Objektivi za EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Najbrži je iznimno širokokutni objektiv za zumiranje i dio trojstva osnovnih profesionalnih objektiva tvrtke Canon, a odlikuje se nevjerojatnom oštrinom zahvaljujući motoru Nano USM, stabilizaciji slike u pet koraka te tri asferična i 2 elementa UD.

Snimanje duha natjecanja

Udobno se smjestite i pogledajte film koji opisuje kako je nagrađivani fotograf za oglašavanje i životni stil Matthew Joseph snimio pripremu i trening veslačkog tima s modelom EOS R i objektivom za zumiranje RF 15-35mm.

Odličan objektiv za...

 • ŽANR

  Kreativna akcija

  Primijenite ultra široko vidno polje 15 – 35 mm objektiva kako biste obuhvatili mnogo bojom i kontrastom bogatih dodatnih detalja i otkrijte novi, dinamičniji način snimanja akcije.

 • ŽANR

  Pejzaži i arhitektura

  Spustite se kako biste ostvarili uzbudljive nove kutove i čak i pri smanjenju svjetlosti pouzdano uživajte u stabilizaciji slike u pet koraka.

 • ŽANR

  Putovanja i reportaže

  Zahvaljujući kompaktnoj veličini, iznimnoj kvaliteti serije L i brzom maksimalnom otvoru blende možete biti sigurni kako ćete s ovim objektivom svoju priču ispričati detaljno i jasno, bez obzira na situaciju

Brz i širok

Snimite nove kreativne kutove zahvaljujući ovom brzom i oštrom objektivu za zumiranje f/2,8 s dinamičnom žarišnom duljinom od 15 – 35 mm i naprednom stabilizacijom slike u pet koraka

Canon Camera

Izvanredna optička kvaliteta

Primijenite više standarde na svoju fotografiju zahvaljujući tri asferična i dva UD elementa objektiva, naprednim optičkim premazima i otvoru blende s 9 listića

Canon Camera

Odzivan i precizan

Uživajte u brzom, preciznom izoštravanju zahvaljujući motoru Nano USM koji osigurava trenutno i tiho automatsko izoštravanje uz izvanrednu glatkoću

Canon Camera

Kvaliteta izrade serije L

S pouzdanjem snimajte u svim uvjetima zahvaljujući kvaliteti serije L uz zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta i fluorske premaze na prednjim i stražnjim elementima koji štite od kapi vode i prašine

Canon Camera

Ostvarite svoju kreativnu viziju

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s pomoću adaptera te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Tehnički podaci

 • F2,8

  Za rad pri slabom osvjetljenju i malu dubinu polja

 • Stabilizator slike

  Stabilizacija u 5 koraka za slike bez podrhtavanja

 • Asferični i UD elementi

  Za izvanredno oštre slike

 • Motor Nano USM

  Za uglađen, brz i tih rad

 • Premaz leće sa strukturom sitnijom od duljine svjetlosnih valova

  Za sprječavanje odsjaja i sjena

 • Kontrolni prsten objektiva

  Za dodatnu kontrolu na ISO vrijednosti, otvorom blende i zatvaračem

Sadržaj pakiranja

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Sjenilo za objektiv EW-88F

 • Kutija za objektiv LP1222

 • Poklopac objektiva

 • Poklopac objektiva E-82 II

Ruke koje drže fotoaparat EOS R tvrtke Canon i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.

U rukama profesionalaca...

Otkrijte kako tvrtka Canon zaslužuje svoju reputaciju za iznimnu inovativnost i kvalitetu slike i pročitajte više o tome kako u njenim fotoaparatima i objektivima uživaju profesionalci diljem svijeta.

Širokokutni objektivi

Idealni za uličnu fotografiju i snimanje pejzaža, širokokutni objektivi tvrtke Canon dizajnirani su kako biste u kadar mogli smjestiti više sadržaja. Otkrijte asortiman naših širokokutnih objektiva.

Povezani proizvodi

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.