DALJINSKA RJEŠENJA ZA EMITIRANJE

PTZ kamere tvrtke Canon

Asortiman 4K daljinskih kamera s mogućnosti vodoravnog i okomitog pomicanja te zumiranja (PTZ) odlikuje se iznimnom kvalitetom slike, a dizajniran je tako da se uklopi u razne produkcije i primjene.
PTZ kamera CR-N500 tvrtke Canon

PTZ kamere tvrtke Canon

Produkcija i prijenos

Približite udaljene sadržaje uz nenadmašnu jasnoću

Dobro došli u najnoviju generaciju daljinskih PTZ kamera i upravljača tvrtke Canon. Rješenje tvrtke Canon nudi 4K produkcijski paket za sve situacije u radu na daljinu, pružajući glatke funkcije vodoravnog i okomitog pomicanja te iznimnu kvalitetu slike u primjenama u zatvorenim prostorima i na otvorenom, a naš hardverski upravljač i besplatni softverski upravljač služe za upravljanje i podešavanje s udaljene lokacije.

Otkrijte nasljeđe optike tvrtke Canon snimanjem izuzetno kvalitetne slike u raznim situacijama.

Cijeli asortiman PTZ kamera tvrtke Canon

2 godine jamstva na PTZ kamere >

 • PTZ kamere

  CR-X300

  Kompaktna PTZ kamera s oznakom IP65 koja pruža 4K razlučivost, optičko zumiranje od 20x i IP prijenos i kontrolu za širok raspon primjena.

 • PTZ kamere

  CR-X500

  Uz robusno kućište otporno na vremenske uvjete, 4K UHD razlučivost, optičko zumiranje od 15x, 12G-SDI i Dual Pixel CMOS AF, kamera CR-X500 idealna je PTZ kamera za daljinsku produkciju i nadzor.

 • PTZ kamere

  CR-N500

  Uz optičko zumiranje od 15x, mogućnosti 4K UHD snimanja i automatsko izoštravanje tehnologijom Dual Pixel, CR-N500 omogućava preciznu kontrolu i jednostavno IP usmjeravanje s izvanrednim rezultatima.

 • PTZ kamere

  CR-N300

  Povežite se s publikom na nove načine zahvaljujući značajkama kao što su 4K UHD razlučivost, optičko zumiranje od 20x, sustav hibridnog automatskog izoštravanja, brojni protokoli za IP prijenos i kontrolu itd.

Rješenje za sve vrste scenarija

Otkrijte kako se PTZ rješenja tvrtke Canon mogu upotrebljavati u širokom rasponu primjena uz našu izvrsnu tehnologiju snimanja.

 • Emitiranje i TV studiji

  Emitiranje i TV studiji

 • Događaji uživo i glazbeni događaji

  Događaji uživo i glazbeni događaji

 • Poslovni događaji i prezentacije

  Poslovni događaji i prezentacije

 • Visoko obrazovanje

  Visoko obrazovanje

 • Vjerska ustanova, crkva

  Vjerske ustanove

 • Emitiranje na otvorenom i emitiranje sportskih događaja

  Emitiranje na otvorenom i emitiranje sportskih događaja

 • Osnovna dodatna oprema

  Upravljajte PTZ kamerom tvrtke Canon na daljinu ili na samoj lokaciji s pomoću našeg hardverskog upravljača i besplatnog softverskog upravljača za jednostavno daljinsko upravljanje.

  2 godine jamstva na PTZ kontrolere >

  Canon Camera

  Istaknuti proizvod

  Robotski sustav kamere CR-S700R tvrtke Canon

  Profesionalno rješenje za daljinsko upravljanje vodoravnim i okomitim pomicanjem te zumiranjem za snimanje fotografija, kompatibilno s kamerama s izmjenjivim objektivom.

  Rješenje

  Pogledajte asortiman PTZ mrežnih kamera tvrtke Canon

  Tamo gdje je nadzor doista važan, asortiman mrežnih kamera tvrtke Canon pruža rješenje. Kompaktne, a ipak velike po pitanju radnih značajki, one pružaju izvanrednu kvalitetu slike, čak i u slabo osvijetljenim područjima gdje postoje veći sigurnosni rizici.

  Jednostavno se postavljaju i odlikuju se širokim vidnim poljem

  Asortiman nadzornih PTZ kamera tvrtke Canon idealan je za primjene kao što su upravljanje prometom, videonadzor grada i upotreba u trgovačkim centrima.

  vb-m50b

  Registrirajte se odmah

  Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.