DALJINSKA RJEŠENJA ZA EMITIRANJE

PTZ kamere i daljinske mrežne kamere tvrtke Canon

Asortiman 4K daljinskih kamera s mogućnosti vodoravnog i okomitog pomicanja te zumiranja (PTZ) odlikuje se iznimnom kvalitetom slike te preciznom kontrolom, a dizajniran je tako da se uklopi u razne produkcije i primjene.
PTZ kamera CR-N500 tvrtke Canon

Produkcija i prijenos

Približite udaljene sadržaje uz nenadmašnu jasnoću

Dobro došli u najnoviju generaciju daljinskih PTZ kamera i upravljača tvrtke Canon. Rješenje tvrtke Canon nudi 4K produkcijski paket za sve situacije u radu na daljinu, pružajući glatke funkcije vodoravnog i okomitog pomicanja te iznimnu kvalitetu slike u primjenama u zatvorenim prostorima i na otvorenom, a naš hardverski upravljač i besplatni softverski upravljač služe za upravljanje i podešavanje s udaljene lokacije. Canon podržava i najnovije najsuvremenije aplikacije, kao što je automatsko praćenje*, koje u vašu produkciju mogu unijeti dodatni automatizirani element.

*Dostupno na odabranim modelima. Potrebna je plaćena licenca.

Otkrijte nasljeđe optike tvrtke Canon snimanjem izuzetno kvalitetne slike u raznim situacijama.

Cijeli asortiman PTZ kamera tvrtke Canon

 • PTZ kamere

  CR-N700

  Izvanredna profesionalna PTZ kamera 4K60P s 12G-SDI vezom i vodećim automatskim izoštravanjem u klasi s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja.
  Prikaži detalje CR-N700
 • PTZ kamere

  CR-X300

  Kompaktna PTZ kamera s oznakom IP65 koja pruža 4K razlučivost, optičko zumiranje od 20x i IP prijenos i kontrolu za širok raspon primjena.
  Prikaži detalje CR-X300
 • PTZ kamere

  CR-X500

  Uz robusno kućište otporno na vremenske uvjete, 4K UHD razlučivost, optičko zumiranje od 15x, 12G-SDI i Dual Pixel CMOS AF, kamera CR-X500 idealna je PTZ kamera za daljinsku produkciju i nadzor.
  Prikaži detalje CR-X500
 • PTZ kamere

  CR-N500

  Uz optičko zumiranje od 15x, mogućnosti 4K UHD snimanja i tehnologiju Dual Pixel Auto Focus s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja, CR-N500 omogućuje preciznu kontrolu i besprijekoran IP prijenos s izvanrednim rezultatima.
  Prikaži detalje CR-N500
 • PTZ kamere

  CR-N300

  Povežite se s publikom na nove načine zahvaljujući značajkama kao što su 4K UHD razlučivost, optičko zumiranje od 20x, sustav hibridnog automatskog izoštravanja s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja te brojni protokoli za IP prijenos i kontrolu.
  Prikaži detalje CR-N300
 • PTZ kamere

  CR-N100

  Okretna 4K PTZ kamera s naprednim automatskim izoštravanjem, optičkim zumiranjem od 20x i više IP protokola s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja.
  Prikaži detalje CR-N100
 • Rješenje za sve vrste scenarija

  Otkrijte kako se PTZ rješenja tvrtke Canon mogu upotrebljavati u širokom rasponu primjena uz našu izvrsnu tehnologiju snimanja.

 • Emitiranje i TV studiji

 • Događaji uživo i glazbeni događaji

 • Poslovni događaji i prezentacije

 • Visoko obrazovanje

 • Vjerske ustanove

 • Emitiranje na otvorenom i emitiranje sportskih događaja

 • Osnovna dodatna oprema

  Upravljajte PTZ kamerom tvrtke Canon na daljinu ili na samoj lokaciji s pomoću našeg hardverskog upravljača i besplatnog softverskog upravljača za jednostavno daljinsko upravljanje.

  GDJE KUPITI

  Pronađite lokalnog partnera

  Naši pouzdani partneri podržavaju vaše potrebe, od potpuno integriranog sustava do posebne dodatne opreme za PTZ proizvode tvrtke Canon. Ovlašteni prodavači tvrtke Canon nude stručnu podršku za asortiman 4K PTZ kamera.

  CR-N500
  CR-S700R

  Istaknuti proizvod

  Robotski sustav kamere CR-S700R tvrtke Canon

  Profesionalno rješenje za daljinsko upravljanje vodoravnim i okomitim pomicanjem te zumiranjem za snimanje fotografija, kompatibilno s kamerama s izmjenjivim objektivom.

  Rješenje

  Pogledajte asortiman PTZ mrežnih kamera tvrtke Canon

  Tamo gdje je nadzor doista važan, asortiman mrežnih kamera tvrtke Canon pruža rješenje. Kompaktne, a ipak velike po pitanju radnih značajki, one pružaju izvanrednu kvalitetu slike, čak i u slabo osvijetljenim područjima gdje postoje veći sigurnosni rizici.

  Jednostavno se postavljaju i odlikuju se širokim vidnim poljem

  Asortiman nadzornih PTZ kamera tvrtke Canon idealan je za primjene kao što su upravljanje prometom, videonadzor grada i upotreba u trgovačkim centrima.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Otkrijte profesionalne videoproizvode tvrtke Canon i ponovo promislite što možete učiniti s videozapisima

  Bez obzira snimate li moćne neovisne dokumentarce, napetu seriju ili nagrađivane filmove, na raspolaganju vam je profesionalni videoproizvod tvrtke Canon koji će vašu kreativnost katapultirati u nove visine.

  Registrirajte se odmah

  Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.