EOS R1

Fotoaparati bez zrcala

Canon EOS R1

Najavljujemo razvoj modela EOS R1: istaknutog modela EOS bez zrcala uz koji ćete ostvariti prednost.

Ahead of the game

Razvijamo EOS R1 kako bismo zadovoljili iznimno visoke zahtjeve i potrebe profesionalaca. EOS R1 imat će novorazvijeni procesor slike DIGIC Accelerator zajedno s procesorom DIGIC X i novi senzor – kombinaciju koja omogućuje obradu podataka velikom brzinom radi naprednog praćenja s automatskim izoštravanjem i poboljšane kvalitete slike.

EOS R1

Pozor...

Zadovoljstvo nam je najaviti razvoj fotoaparata EOS R1 bez zrcala sa senzorom punog kadra. Ovaj istaknuti model fotoaparata upotrebljavat će novorazvijeni procesor slike DIGIC Accelerator zajedno s postojećim procesorom DIGIC X i novi senzor kako bi brzo obrađivao velike količine podataka, pružajući profesionalcima nove prednosti.

Priprema...

EOS R1 će stalno pratiti objekte u sportskim scenarijima, čak i kad su trenutno skriveni od pogleda – na primjer, kad se sportaši mimoilaze u timskim sportovima. Novorazvijena funkcija Action Priority omogućuje automatsko prepoznavanje glavnog subjekta koji izvodi određenu radnju (kao što je udaranje lopte) i trenutno pomicanje AF kadra, tako da fotografi mogu snimiti ključne trenutke.
Kombinacija novog sustava za obradu slike i tehnologija dubinskog učenja pridonijet će poboljšanoj kvaliteti slike.

EOS R1

Kreni!

EOS R1 ćemo predstaviti ove godine.
Prvi saznajte o ovom uzbudljivom novom modelu, kao i o najnovijim ponudama tvrtke Canon, savjetima i vodičima te dobijte najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.