ISPISIVANJE

Najbolji pisači za studente

Pronađite studentski pisač koji savršeno odgovara vašim potrebama i budžetu.
Mladić leđima okrenut fotoaparatu naginje se preko radnog stola na kojem se nalazi pisač PIXMA tvrtke Canon, biljka i uredski pribor.

U današnje digitalno doba većina naše pisane komunikacije odvija se putem tekstualnih poruka, e-pošte i elektroničkih dokumenata, no još uvijek postoje mnoge situacije koje zahtijevaju ispisivanje.

Pisači tvrtke Canon prepoznatljivi su po pristupačnim cijenama, učinkovitosti i pouzdanosti. Neki su najbolji za tekst, dok su drugi prilagođeni grafičkom i fotografskom ispisu, a postoji mnogo modela koji se izvrsno snalaze na oba područja, čak i ako vam je proračun ograničen.

Za studente, osim potrebe povremenog predavanja radova u tiskanom obliku, postoje i druge, manje naglašene prednosti tiskanja. Izrada fizičkih napomena za brzo i jednostavno snalaženje može biti izvrsna pomoć za učenje i ponavljanje. Čak i ako dokumente namjeravate poslati elektroničkim putem, njihovo čitanje u ispisanom obliku može znatno olakšati uočavanje pogrešaka, a ne zaboravimo i dobrodošao odmor od gledanja u ekran. Za grafičke i fotografske tečajeve, u sklopu kojih često morate slati fizičke projekte, ispisivanje vam može pomoći kod procjene vlastitog rada i određivanja područja za poboljšanje.

Prijenosno računalo na drvenom stolu pokraj pisača PIXMA tvrtke Canon.

Tvrtka Canon nudi niz aplikacija za ispis i softvera koji će vam pomoći najbolje iskoristiti svoj pisač.

Ako niste navikli postavljati projekte za ispis, također se možete poslužiti i aplikacijom Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon koja vam omogućuje uređivanje fotografija i izradu kolaža, postera i još mnogo toga s pomoću širokog raspona predložaka. Uz to, s pomoću aplikacije Easy-Layout Editor tvrtke Canon možete postaviti više datoteka (tekst, proračunske tablice, PDF datoteke, slike) i zajedno ih ispisati na jedan komad papira.

Mnogi fakulteti i sveučilišta sada rabe Google učionicu za organiziranje zadataka – ako je vaš jedan od njih, možete upotrijebiti svoj Canon pisač za ispis radnih listova putem oblaka. Jednostavno se prijavite u Google učionicu putem dodirnog zaslona pisača ili aplikacije na svom pametnom uređaju i zatim birajte pojedinačne predmete i ispisujte listove sa zadacima koje su postavili vaši učitelji. Nakon što završite s poslom, ako vaš bežični pisač tvrtke Canon ima ugrađeni skener, možete skenirati dovršene stranice i vratiti ih, izravno putem zaslona ili aplikacije pisača.

Čitajte dalje kako biste otkrili svog savršenog partnera za ispis.

Cijenom pristupačni pisači za studente

Pisač Canon PIXMA na tamnosivoj radnoj površini. U pozadini se mogu vidjeti mali drveni stol i tri stolice.

Canon PIXMA serije TS205 cijenom je najprihvatljiviji jednofunkcijski pisač iz našeg asortimana. Nema ugrađeni skener, ali je robusno dizajniran i ispisuje kvalitetne dokumente u crno-bijelom formatu i u boji, kao i živopisne fotografije formata 10 x 15 cm bez obruba.

Ako postoji jedna konstanta u studentskom životu, to je skučeni proračun. Srećom, početna cijena tintnih pisača tvrtke Canon vrlo je pristupačna, a kompaktni i moderni pisač serije PIXMA TS205 tvrtke Canon idealan je za studente.

Jednostavan, intuitivan i lagan za uporabu, pisač PIXMA TS205 ujedno je i poprilično brz, A4 stranice ispisuje crno-bijelo brzinom od 7,7 ipm (ispisi u minuti), a u boji brzinom od 4 ipm. Također može ispisivati sjajne fotografije bez obruba dimenzija 10 x 15 cm za samo malo više od jedne minute.1.

Ne samo da je pisač cijenom pristupačan, nego su i troškovi rada niski. Potrebna su samo dva spremnika s tintom, jedan crni i jedan u boji, koji se brzo i lako mijenjaju. Ako želite ispisivati veće količine, dostupne su opcije velikog učinka koje povećavaju ekonomičnost. Svaki par XL spremnika s tintom može ispisati oko 400 crno-bijelih A4 dokumenata ili do 300 dokumenata u boji.

Serija PIXMA TS305 tvrtke Canon omogućava Wi-Fi vezu za bežično ispisivanje, a kompatibilna je i s besplatnom aplikacijom Canon PRINT koja omogućava jednostavan ispis s pametnih uređaja. To također znači da možete kopirati dokumente, čak i ako sam pisač nema skener.

Pisač Canon PIXMA, crne boje, ispisuje list A4 papira okružen slikama i ispisima i rukom koja drži pametni telefon.

Pisač PIXMA serije TS3350 tvrtke Canon omogućava bežično ispisivanje iz oblaka, kao i s pametnih telefona i tableta uz aplikaciju Canon PRINT. Tu je i crno-bijeli LCD zaslon od 3,8 cm te mogućnost ispisivanja kvadratnih fotografija veličine 13 x 13 cm, kao i konvencionalnijih formata do 13 x 18 cm.

Višenamjenski pisač serije PIXMA TS3150 tvrtke Canon ima ugrađeni skener pa možete brzo i lako digitalizirati ili izraditi kopije postojećih ispisanih slika i dokumenata. Ima i mogućnost Wi-Fi povezivanja te je kompatibilan s uslugama Apple AirPrint i Mopria™ za Android, tako da možete ispisivati izravno s uređaja. Upotrebljava iste spremnike s tintom kao pisači serije PIXMA TS205 tvrtke Canon i serije PIXMA TS305 tvrtke Canon, uz jednake mogućnosti visoke iskoristivosti.

Poput pisača PIXMA TS3150, cijenom pristupačna serija PIXMA TS3350 tvrtke Canon ima koristan zaslon od 3,8 cm za nadzor statusa pisača i može ispisivati fotografije bez obruba veličine do 13 x 18 cm. Osim toga, može ispisivati iz informatičkog oblaka koristeći PIXMA Cloud Link putem aplikacije Canon PRINT.

Najbolji kompaktni pisači za studente

Pisač Canon PIXMA na rubu stola. U pozadini se mogu vidjeti razni stolovi i stolice.

Kompaktni Canon PIXMA serije TS305 idealan je ako vam nedostaje prostora, a potrebne su vam mogućnosti vrlo kvalitetnog ispisivanja dokumenata i fotografija.

Studentski smještaj obično nije poznat po prostranosti, tako da su lagani pisači s malim dimenzijama često poželjni. Studentski pisači tvrtke Canon koje smo dosad spomenuli počinju od veličine 426 x 255 x 31 mm i mase od 2,5 kg za uređaje koji su samo za ispisivanje te 435 x 316 x 145 mm i 3,9 kg za višefunkcijske uređaje. Zauzimaju vrlo malo prostora i lako ih je premjestiti s jednog mjesta na drugo kada je to potrebno.

Prednost Wi-Fi povezivanja koje pruža većina pisača tvrtke Canon je u tome što pisač možete držati na mjestu koje vam je praktično, umjesto da ga morate povezati s računalom. Praktičan je i za ispis s bilo kojeg mjesta s pomoću prijenosnog računala ili telefona, bez potrebe za fizičkim povezivanjem s pisačem s pomoću kabela. Na primjer, zadatak ispisa možete poslati s prijenosnog računala na pisač prije nego što ujutro uopće izađete iz kreveta i uzeti ga iz izlaznog odlagača kada ste spremni.

Kompaktni pisač serije PIXMA TS305 tvrtke Canon veličine je samo 430 x 282 x 143 mm i teži 2,9 kg, a ispisuje A4 dokumente pune veličine brzinom do 7,7 ipm za crno-bijeli ispis i 4 ipm za ispis u boji. Također može ispisivati sjajne fotografije bez obruba dimenzija 10 x 15 cm za samo 65 sekundi.

Nova razina diplomiranja

Žena drži dokument koji izlazi iz pisača PIXMA tvrtke Canon.

Pisač PIXMA TS7650i tvrtke Canon upotrebljava istu formulaciju crne pigmentne tinte kao i serija pisača GX tvrtke Canon, čime se osigurava izrazito robustan tekst koji je iznimno otporan na mrlje.

Pisač PIXMA serije TS5350a tvrtke Canon ide još dalje i pruža vam povećanje produktivnost. Ima mogućnost Wi-Fi povezivanja i izravno je kompatibilan s uslugama Apple AirPrint, Mopria™ za Android i PIXMA Cloud Link tvrtke Canon. Ima i skener visoke razlučivosti koji omogućuje snimanje i kopiranje vrlo sitnih detalja tijekom skeniranja dokumenata ili fotografija i drugih slika. Također je brži i ispisuje crno-bijele A4 dokumente brzinom do 13 ipm, a one u boji brzinom do 6,8 ipm. Omogućava i ispis sjajnih fotografija bez obruba do veličine A4, a fotografije bez obruba dimenzija 10 x 15 cm ispisuje za samo 43 sekunde.

PIXMA serije TS5350a odlikuje se kasetom A4 formata za ulaganje s prednje strane i ladicom za ulaganje papira sa stražnje strane koja prihvaća papir različitih veličina do formata A4. To je doista korisna značajka ako želite ispisivati crteže i fotografije, ali i dokumente, jer prednju kasetu možete upotrebljavati za običan papir, a u stražnju ladicu umetati posebne medije ili foto-papir, kako i kad vam je to potrebno. Još jedan bonus za uštedu novca i ekološku prihvatljivost je činjenica da pisač ima funkciju „auto-duplex“ za automatski obostrani ispis dokumenata bez potrebe za ručnim okretanjem stranica.

Kompaktni pisač PIXMA TS7650i tvrtke Canon još je jedna pristupačna opcija za studente. Brz je i ispisuje crno-bijele i stranice u boji brzinom od 15 ipm i 10 ipm, a pigmentna crna tinta manje se razmazuje na običnom papiru – to je velika prednost kada se upotrebljavaju markeri za ponavljanje gradiva.

PIXMA TS7650i jednostavno se podešava zahvaljujući intuitivnom sučelju koje se temelji na nagibnom zaslonu u boji. Dobro je povezan, a zahvaljujući brzom i jednostavnom uparivanju s iOS uređajima putem Wi-Fi veze eliminira potrebu za lozinkama. Možete se povezati i putem Wi-Fi Direct veze na iOS i Android uređajima putem QR koda prikazanog na zaslonu pisača.

Kao i kod serije PIXMA TS5350a, zasebna ugrađena kaseta za papir i stražnja ulazna ladica omogućuju istovremeno ulaganje običnog papira i fotopapira. Dostupna je i malo viša verzija pisača PIXMA TS7750i koja ima ugrađeni ADF (automatski ulagač dokumenata) za 35 listova, što vam može zaista uštedjeti vrijeme tijekom skeniranja ili kopiranja dokumenata s više listova.

Smanjeni troškovi rada

Pisač PIXMA tvrtke Canon s fotoaparatom tvrtke Canon pokraj njega, uokolo su postavljeni odabrani ispisi s prikazima putovanja, hrane i portreta.

Idealan za ispisivanje fotografija, Canon PIXMA G640 je MegaTank pisač sa šest punjivih spremnika tinte na bazi topivih bojila. To daje prošireni tonski raspon i prostor boja, za osiguravanje fotografskog izlaza optimalne kvalitete. Tu je i jednofunkcijski pisač Canon PIXMA G540 s istom linijom tinti, ali bez ugrađenog skenera.

Svi pisači za studente koje smo spomenuli kombiniraju pristupačne cijene nabave s konkurentnim operativnim troškovima.

Iako su spremnici s tintom praktični, manje su isplativi ako morate redovito ispisivati velike količine stranica. Pisači MegaTank tvrtke Canon nude održiviju alternativu koja štedi novac i koja može značajno smanjiti troškove rada.

Umjesto spremnika s tintom, pisači MegaTank imaju spremnike s tintom koje možete ponovno napuniti originalnim Canonovim tintama u bocama, za manji dio cijene spremnika. Boce koje se ne stišću projektirane su tako da je dopunjavanje jednostavno i potpuno uredno, a svaka boja ima jedinstveni oblik mlaznice, što onemogućava stavljanje tinte u pogrešan spremnik.

Mlada žena koja drži pametni telefon sjedi za stolom na kojem se nalazi pisač Canon PIXMA.

Kao MegaTank pisač nevjerojatne vrijednosti, Canon PIXMA G2420 dobra je investicija ako uzmete u obzir da možda nećete imati dodatnih troškova za tintu do kraja studentskih dana. Osim toga, otklanja neželjenu potrebu za kupnjom zamjenskih uložaka. Canon PIXMA G3420 (na slici) pruža sve iste pogodnosti, a donosi i ugrađeni Wi-Fi.

Pisač PIXMA G3420 tvrtke Canon višenamjenski je pisač MegaTank s uobičajenim funkcijama ispisivanja, skeniranja i kopiranja, kao i s Wi-Fi povezivanjem i povezivanjem s oblakom. Isporučuje se s dovoljno tinte za ispis do nevjerojatnih 6000 crno-bijelih stranica (više od 7600 u ekonomičnom načinu rada) ili do 7700 stranica u boji.

Ako želite sve te prednosti, ali ne trebate Wi-Fi povezivanje, još vam je isplativije kupiti pisač PIXMA G2420 tvrtke Canon koji ima jednake niske troškove rada. Osim toga, oba modela mogu ispisivati transparente u boji duljine do 1,2 metra, samo na običnom papiru.

Izbor je na vama

Kako biste zadržali korak u užurbanom studentskom životu, izvrsno dođe mogućnost ispisivanja onoga što želite, kad god želite, a da se pritom ne morate oslanjati na druge ljude ili usluge. Asortiman PIXMA pisača tvrtke Canon pruža vam vrhunsko praktično i brzo ispisivanje bez muke, uz najveću pouzdanost, po povoljnim cijenama. Većina njih dodaje luksuz Wi-Fi veze, u kombinaciji s aplikacijama za vaše pametne uređaje, dodajući još više pogodnosti i svestranosti vašem studentskom iskustvu ispisivanja.Napisao: Matthew Richards

 1. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.

Slični proizvodi

Slični članci

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači tvrtke Canon za fotografije

  Bilo da fotografije želite prikazati u okviru, u spomenaru ili na naljepnici, pronađite pisač koji najbolje odgovara vašim kreativnim potrebama.

 • ISPISIVANJE

  Aplikacija tvrtke Canon za ispisivanje koja vam odgovara

  Budite kreativni i organizirani uz aplikacije za ispisivanje tvrtke Canon – naći ćete odgovarajuću za svaki projekt.

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači za dizajnere

  Pisači su osnovni alati za dizajnere – pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajući model za svoje potrebe.

 • KREATIVNO ISPISIVANJE

  Najbolji prijenosni pisači tvrtke Canon

  Istražite asortiman kompaktnih pisača tvrtke Canon i saznajte koji vam najbolje odgovara.