ČLANAK

Munjevito brzo povezivanje koje vas stavlja na prvo mjesto

Kada je svaka sekunda presudna, EOS R3 dolazi do punog izražaja. Vrhunska veza omogućava vam brz prijenos slika na klijenta, bilo da upotrebljavate Wi-Fi, Ethernet ili mobilni telefon. Ne da ćete završiti u roku, već ćete biti debelo ispred njega.
EOS R3

Prenosite fotografije dok ih snimate

Upotrijebite Wi-Fi ili Ethernet za prijenos slika svojoj agenciji ili klijentu u stvarnom vremenu, zahvaljujući podršci za FTP. Podržani su zaštićeni protokoli SFTP1 i FTPS, tako da su vaše fotografije uvijek sigurne. EOS R3 podržava standard 802.11ac Wi-Fi koji koristi 2 frekvencijska pojasa od 2,4 GHz i 5 GHz2 za prošireni raspon i manje smetnji. Postavljen je i standard za Wi-Fi zaštitu WPA3.

Pri snimanju s mjesta koja imaju Ethernet, RJ-45 priključak fotoaparata osigurava najbržu i najstabilniju moguću vezu (do 1000BASE-T) kako biste svoje fotografije i videozapise što brže poslali na željenu lokaciju.

EOS R3 ima brojne mogućnosti umrežavanja naših nagrađivanih modela EOS-1D X Mark III. Zapravo, dva fotoaparata mogu razmjenjivati mrežne postavke putem memorijske kartice, tako da agencije prije događaja mogu imati osigurati postavljene konfiguracije.

Kako bi postavljanje bilo još brže, naročito na mjestima na kojima ste već radili, u fotoaparat se može spremiti do 20 grupa mrežnih postavki za trenutačno pozivanje, za ftp poslužitelje, lokalna računala ili pametne telefone.

Kada EOS R3 odašilje slikovne ili videodatoteke, prenose se i glasovne oznake, ocjene i podešavanja obrezivanja s fotoaparata, čime se skraćuje vrijeme potrebno uređivačima fotografija za prijenos vaših uradaka.

U suradnji s pametnim telefonom


Uvijek uključena niskoenergetska veza s pametnim uređajem Bluetooth Low Energy v5 omogućuje automatski prijenos fotografija na telefon ili tablet nakon snimanja. Brzo ih prenosite klijentima ili podijelite na mreži za svoje pratitelje.

Naša aplikacija Mobile File Transfer omogućuje prijenos slika na FTP poslužitelje kada Wi-Fi mreže nisu dostupne. Bilo da snimate Android ili iOS uređajima, jednostavno uspostavite Wi-Fi vezu ili ukopčajte USB kabel kako biste započeli prijenos. Možete označiti fotografije i primijeniti predloške metapodataka – još jedan način na koji vam EOS R3 pomaže da budete ispred konkurencije.

Aplikacija Camera Connect sada nudi dodatnu značajku za nadogradnju programskih datoteka fotoaparata iz aplikacije, tako da je fotoaparat još lakše održavati ažuriranim.

EOS R3

Početni zaslon aplikacije MFT

Pregled, prijenos ili označavanje fotografija. Primijenite predložak metapodataka na svoje fotografije.
EOS R3

Povežite pametni telefon i EOS R3 kako biste ga integrirali s aplikacijama, uključujući aplikaciju MFT, za učinkovit prijenos datoteka.

Višestruka podrška za GNSS

Ugrađena funkcija GPS na modelu EOS R3 omogućava zemljopisno označavanje svake slike vašom lokacijom i održava unutarnji sat preciznim. Podržava brojne satelitske sustave, uključujući GPS, GLONASS, kao i MICHIBIKI Quasi-Zenith satelite za svestranije podatke o položaju.

Daljinsko upravljanje fotoaparatom

Svoj pametni uređaj možete upotrijebiti i za daljinsko upravljanje sustavom EOS R3, što vam pomaže da snimate iz uzbudljivih, teško dostupnih točaka gledišta. Moći ćete podešavati postavke, vidjeti što fotoaparat vidi te snimati fotografije i videozapise sa zaslona telefona ili tableta. EOS R3 ima i certifikat Apple MFI, tako da ga možete izravno povezati s uređajem iPhone putem USB Lightning kabela. Android uređaje možete povezati putem USB 3 priključka.

Naš besplatni softver EOS Utility omogućava i daljinsko upravljanje fotoaparatom s Mac ili PC računala – samo uspostavite vezu uz USB 3.2, Wi-Fi ili Ethernet. Fotografije se mogu spremiti na memorijsku karticu, računalo ili oboje – idealno za rad u kontroliranim uvjetima.

Treba vam veći domet? Funkcija daljinskog preglednika na modelu EOS R3 (dostupna kada je povezan putem Etherneta) omogućuje upravljanje putem raznih mreža. Fotografije se mogu snimiti daljinski, a datoteke preuzeti. Postavke (uključujući pojedinosti o FTP-u) mogu se prilagođavati čak i kad je fotoaparat u upotrebi.

Zaštitite slike za prijenos

Mnogim fotografima vijesti i sporta korisna je opcija automatske „zaštite” slika koje su poslane na FTP poslužitelj. Kad su slike zaštićene, to znači da su zaključane i ne mogu se slučajno izbrisati te da se lako može prepoznati koje su slike poslane klijentu kada se nakon snimanja sve prenesu na vaše računalo.

EOS R3

Podrška za oblak

EOS R3 podržava i platforme za pohranu u oblaku, zahvaljujući našem inovativnom pristupniku image.canon. Fotoaparat čak automatski prenosi datoteke s fotografijama i videozapisima, tako da budu spremne za radni proces snimanja kad se vratite sa snimanja.

Pohranite neograničenu količinu fotografija (uključujući RAW datoteke) na web-mjestu image.canon do 30 dana prije nego što odlučite koje od njih želite prebaciti na drugu uslugu u oblaku kao što je Google Drive ili Adobe Cloud.

EOS R3

RAW obrada u oblaku

Za vrhunsku kvalitetu slike, RAW datoteke prenesene u oblak image.canon mogu se obrađivati u oblaku s pomoću algoritama za smanjenje šuma i izglađivanje s dubinskim učenjem. Rezultati su vrhunski, a donose manje artefakata i manje šuma na slici.

 1. podrška za 5 GHz nije dostupna u svim regijama
 2. značajka SFTP dostupna je samo putem Etherneta

Slični članci

 • ČLANAK

  Može li Canon EOS R3 pratiti sićušnog i munjevito brzog morskog žalara?

  Talijanski fotograf divljih životinja Bruno D'Amicis testira EOS R3, fotografirajući rijetku i nevjerojatno brzu pticu na plažama Abruzza.

 • ČLANAK

  Canon EOS R3 na terenu

  „Apsolutno nadmašuje sve s čim sam radio dosad!“ Fotograf motociklističkih sportova Vladimir Rys isprobava Canon EOS R3 na svom prvom snimanju električnih automobila za reli.

 • ČLANAK

  Život u brzoj traci uz super-telefoto objektive tvrtke Canon

  Fotograf motociklističkih sportova Vladimir Rys isprobava objektive Canon RF 400mm F2.8L IS USM i RF 600mm F4L IS USM na snimanju brzih automobila za reli fotoaparatom Canon EOS R3.

 • ČLANAK

  Objašnjenje za automatskog izoštravanja pogledom

  Donosimo priču o nevjerojatnom sustavu automatskog izoštravanja pogledom tvrtke Canon koji postavlja ili prebacuje točku automatskog izoštravanja tako što prepoznaje ono u što gledate.

 • Registrirajte se odmah

  Budite prvi koji će dobiti najnovije informacije o modelu EOS R3 i ostanite u kontaktu kako biste nastavili dobivati obavijesti o najnovijim događanjima.