnice i naljepnice.

Dostupan u tri boje, SELPHY CP1500 ima elegantan, moderan dizajn i LCD zaslon u boji dijagonale 8,9 cm s jednostavnom QR vezom. Osim što besprijekorno radi s pametnim telefonima te drugim Apple i Android uređajima putem Wi-Fi veze, ima i SDXC utor za ispisivanje snimki pohranjenih na memorijskim karticama, kao i USB-C priključnicu za lako povezivanje s fotoaparatima i flash pogonima.

SELPHY CP1500 može ispisivati dopisnice spremne za slanje s recima za adresu na poleđini, što vam pruža mogućnost da voljenim osobama pošaljete fotografije koje mogu postaviti u okvir ili izložiti na hladnjaku.

Osim toga, opcije malih naljepnica i onih formata kreditne kartice omogućuju uljepšavanje čestitki i rođendanskih pozivnica. Možete snimiti fotografiju djeteta dok se igra darom koje je dobilo, ispisati je kao naljepnicu i zalijepiti na karticu zahvale. To je dražestan osobni pristup i primatelju će pokazati koliko je dobro dar primljen.

2. Kreativni načina za organizaciju

Mlada djevojka ispisuje list malih naljepnica kompaktnim pisačem tvrtke Canon. Pokraj pisača je pernica puna pisaćeg pribora.

Pisač SELPHY CP1500 tvrtke Canon upotrijebite za ispisivanje personaliziranih etiketa za imena za udžbenike i fascikle.

Dvije ruke koje pažljivo lijepe naljepnicu s djevojčicom na zelenu bocu za vodu.

Možete ispisivati na papir s kvadratnim naljepnicama (KC-18IS, 54 x 54 mm), naljepnicama veličine kreditne kartice (KC-18IF, 54 x 86 mm) ili malim naljepnicama (KC-18IL, 22 x 17,3 mm), tako da trenutne ispise možete dodati u kutije za ručak ili na boce s vodom.

Većina nas voljela bi biti organiziranija, ali ne zna kako to učiniti. Zaposleni roditelji ne samo da imaju svoje kaotične rasporede za nadgledanje, nego i one svoje djece. SELPHY CP1500 tvrtke Canon savršen je alat koji će obiteljima pomoći u preuzimanju kontrole.

Ovaj privlačan i elegantan kompaktni pisač ispisuje dopisnice za samo 41 sekundu, kao i naljepnice u raznim formatima. U tren oka imat ćete etikete za imena za udžbenike, pisaći pribor i oznake za kuhinjske spremnike i obiteljski planer.

Putem aplikacije SELPHY Photo Layout tvrtke Canon možete čak i ispisivati fotografije za dokumente, izrađivati personalizirane knjižne oznake i dijeliti poveznice s QR kodom.

3. Pojednostavljena izrada spomenara

Ruke lijepe fotografije u otvoreni putnički dnevnik, okružen fotografijama, vrpcom i sitnicama.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon daje vrlo kvalitetne samoljepljive ispise u samo 43 sekunde – savršeno za dnevnike za putovanja.

Otvorene stranice spomenara sa slikama mačaka pokraj kompaktnog pisača tvrtke Canon.

Oživite svoj spomenar opisima, crtežima i drugim uspomenama.

Zašto ne biste napravili spomenar posebnih događaja, odmora ili čak igre prvog kućnog ljubimca? To vam može donijeti ogroman osjećaj zadovoljstva, a radi se o aktivnosti u kojoj mogu uživati sve dobne skupine.

Džepnih dimenzija i uvijek spreman, SELPHY Square QX10 tvrtke Canon izrađuje kvadratne ispise fotografija dimenzija 68 x 68 mm s rubom, tako da možete dodati vlastite rukom ispisane opise. Dostupan je u četiri moderne boje i upotrebljava uredni spremnik s tintom koji se umeće, a isporučuje se s papirom za naljepnice (XS-20L).

Povezivanje s aplikacijom SELPHY Photo Layout tvrtke Canon omogućuje vam još više kreativnosti s fotografijama, uz opcije dodavanja filtara, rubova, preklapanja i još mnogo toga.

4. Dotjerajte svoj prostor

Ruka drži kompaktni fotopisač Canon Zoemini 2 iz kojeg izlaze dvije okrugle naljepnice s fotografijama.

Personalizirajte svoj prostor s pomoću džepnog modela Canon Zoemini 2. 1,3-inčni prethodno izrezani papir za okrugle naljepnice Canon ZINK TM omogućuje vam da omiljene selfie snimke pretvorite u okrugle naljepnice za zrcala i ploče za izlaganje.

Ruke pričvršćuju male ispise na ploču za izlaganje.

Ako ste u studentskom smještaju, mali ispisi uredan su i isplativ način dodavanja osobnosti prostoriji koja često izgleda obično.

Bilo da ste tinejdžer koji živi s roditeljima, student na sveučilištu ili ponosni vlasnik svog prvog doma, uvijek je zabavno prostor učiniti svojim.

Prijenosni pisač Canon Zoemini 2 dovoljno je malen da ga možete spremiti u rezervni džep, a napaja se iz ugrađene punjive baterije. Zahvaljujući tehnologiji ZINK (Zero INK) nema nereda niti otpada, što znači da vam treba samo papir, koji je dostupan u pakiranjima od 20 ili 50 listova.

Zašto ne biste ispisali omiljene fotografije i nanizali ih po zidovima spavaće sobe ili dnevnog boravka? Ništa ne može nadmašiti fotografije obitelji i prijatelja kad se trebate okružiti stvarima koje vas nasmijavaju.

Profesionalni fotopapir Canon ZINK ima pozadinu koja se može odlijepiti (i reciklirati), tako da ispise možete i zalijepiti u dnevnik, spomenar ili na ploču za izlaganje. To je i zabavan način prilagodbe studentskih knjiga ili maski za mobilni telefon.

5. Trenutni ispisi za dijeljenje

Dvije osobe, snimljene odostraga dok snimaju selfie malim fotoaparatom s fotopisačem tvrtke Canon.

Canon Zoemini S2 ima istu Bluetooth vezu kao i Canon Zoemini 2 koja omogućuje ispisivanje fotografija izravno s pametnog telefona – praktično za trenutno dijeljenje.

Ruke drže telefon prilikom dodavanja naljepnica slici u aplikaciji Canon Mini PRINT.

Ostavite svoj trag na snimkama upotrebljavajući zabavne okvire i naljepnice u aplikaciji Canon Mini Print.

Ako ste vani s prijateljima, na putu za vikend ili na zabavi ili festivalu,Canon Zoemini S2 savršen je partner. Kompaktan i lagan, s istom tehnologijom ZINK pogonjenom baterijskim napajanjem i papirom formata 3 x 2 inča koje ima i Canon Zoemini 2, dodaje ugrađeni digitalni fotoaparat sa zrcalom i prstenastim svjetlom za savršene selfie snimke koje možete ispisati za manje od minute.

To znači da možete podijeliti fizičke fotografije s osobama koje susretnete ili ne viđate često – s novim prijateljem na festivalu, možda, ili putnim vodičem koji vam je bio od pomoći na putovanju – i tako im dati nešto što će moći ponijeti kući kao uspomenu.

Štoviše, aplikacija Canon Mini Print omogućuje prilagodbu snimki filtrima, posebnim efektima, crtežima i tekstom. Aplikaciju možete upotrebljavati i za ispisivanje fotografija s Facebooka, Instagrama ili iz usluga Google Photos, DropboxTM i iCloud, a možete je besplatno preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play.

U konačnici, kompaktni pisači tvrtke Canon iznimno su svestrani i omogućuju razne vrste projekata, bez obzira na vašu životnu dob. Ispisivanje može biti predivno zabavno dok otkrivate kreativne načine upotrebe fotografija.

*Kad se pohrane u album. Na temelju ubrzanog testiranja uz pretpostavku da je temperatura 23 °C, a vlažnost 50 %

Dropbox je zaštitni znak tvrtke Dropbox Inc.

Napisao Matthew Richards

Slični proizvodi

 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1500

  Ovaj kompaktni fotopisač jednostavan za upotrebu omogućuje izradu vrlo izdržljivih ispisa bogatih boja u roku od nekoliko sekundi.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1300

  Moderan i prijenosan, za bežično ispisivanje predivnih ispisa i fotografija za dokumente s kompatibilnih pametnih uređaja i fotoaparata.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY SQUARE QX10

  Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Canon Zoemini 2

  Osigurajte trenutačne ispise s pametnog telefona u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz džepni pisač Zoemini 2 s baterijskim napajanjem.
 • Instant fotoaparati i džepni pisači

  Canon Zoemini S2

  Unaprijedite svoje selfije uz džepni fotoaparat s pisačem koji ima zrcalo, prstenasto svjetlo, daljinsko okidanje i prikaz uživo.
 • Slični članci