Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Ispričajte svoje priče u 4K videozapisima i ispunite zaslon detaljima

Inovativna tehnologija sustava EOS R omogućuje fotoaparatu EOS R da vaše vještine snimanja videozapisa prenese na potpuno novu razinu. Pritiskom tipke izradite 10-bitne videozapise 4K razlučivosti od kojih zastaje dah, s kristalno čistim detaljima.

Snimite više uz Canon Log

EOS R ima Canon Log, postavku snimanja dizajniranu za pružanje povećanja dinamičkog raspona od 800 %, čime se maksimalno smanjuje gubitak detalja u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike. Kad se Canon Log upotrebljava na fotoaparatu EOS R, ISO postavka od 400 omogućit će iznimno širok dinamički raspon od 12 koraka s neutralnim kontrastom, što je savršeno za snimanje u uvjetima problematičnog osvjetljenja gdje treba snimiti svaki element prizora. Odaberite Canon Log kad znate da će se snimljeni materijal obraditi u postprodukciji kako bi se prikazale bogate boje i nevjerojatni detalji.

Canon EOS R record canon log

Budite snimatelj

Kad želite postići profesionalne efekte približavanja izoštravanja, prebacivanja pažnje s jednog dijela kadra na drugi, Dual Pixel CMOS AF kod modela EOS R omogućuje vam glatko i precizno pomicanje točke izoštravanja. Jednostavno dodirnite LCD na najbližim i najudaljenijim točkama izoštravanja prema kojima se želite pomaknuti i EOS R će izvršiti predivno glatke prijelaze izoštravanja. Prilikom snimanja bez stativa tehnologija Dual Sensing IS pruža naprednu stabilizaciju u 5 osi za postizanje uglađenih snimki bez podrhtavanja kad svjetlost oslabi.

Snimajte, pregledajte i spremite

EOS R može snimati čiste, nekomprimirane 4K digitalne videozapise s ugrađenom vremenskom oznakom putem HDMI izlaza s 10 bita, što ga čini idealnim za sekundarno snimanje u velikim produkcijama u kojima ga njegove dimenzije i prilagodljivost čine savršeno agilnim alatom.

Moglo bi vam se svidjeti
Related article brent

EOS R

Postavljanje novih standarda kreativnosti

See capture more

EOS R

Uočite i snimite više uz senzor utemeljen na preciznosti

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Uživajte u EOS svijetu uz asortiman posebne dodatne opreme

Moglo bi vas zanimati