Hero image
alt text goes here

PROFESIONALNI
ZASLONI

Profesionalni referentni zasloni Canon 4K sa širokom paletom boja i velikim dinamičkim rasponom, za emitiranje i filmsku produkciju.

Izvanredna kvaliteta

Jedinstvena stručnost tvrtke Canon na području grafičkog izričaja i napredne tehnologije obrade slike jamče dosljednu, preciznu reprodukciju boja i visoku razlučivost 4K slika.

DP V2411 FSL

DP-V2411

24-inčni profesionalni referentni zaslon s nevjerojatnom kvalitetom slike i izvrsnim osvjetljenjem donosi širok raspon boja, uključujući i opsežnu funkcionalnost za HDR produkciju te napredna sučelja.

DP V2411 BSL
Exceptional 4K capability

Vrhunske 4K mogućnosti

Zasloni donose izvrsnu osvijetljenost, duboke crne boje, preciznu reprodukciju boja i bogate funkcije s podrškom za velik dinamički raspon (HDR), što ih čini savršenima za 4K UHD emitiranje i filmsku produkciju.

Podrška za HDR i širok raspon boja

Podrška za HDR EOTF (PQ i Hybrid Log-Gamma) u kombinaciji sa širokim rasponom boja (npr. ITU-R BT.2020 i DCI-P3) čini ih idealnima za širok raspon 4K produkcijskih radnih procesa.

HDR and wide colour gamut support

Vjerna reprodukcija boja

Inovativan procesor slike velike dubine bitova tvrtke Canon i sustav za kontrolu pozadinskog osvjetljenja s tehnologijom IPS zaslona osiguravaju preciznu reprodukciju boja s ujednačenom svjetlinom preko čitavog zaslona i širokim kutovima gledanja.

Faithful colour reproduction

Jednostavno rukovanje i velike mogućnosti povezivanja

Ugrađena upravljačka ploča s kružnim biračem i tipkama kojima možete dodjeljivati funkcije omogućava jednostavno rukovanje, a velike mogućnosti povezivanja omogućavaju besprijekornu integraciju u postojeće produkcijske konfiguracije.

Simple operation and wide connectivity

Srodni proizvodi