Easy-PhotoPrint Editor App

APLIKACIJA EASY-PHOTOPRINT EDITOR

Uredite fotografije, izradite kolaže, čestitke i druge personalizirane darove s pomoću ove jednostavne besplatne aplikacije za uređivanje fotografija.

Besplatna aplikacija za uređivanje fotografija za pisače PIXMA i MAXIFY

Aplikacijom Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon svoje omiljene fotografije na iznimno kreativan i personaliziran način jednostavno možete pretvoriti u moderne ispise ili jedinstvene poklone – uz to što olakšava ispisivanje, također je zabavna!
 • Intuitivan rad za jednostavno ispisivanje

  Birajte slike i dokumente izravno s uređaja ili iz usluge image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram i OneDrive, uredite, ukrasite i ispišite.

 • Mnogo je predložaka spremnih za upotrebu

  Odaberite neki od mnogih praktičnih predložaka i upotrebljavajte program za uređivanje rasporeda kako biste izradili rasporede fotografija, čestitke, kolaže, kalendare, naljepnice za diskove, ID fotografije, posjetnice, naljepnice, postere.

 • Uredite i prilagodite fotografije

  Uredite fotografije, obrežite, promijenite pozadinu, dodajte tekst ili okvir i upotrebljavajte kreativne pečate kao što su strelice, mjehurići za tekst, životinje, brojevi i simboli kako biste izradili upravo onaj ispis koji želite.

 • Stvaranje kolaža

  Svoje uspomene prikupite u jedinstveni spomenar u kojem možete uživati sami ili darovati. Odaberite ispisive dizajne papira za zamotavanje i prilagodite ih tako da imaju osobnu notu.

 • Za kućnu i poslovnu uporabu

  Kreirajte postere i prilagodite ih svojoj tvrtki. Ispisujte fotografije za dokumente, dizajnirajte vlastite posjetnice ili izradite kalendar i ispišite naljepnice za diskove.

Dostupno za iOS i Android

Preuzmite aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon

Dostupno za Mac i Windows

Preuzmite verziju za stolna računala Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon

Kompatibilnost

Podržane pisače potražite na sljedećem web-mjestu.

Slični članci

Moglo bi vas zanimati i...