SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Povratak u školu: organizirajte se s pomoću pisača tvrtke Canon

Saznajte kako pisač tvrtke Canon može pomoći vama i vašoj djeci u pripremi za novu školsku godinu te učinite učenje zabavnim.
Dijete sjedi u krilu nasmiješene žene i boji ispise iz pisača PIXMA tvrtke Canon. U pozadini se vide ruke koje drže pametni telefon.

Većina djece voli školske praznike, a danas im je na raspolaganju više zanimljivosti koje im privlače pažnju nego ikad prije, ali prije nego što se snađu, vrijeme je za povratak u školu. Pisač tvrtke Canon može pomoći iskoristiti nešto od tog entuzijazma za ljetne praznike i zainteresirati djecu pripremama za novu školsku godinu.

Povezivanje pisača PIXMA i SELPHY CP1500 s računalima i mobilnim uređajima jednostavno je pa se cijela obitelj može uključiti. Osim toga, djeci će biti brzo i lako ispisivati s pomoću jedne od mnogih aplikacija za ispisivanje tvrtke Canon. Naš vodič za aplikacije i softver za ispisivanje tvrtke Canon pomoći će vam u odabiru odgovarajućeg alata za vaš projekt. Evo nekoliko ideja za početak.

Ruke drže pametni telefon na kojem se prikazuje aplikacija za ispisivanje tvrtke Canon. Slika na zaslonu pametnog telefona izlazi iz pisača u pozadini.

Aplikacija Canon PRINT omogućuje ispisivanje s pametnog telefona – a ako vaša djeca žele kreativno rješavati školske projekte, u aplikacijama Canon Easy-PhotoPrint Editor i Creative Park mogu uređivati i prilagođavati vlastite dizajne.

1. Ispišite rasporede

Bijeli pisač SELPHY CP1500 tvrtke Canon ispisuje fotografiju djevojčice u školskoj uniformi. Fotografija sadrži i mali QR kôd.

SELPHY CP1500 tvrtke Canon može ispisivati QR kodove, tako da svojim ispisima možete dodati poveznice na klubove i organizacije, za jednostavan pristup adresama i rasporedima.

Fotografija odozgo s osobom koja upisuje datume za rujan u ručno izrađeni kalendar.

Pisačem tvrtke Canon pretvorite omiljene obiteljske fotografije u personalizirane kalendare, tako da nikad ne propustite obaveze poslije nastave ili dogovorenu igru. Možete čak izraditi male magnete pomoću magnetskog fotopapira tvrtke Canon, za pričvršćivanje rasporeda i kalendara na hladnjak.

Likovni u ponedjeljak, igranje u utorak, priroda u srijedu. Dovoljno je teško pratiti sve što djeca i tinejdžeri u vašem kućanstvu trebaju imati na umu za razne predmete tijekom tjedna – a još niste ni došli do obveza poslije nastave i izvanškolskih aktivnosti.

Ako njihove rasporede ispišete i postavite na ploču ili na hladnjak, cijela obitelj moći će vidjeti što trebaju ponijeti svaki dan. Nema više trčanja na recepciju kako biste ostavili par zaboravljenih kopački.

Možete ispisati i kalendare putem aplikacije Easy-PhotoPrint Editor u kojoj možete dodati rođendanske zabave, dogovore za igru ili druge nadolazeće obiteljske događaje te zabilježiti tko odvozi ili dovozi djecu iz škole na određeni dan.

Aplikacija Canon PRINT kompatibilna je s većinom pisača PIXMA i olakšava bežično ispisivanje s pametnog telefona. Aplikaciju možete upotrebljavati i za ispisivanje iz i skeniranje u razne usluge utemeljene na računalnom oblaku na koje se današnje škole oslanjaju po pitanju zadataka na nastavi i domaćih zadaća, a među njima su image.canon, Dropbox™, Google Classroom™, Google Drive™ i Microsoft OneDrive®. Većina pisača PIXMA tvrtke Canon kompatibilna je i sa značajkama Apple® AirPrint® i Mopria® za Android nakon početnog postavljanja, što znači da pritiskom tipke možete ispisivati s bilo kojeg proizvoda tvrtke Apple ili uređaja Android s bilo kojeg mjesta gdje imate internetsku vezu.1

2. Dodajte naljepnice na boce i kutije za ručak

Bijeli Canon pisač ispisuje mali list papira s istom fotografijom mlade djevojke koja se ponavlja osam puta.

Pisačem SELPHY CP1500 tvrtke Canon možete ispisivati prilagođene naljepnice na papire za naljepnice kvadratnih dimenzija (KC-18IS, 54 x 54 mm), formata kreditne kartice (KC-18IF, 54 x 86 mm) ili mini (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Ruke pažljivo lijepe naljepnicu s fotografijom djevojčice na zelenu bocu za vodu.

Jednostavno odlijepite poleđinu i zalijepite na kutiju za ručak ili bocu za vodu svog djeteta.

Mnoge škole sada od djece traže da svaki dan donesu vlastitu bocu vode. Ipak, s jednorozima, dinosaurima i određenim likovima iz crtića koji su popularni među osnovnoškolcima lako ih je pomiješati.

Kompaktnim pisačem SELPHY CP1500 tvrtke Canon izradite vlastite prilagođene naljepnice za boce, kutije za užinu i torbice za naočale, upotrebljavajući pritom naljepnice SELPHY tvrtke Canon, dostupne u raznim formatima, umjesto običnog papira za ispisivanje fotografija ili dokumenata. Aplikacija Canon SELPHY Photo Layout ima opciju za izgled naljepnica (Label Layout), tako da možete odabrati fotografiju s fotoaparata te je prilagoditi tekstom, pečatima i bojama. Na raspolaganju vam je i opcija kreiranja malih naljepnica koja vam omogućuje ispisivanje osam manjih fotografija – identičnih ili različitih – na jednom listu.

Metalna kutija za ručak? Nema problema. Jednostavno upotrijebite pisač PIXMA tvrtke Canon kako biste naljepnice ispisali na magnetskom fotopapiru tvrtke Canon. Naljepnice će se zalijepiti za površinu, a moći ćete ih skinuti kada dođe vrijeme za pranje kutije za ručak.

3. Budite kreativni s umjetničkim djelima

Crni pisač tvrtke Canon ispisuje dječju sliku na magnetski fotopapir tvrtke Canon. Originalno umjetničko djelo nalazi se na stolu pokraj pisača.

Možete ispisati prekrasne, dugotrajne slike bogate detaljima kako biste odali počast likovnim djelima svoje djece. Ako vaš pisač ima skener, njihove radove možete skenirati i ispisivati.

Dječja umjetnička djela često se izrađuju na papiru olovkama, bojicama, kemijskim olovkama i vodenim bojama. Zahvaljujući skenerima ugrađenima u većinu pisača PIXMA tvrtke Canon ili upotrebom opcije za kopiranje s pomoću pametnog telefona, dječja umjetnička djela brzo i lako možete digitalizirati te tako pripremiti za ispisivanje ili jednostavno izravno izraditi kopije originala. Aplikacija Canon PRINT omogućuje i skeniranje s pametnog telefona. Neke od njih možete ispisati i na magnetski fotopapir tvrtke Canon i postaviti ih na hladnjak, tako da se ne morate brinuti kako će se original uprljati, pohabati ili razvući. Budući da je svaki list papira dimenzija svega 10 x 15 cm, moći ćete izložiti popriličan broj radova odjednom.

Još jedna odlična opcija za prikaz dječjih umjetnina je Canon Photo Cube, koja ne samo da pruža pametan način pohrane fotografija i ispisa kvadratnog oblika, već se može i ukrasiti fotografijama izvana radi personaliziranja. Djeca je mogu upotrebljavati za pokazivanje omiljenih snimki s odmora ili čak za projekte kao što je demonstracija izmjene godišnjih doba. Photo Cube se isporučuje s dva spremnika s tintom i 40 listova kvadratnog fotopapira Plus Glossy II.

4. Dizajnirajte vlastite knjižne oznake

Knjižne oznake u obliku kuće, izrađene prema predlošcima iz usluge Creative Park tvrtke Canon, raspoređene na otvorenim stranicama knjige.

Creative Park ima razne predloške knjižnih oznaka, uključujući ove slatke dizajne u obliku kuće.

Odozgo snimljena fotografija šarenih vježbenica, listova s naljepnicama i pisača SELPHY CP1500 tvrtke Canon koji ispisuje fotografiju djevojčice u školskoj uniformi.

Pisači SELPHY mogu se upotrebljavati s bilo kojim pametnim uređajima kako biste brzo i lako izrađivali knjižne oznake i naljepnice.

Mladi mogu upotrijebiti svoje pisače PIXMA ili SELPHY i za dizajniranje knjižnih oznaka za povratak u školu.

Korisnici uređaja PIXMA mogu pronaći unaprijed dizajnirane knjižne oznake na web-mjestu Creative Park, uključujući različite vrste životinja ili čak neke slatke oznake u obliku pingvina.

Aplikacija Canon SELPHY Photo Layout pruža vam mogućnost izrade personaliziranih knjižnih oznaka pisačem SELPHY CP1500. Odaberite opciju za izgled knjižne oznake i papir formata dopisnice (100 x 148 mm), a zatim odaberite želite li da odabrana slika bude poravnata s gornjim ili donjim dijelom knjižne oznake. Opcija za izgled knjižne oznake korisna je i za ispisivanje fotografija za identifikaciju, npr. za autobusne karte ili iskaznice za knjižnicu.

5. Ispisujte bez ograničenja

Nasmiješena žena i dijete sjede za stolom pokraj pisača PIXMA MegaTank tvrtke Canon. Žena puni spremnike s tintom pisača dok dijete boja ispis.

Ako cijela obitelj redovito upotrebljava vaš pisač, ispisujući sve od školskih materijala do domaćeg rada, pisači MegaTank serije PIXMA G3470 tvrtke Canon imaju punjive spremnike s tintom koji mogu biti ekonomičniji izbor za ispisivanje velikih količina.

Serija PIXMA G3470 još je jedna dobra opcija za užurbana kućanstva s većom količinom ispisa. Ovi MegaTank pisači imaju velike punjive spremnike koji se uredno dopunjavaju jednostavnim bočicama s tintom. Potpun komplet bočica s tintom pruža do 81002 stranica po nižoj cijeni od cijene spremnika, što troškove rada za ispisivanje velikih količina čini mnogo manjima.

Novi semestar donosi organizacijske izazove za roditelje i skrbnike, kao i za djecu. Oni mogu biti još veći kad dijete započne novu akademsku godinu ili čak krene u novu školu. Zahvaljujući svestranosti, prilagodljivosti i širokom rasponu mogućnosti povezivanja, asortiman pisača tvrtke Canon može pojednostaviti cijeli proces, pomažući cijeloj obitelji da se organizira, te usput unijeti zabavu i kreativnost.

Autori: Matthew Richards, Claire Gillo i Rachel Segal Hamilton

 1. Dropbox je zaštitni znak tvrtke Dropbox Inc.
  Google, Google Classroom i Google Drive zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC, a ovo web-mjesto ni na koji način ne podržava tvrtku Google niti je s njom povezano.
  Microsoft OneDrive registrirani je zaštitni znak tvrtke Microsoft Corporation u SAD-u i drugim državama.
  Apple i AirPrint zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u te drugim državama i regijama.
  Mopria je zaštitni znak tvrtke Mopria Alliance, Inc.
 2. Ekonomičan način rada smanjuje potrošnju crne tinte smanjenjem gustoće te je moguće ispisati 26 % više stranica nego u standardnom načinu rada. Učinak po stranici procijenjena je vrijednost utemeljena na metodi za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja upotrebljava tablicu ISO/IEC 29103 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenu spremnika nakon početnog postavljanja.

Slični proizvodi

 • Canon PIXMA G3470

  Pisači MegaTank

  Serija PIXMA G3470

  Ispisujte, kopirajte i skenirajte kod kuće uz ovaj brzi pisač s punjivim spremnicima za tintu i Wi-Fi vezom
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1500

  Ovaj kompaktni fotopisač jednostavan za upotrebu omogućuje izradu vrlo izdržljivih ispisa bogatih boja u roku od nekoliko sekundi.
 • Tintni pisači

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Unesite kreativnost i interaktivnost u fotografske ispise uz magnetski foto-papir MG-101 tvrtke Canon.
 • Slični članci

 • KREATIVNO ISPISIVANJE

  Ispišite popise, planove i ciljeve

  Postanite kreativni s pisačem PIXMA tvrtke Canon te ostanite organizirani i usredotočeni na trenutak tijekom cijele godine.

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisač za kućne urede

  Učinite rad od kuće jednostavnijim uz pisače PIXMA i MAXIFY tvrtke Canon.

 • ISPISIVANJE

  Način upotrebe bežičnog pisača

  Pametni načini najboljeg iskorištavanja pisača.

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači za studente

  Svaki student treba pisač – otkrijte najbolje pristupačne opcije koje odgovaraju vašim potrebama.