hero

EOS R

Uživajte u EOS svijetu uz asortiman posebne dodatne opreme

Canon EOS R i Canon EOS RP najnoviji su članovi poznate EOS obitelji i potpuno su kompatibilni sa sustavom razvijanim tijekom tri desetljeća kontinuiranog usavršavanja. Ovi fotoaparati sa sustavom EOS R inovativni su i novi po pitanju dizajna, no lako se mogu prilagoditi drugim EF, EF-S objektivima, bljeskalicama Speedlite i dodatnoj opremi.

Iznimne optičke radne značajke

RF objektivi posebno su dizajnirani za fotoaparate sa sustavom EOS R i postavljaju nove standarde po pitanju moći razlučivanja. Tajna njihovog uspjeha novi je dizajn sustava za montažu koji postavlja objektiv na optimalnu udaljenost od senzora. Taj genijalni dizajn pružio je nove mogućnosti za kreiranje asortimana EOS RF objektiva serije L koji pružaju odlične optičke radne značajke, osiguravajući bilježenje maksimalnih detalja na slici.

Upotrebljavajte EF ili EF-S objektive koje imate

Osim RF objektiva na fotoaparatima sa sustavom EOS R možete upotrebljavati cijeli asortiman EF ili EF-S objektiva tvrtke Canon, apsolutno bez gubitka po pitanju optičkih radnih značajki, uz izbor adaptera1. Ti adapteri održavaju punu komunikaciju između kućišta i objektiva, ali pružaju veću kontrolu, omogućujući vam upotrebu objektiva koje imate i istraživanje drugih iz Canonovog sustava objektiva.

1pogledajte tehničke podatke

Moglo bi vam se svidjeti
Canon related article perfect blend

EOS R

Savršen spoj rukovanja i odličnog dizajna

Related tell your stories

EOS R

Ispričajte svoje priče u 4K videozapisima i ispunite zaslon detaljima

Use your EF or EF-S

Istražite bogat izbor mogućnosti za osvjetljavanje

Još jedna od prednosti pripadanja EOS obitelji je to da su fotoaparati sa sustavom EOS R kompatibilni i s postojećom dodatnom opremom tvrtke Canon, uključujući cijeli postojeći asortiman bljeskalica Speedlite i specijaliziranih proizvoda kao što je serija Macro Ring Lite. To vam pruža još više kreativnih mogućnosti za fotografiranje pri slabom osvjetljenju ili kreativnu fotografiju dok uživate u tehničkim prednostima koje pruža sustav EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Moglo bi vas zanimati