SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Otkrijte najbolje pisače za studente

Kada trebate dobre rezultate na papiru, pisač tvrtke Canon učinit će vas ponosnima. Pronađite najbolje opcije koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu.
Pisač tvrtke Canon na drvenom stolu, usred ispisivanja. Žena sjedi ispred njega s paketima papira za pisač i gleda sliku na mobilnom tabletu.

U današnje digitalno doba većina naše pisane komunikacije odvija se putem tekstualnih poruka, e-pošte i elektroničkih dokumenata, no još uvijek postoji puno situacija koje zahtijevaju ispisivanje. Izrada tiskanih primjeraka može biti pristupačna i jednostavna.

Pisači tvrtke Canon prepoznatljivi su po pristupačnim cijenama, učinkovitosti i pouzdanosti. Neki su najbolji za tekst, dok su drugi prilagođeni grafičkom i fotografskom ispisu, a postoji mnogo modela koji se izvrsno snalaze na oba područja, čak i ako vam je proračun ograničen.

Za studente, osim potrebe povremenog predavanja radova u tiskanom obliku, postoje i druge, manje naglašene prednosti tiskanja. Izrada fizičkih napomena za brzo i jednostavno snalaženje može biti izvrsna pomoć za učenje i ponavljanje. Čak i ako dokumente namjeravate poslati elektroničkim putem, njihovo čitanje u ispisanom obliku može znatno olakšati uočavanje pogrešaka, a ne zaboravimo i dobrodošao odmor od gledanja u ekran. Za grafičke i fotografske tečajeve, u sklopu kojih često morate slati fizičke projekte, ispisivanje vam može pomoći kod procjene vlastitog rada i određivanja područja za poboljšanje.

Ako niste navikli postavljati projekte za ispis, također se možete poslužiti i aplikacijom Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon koja vam omogućuje uređivanje fotografija i izradu kolaža, postera i dodatnih sadržaja pomoću gotovih predložaka. Softver Canon Easy-Layout Editor omogućuje vam čak i da ubacite više datoteka (tekstualne dokumente, proračunske tablice, PDF-ove, slike itd.) u jednu i ispišete ih na jedan komad papira. Možete ga upotrijebiti i za odabir određenih dijelova web-stranice koje želite ispisati.

Mnogi fakulteti i sveučilišta sada rabe Google učionicu za organiziranje zadataka – ako je vaš jedan od njih, možete upotrijebiti svoj Canon pisač za ispis radnih listova putem oblaka. Jednostavno se prijavite u Google učionicu putem dodirnog zaslona pisača ili aplikacije na svom pametnom uređaju i zatim birajte pojedinačne predmete i ispisujte listove sa zadacima koje su postavili vaši učitelji. Nakon što završite s poslom, ako vaš pisač tvrtke Canon ima ugrađeni skener, možete skenirati dovršene stranice i vratiti ih, izravno putem zaslona ili aplikacije pisača.

Dostupan je velik izbor pisača za sve potrebe, a mi smo tu da vam damo neke smjernice koje će vam pomoći da pronađete pisač za studente koji savršeno odgovara vašim zahtjevima i proračunu. Čitajte dalje kako biste otkrili svog savršenog partnera za ispis.

Cijenom pristupačni pisači za studente

Pisač Canon PIXMA na tamnosivoj radnoj površini. U pozadini se mogu vidjeti mali drveni stol i tri stolice.

Canon PIXMA serije TS205 cijenom je najprihvatljiviji jednofunkcijski pisač iz našeg asortimana. Nema ugrađeni skener, ali je robusno dizajniran i ispisuje kvalitetne dokumente u crno-bijelom formatu i u boji, kao i živopisne fotografije formata 6x4 inča bez obruba.

Svaki student ima jednu konstantu u svojem životu: mora se pridržavati budžeta. Na sreću, početna cijena tintnih pisača tvrtke Canon vrlo je pristupačna, a dolaze u kompaktnom i modernom obliku uređaja serije PIXMA TS205 tvrtke Canon.

Jednostavan, intuitivan i lagan za uporabu, pisač PIXMA TS205 ujedno je i poprilično brz, A4 stranice ispisuje crno-bijelo brzinom od 7,7 ipm (ispisi u minuti), a u boji brzinom od 4 ipm. Također može ispisivati sjajne fotografije bez obruba dimenzija 6 x 4 inča u roku od samo jedne minute.

Ne samo da je pisač cijenom pristupačan, nego su i troškovi rada niski. Potrebna su samo dva spremnika s tintom, jedan crni i jedan u boji, koji se brzo i lako mijenjaju. Ako želite ispisivati veće količine, dostupne su opcije velikog učinka koje povećavaju ekonomičnost. Svaki par XL spremnika s tintom može ispisati oko 400 crno-bijelih A4 dokumenata ili do 300 dokumenata u boji.

Serija PIXMA TS305 tvrtke Canon omogućava Wi -Fi vezu za bežično ispisivanje, a kompatibilna je i s besplatnom aplikacijom Canon PRINT za pametne telefone i tablete, koja omogućava jednostavan ispis s pametnih uređaja. To znači i da dokumente možete kopirati s pomoću kamere pametnog uređaja, čak i ako sam pisač nema skener, funkcijom Kopiranje s pomoću pametnog telefona u aplikaciji. Možete i upotrijebiti aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon na uređaju kako biste uredili fotografije ili stvarali kolaže, kartice i druge prilagođene ispise.

Pisač Canon PIXMA, crne boje, ispisuje list A4 papira okružen slikama i ispisima i rukom koja drži pametni telefon.

Canon PIXMA serije TS3350 omogućava bežično ispisivanje iz oblaka, kao i s pametnih telefona i tableta uz besplatnu aplikaciju Canon PRINT. Tu je i crno-bijeli LCD zaslon od 3,8 cm te mogućnost ispisivanja kvadratnih fotografija veličine 5 x 5 inča, kao i konvencionalnijih formata do 7x5 inča.

Pisač serije PIXMA TS3150 tvrtke Canon ima ugrađeni skener pa možete brzo i lako digitalizirati ili izraditi kopije postojećih ispisanih slika i dokumenata. Ima i mogućnost Wi-Fi povezivanja te je kompatibilan s uslugama Apple AirPrint i Mopria™ za Android, tako da možete ispisivati izravno s uređaja. Upotrebljava iste spremnike s tintom kao pisači serije PIXMA TS205 tvrtke Canon i serije PIXMA TS305 tvrtke Canon, uz jednake mogućnosti visoke iskoristivosti.

Poput pisača PIXMA TS3150, serija PIXMA TS3350 ima koristan zaslon od 3,8 cm za nadzor statusa pisača i može ispisivati fotografije bez obruba veličine do 7 x 5 inča. Osim toga, može ispisivati iz računalnog oblaka upotrebljavajući PIXMA Cloud Link putem aplikacije Canon PRINT.

Najbolji kompaktni pisači za studente

Pisač Canon PIXMA na rubu stola. U pozadini se mogu vidjeti razni stolovi i stolice.

Kompaktni Canon PIXMA serije TS305 idealan je ako vam nedostaje prostora, a potrebne su vam mogućnosti vrlo kvalitetnog ispisivanja dokumenata i fotografija.

Studentski smještaj obično nije poznat po prostranosti, tako da su lagani pisači s malim dimenzijama često poželjni. Studentski pisači tvrtke Canon koje smo dosad spomenuli počinju od veličine 426 x 255 x 131 mm i mase od 2,5 kg za uređaje koji su samo za ispisivanje te 435 x 316 x 145 mm i 3,9 kg za višefunkcijske uređaje. Zauzimaju vrlo malo prostora i lako ih je premjestiti s jednog mjesta na drugo kada je to potrebno.

Prednost Wi-Fi povezivanja koje pruža većina pisača tvrtke Canon je u tome što pisač možete držati na mjestu koje vam je praktično, umjesto da ga morate povezati s računalom. Praktičan je i za ispis s bilo kojeg mjesta s pomoću prijenosnog računala ili telefona, bez potrebe za fizičkim povezivanjem s pisačem s pomoću kabela. Na primjer, zadatak ispisa možete poslati s prijenosnog računala na pisač prije nego što ujutro uopće izađete iz kreveta i uzeti ga iz izlaznog odlagača kada ste spremni.

Kompaktni pisač serije PIXMA TS305 tvrtke Canon veličine je samo 430 x 282 x 143 mm i teži 2,9 kg, a ispisuje A4 dokumente pune veličine brzinom do 7,7 ipm za crno-bijeli ispis i 4 ipm za ispis u boji. Također može ispisivati sjajne fotografije bez obruba dimenzija 6 x 4 inča u roku od samo 65 sekundi.

Nova razina diplomiranja

Bijeli pisač tvrtke Canon na stolu. Ispred njega žena drži ispis s obrisima leptira.

Izvrsni za domaću radinost, kao i za ispis dokumenata, pisači serije Canon PIXMA TS5350a imaju dvostruke ulazne odlagače za papir, a onaj uspravni na stražnjoj strani idealan je za deblje kartice i fotopapir jer sprječava preokretanje medija koji prolaze kroz pisač, za razliku od papira iz prednje kasete. OLED zaslon na prednjoj strani omogućava jasan pregled opcija izbornika, a tu je i LED statusna traka koja svijetli tijekom ispisivanja.

Pisač PIXMA serije TS5350a tvrtke Canon ide još dalje i pruža vam povećanje produktivnost. Ima mogućnost Wi-Fi povezivanja i izravno je kompatibilan s uslugama Apple AirPrint, Mopria™ za Android i PIXMA Cloud Link tvrtke Canon. Ima i skener visoke razlučivosti koji omogućuje snimanje i kopiranje vrlo sitnih detalja tijekom skeniranja dokumenata ili fotografija i drugih slika. Također je brži i ispisuje crno-bijele A4 dokumente brzinom do 13 ipm, a one u boji brzinom do 6,8 ipm. Omogućava i ispis sjajnih fotografija bez obruba do veličine A4, a fotografije bez obruba dimenzija 6 x 4 inča ispisuje za samo 43 sekunde.

PIXMA serije TS5350a odlikuje se kasetom A4 formata za ulaganje s prednje strane i ladicom za ulaganje papira sa stražnje strane koja prihvaća papir različitih veličina do formata A4. To je doista korisna značajka ako želite ispisivati crteže i fotografije, ali i dokumente, jer prednju kasetu možete upotrebljavati za običan papir, a u stražnju ladicu umetati posebne medije ili foto-papir, kako i kad vam je to potrebno. Još jedan bonus za uštedu novca i ekološku prihvatljivost je činjenica da pisač ima funkciju „auto-duplex” za automatski obostrani ispis dokumenata bez potrebe za ručnim okretanjem stranica.

Smanjeni troškovi rada

Fotografija Canon PIXMA pisača odozgo s fotoaparatom tvrtke Canon na njemu. Ispod pisača se nalazi mozaik ispisa putovanja, hrane i portreta.

Idealan za ispisivanje fotografija, Canon PIXMA G640 je MegaTank pisač sa šest punjivih spremnika tinte na bazi topivih bojila. To daje prošireni tonski raspon i prostor boja, za osiguravanje fotografskog izlaza optimalne kvalitete. Tu je i jednofunkcijski pisač Canon PIXMA G540 s istom linijom tinti, ali bez ugrađenog skenera.

Svi pisači za studente koje smo spomenuli kombiniraju pristupačne cijene nabave s konkurentnim operativnim troškovima. Kako ne biste ostali bez tinte onda kad vam je potrebna, pisači tvrtke Canon obavještavaju vas kada je pri kraju, a postupak ponovnog naručivanja čine intuitivnim i jednostavnim. Zamjena uložaka s tintom brz je i jednostavan postupak koji traje svega nekoliko sekundi.

Iako su spremnici s tintom praktični, manje su isplativi ako morate redovito ispisivati velike količine stranica. Pisači MegaTank tvrtke Canon nude održiviju alternativu koja štedi novac i koja može značajno smanjiti troškove rada.

Umjesto spremnika s tintom, pisači MegaTank imaju spremnike s tintom koje možete ponovno napuniti originalnim Canonovim tintama u bocama, za manji dio cijene spremnika. Boce koje se ne stišću projektirane su tako da je dopunjavanje jednostavno i potpuno uredno, a svaka boja ima jedinstveni oblik mlaznice, što onemogućava stavljanje tinte u pogrešan spremnik.

Mlada žena koja drži pametni telefon sjedi za stolom na kojem se nalazi pisač Canon PIXMA.

Kao MegaTank pisač nevjerojatne vrijednosti, Canon PIXMA G2420 dobra je investicija ako uzmete u obzir da možda nećete imati dodatnih troškova za tintu do kraja studentskih dana. Osim toga, otklanja neželjenu potrebu za kupnjom zamjenskih uložaka. Canon PIXMA G3420 (na slici) pruža sve iste pogodnosti, a donosi i ugrađeni Wi-Fi.

Pisač PIXMA G3420 tvrtke Canon višenamjenski je pisač MegaTank s uobičajenim funkcijama ispisivanja, skeniranja i kopiranja, kao i s Wi-Fi povezivanjem i povezivanjem s oblakom. Isporučuje se s dovoljno tinte za ispis do nevjerojatnih 6000 crno-bijelih stranica (više od 7600 u ekonomičnom načinu rada) ili do 7700 stranica u boji.

Ako želite sve te prednosti, ali ne trebate Wi-Fi povezivanje, još vam je isplativije kupiti pisač PIXMA G2420 tvrtke Canon koji ima jednake niske troškove rada. Osim toga, oba modela mogu ispisivati transparente u boji duljine do 1,2 metra, samo na običnom papiru.

Izbor je na vama

Kako biste zadržali korak u užurbanom studentskom životu, izvrsno dođe mogućnost ispisivanja onoga što želite, kad god želite, a da se pritom ne morate oslanjati na druge ljude ili usluge. Asortiman PIXMA pisača tvrtke Canon pruža vam vrhunsko praktično i brzo ispisivanje bez muke, uz najveću pouzdanost, po povoljnim cijenama. Većina njih dodaje luksuz Wi-Fi veze, u kombinaciji s aplikacijama za vaše pametne uređaje, dodajući još više pogodnosti i svestranosti vašem studentskom iskustvu ispisivanja.Napisao Matthew Richards

Slični proizvodi

Slični članci

 • Žena sjedi za stolom u kućnom uredu na kojem se nalazi prijenosno računalo, monitor i pisač MegaTank tvrtke Canon te četiri bočice s tintom.

  SAVJETI ZA ISPISIVANJE

  Koji vam pisač najbolje odgovara?

  Pronađite najbolji pisač tvrtke Canon za svoje potrebe, bilo da ste obitelj, student ili imate kućni ured.

 • Osoba na tabletu upotrebljava aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor za bežično ispisivanje fotografije obitelji s pomoću pisača PIXMA tvrtke Canon na stolu.

  ISPISIVANJE

  Način upotrebe bežičnog pisača

  Pametni načini najboljeg iskorištavanja pisača.

 • Prijenosno računalo na stolu sa softverom Canon Easy-PhotoPrint na zaslonu, papirom tvrtke Canon slijeva i pisačem tvrtke Canon zdesna.

  ISPISIVANJE

  Aplikacija tvrtke Canon za ispisivanje koja vam odgovara

  Budite kreativni i organizirani uz aplikacije za ispisivanje tvrtke Canon – naći ćete odgovarajuću za svaki projekt.

 • Crni SELPHY CP1500 tvrtke Canon, zeleni SELPHY Square QX10 tvrtke Canon, tirkizni Canon Zoemini S2 i ružičasto-zlatni Canon Zoemini 2 raspoređeni na sivoj pozadini, okruženi ispisima, naljepnicama i dodatnom opremom.

  KREATIVNO ISPISIVANJE

  Najbolji prijenosni pisači tvrtke Canon

  Istražite asortiman kompaktnih pisača tvrtke Canon i saznajte koji vam najbolje odgovara.