RJEŠENJA ZA SNIMANJE

Rješenja za snimanje fotografija i videozapisa

Pregledajte mnoga područja industrije i trgovine u kojima se naša rješenja za obradu fotografija mogu upotrijebiti za poboljšanje i unapređenje poslovanja.
alt text

Komercijalna fotografija

Otkrijte kako napraviti velike količine kreativnih snimki robe za web-mjesto ili kataloge tako što ćete kreirati isplativ i vrlo kvalitetan sadržaj koji će oživjeti vaš proizvod i potaknuti razvoj vaših brendova.

3D fotogrametrija

3D fotogrametrija je postupak mjerenja s fotografija. Istražite kako brzo i jednostavno skenirati, uređivati i reproducirati fizičke stavke u digitalnom okruženju.

alt text
GettyImages-1187651037

Foto-kabina

Foto-kabina je stanica za snimanje sve-u-jednom koja nudi brz i jednostavan način snimanja portreta na raznim događajima i okupljanjima. Jednostavno pozirajte, pritisnite i uzmite ispis u roku od nekoliko sekundi. Zahvaljujući tvrtki Canon, isplativo je za održavanje i vrlo zabavno za upotrebu.

SDK

Mogućnost integracije kontrole kamere u poslovne softverske aplikacije znači da je moguće automatsko upravljanje kamerom i pisačem. Saznajte kako to pojednostavljenje postupaka od početka do kraja smanjuje troškove i štedi vrijeme.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Pregled

Mnoge organizacije uvelike se oslanjaju na opremu tvrtke Canon kako bi pomogle u prepoznavanju i bilježenju raznih podataka o bitnim pregledima. Saznajte kako rješenja tvrtke Canon sa specijaliziranim softverom i kamerama povećava učinkovitost proizvodnog tijeka poslovnog procesa i mnogih različitih automatiziranih sustava.

Korporacijska rješenja za fotografije i videozapise

Vrlo kvalitetne fotografije i videozapisi za vašu organizaciju važni su komunikacijski alati koji su ključni za povećanje svijesti o robnoj marki i slanje prave poruke vašim klijentima. Saznajte kako Canon nudi učinkovite i isplative načine prenošenja poruke.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometrija

Sigurnosni bedževi, identifikacijski dokumenti, propusnice za događaje i još mnogo toga; rješenja za obradu slike tvrtke Canon omogućuju vašoj tvrtki bolje načine zaštite osoblja.

Kontaktirajte nas

Otkrijte više o cijelom asortimanu naših proizvoda i usluga pogodnih za vaše poslovne potrebe