Canon Camera

NAJAVA RAZVOJA

Brži.

Bolji.

Snimite brzinu na način koji se dosad nije smatrao mogućim. EOS R3 novi je fotoaparat bez zrcala vrhunskih radnih značajki i velike brzine koji će označiti novo doba profesionalne sportske fotografije i snimanja filmova – stiže uskoro.

Novi profesionalni fotoaparat bez zrcala vrhunskih radnih značajki i velike brzine.

Fotoaparat dizajniran za snimanje najbrže akcije, na način koji se dosad smatrao nemogućim. Specijaliziran za snimanje objekata koji se kreću velikom brzinom. Dizajniran za zadovoljavanje potreba profesionalnih sportskih fotografa uz iznimno brz odziv, visoku osjetljivost, pouzdanost i izdržljivost.

Registrirajte se odmah

Budite prvi koji će dobiti najnovije informacije o modelu EOS R3 i ostanite u kontaktu kako biste nastavili dobivati obavijesti o najnovijim događanjima.
EOS R3

Eksplozivna brzina

EOS R3 stiže. Prvi EOS s potpuno novim složenim BSI CMOS senzorom koji je razvijen u tvrtki Canon, u kombinaciji sa snažnim procesorom za obradu slike DIGIC X. Zamislite posve novu dimenziju brzog fotografiranja i snimanja videozapisa. Snimajte brzinom od 30 fps uz potpuno AF/AE praćenje i minimalna izobličenja slike pri upotrebi elektroničkog zatvarača.

EOS R3

Usavršite snimanje kretanja

EOS R3 izoštravanje podiže na novu razinu te omogućava precizno praćenje i izoštravanje bržih akcijskih pokreta. Dual Pixel CMOS AF sljedeće generacije omogućuje pouzdano praćenje objekata brzinom do punih 30 fps. U tvrtki Canon uzbuđeni smo što smo modelu EOS R3 dodali novi subjekt za praćenje automatskog izoštravanja.

EOS R3

Izuzetno brz odziv

Novim generacijama fotografa predstavljamo izvanredni revolucionarni sustav Eye Control AF tvrtke Canon. Taj sustav za upravljanje automatskim izoštravanjem dizajnirali smo od nule, za 21. stoljeće. Zamislite mogućnost jednostavnog odabira i pomicanja točke automatskog izoštravanja pogledom, putem tražila fotoaparata EOS R3. Eye Control AF tvrtke Canon omogućava dosad neviđenu razinu kontrole automatskog izoštravanja. EOS R3 ima kućište nadahnuto modelima serije EOS-1D koje omogućuje iznimno intuitivno upravljanje u najzahtjevnijim profesionalnim situacijama.

EOS R3

Dizajnirani za profesionalce

Uz zaštitu od prašine i vode na razini modela iz serije EOS-1D, EOS R3 pruža profesionalne razine otpornosti na vremenske uvjete tako da se može nositi s nepovoljnim vremenskim uvjetima s kakvima se profesionalni fotografi redovito suočavaju. Osim toga, raspolaže i ugrađenom pouzdanom drškom koju su korisnici uređaja serije EOS-1D zavoljeli.

EOS R3

Napredno povezivanje

EOS R3 potpuno je kompatibilan s tek najavljenom aplikacijom za pametne telefone Mobile File Transfer te pruža novi način prijenosa snimaka dok ste u pokretu.

EOS R3

Sustav sljedeće generacije

RF priključak modelu EOS R3 otvara vrata ka dosad nedostižnim mogućnostima; neviđenoj optičkoj izvrsnosti i vrhunskim mogućnostima automatskog izoštravanja.

Registrirajte se odmah

Budite prvi koji će dobiti najnovije informacije o modelu EOS R3 i ostanite u kontaktu kako biste nastavili dobivati obavijesti o najnovijim događanjima.

Novi RF objektivi tvrtke Canon

Istražite ove nove objektive za RF sustav, dizajnirane za besprijekoran rad s fotoaparatima EOS R3 i svim EOS R, koji će snimanje fotografija i filmova prenijeti na razine za koje niste mislili da su moguće.

Istražite više

EOS R sustav tvrtke Canon pruža potpun asortiman RF objektiva sa senzorom punog kadra izvanredne kvalitete, potpuno iskorištavajući prednost velikih senzora, snage obrade slike i napredaka optičke tehnologije.