Trinity RF Lenses Range

RF objektivi – trojstvo

Tri osnovna RF objektiva serije L vrhunskih radnih značajki, s brzim otvorom blende i stabilizacijom slike

Pokrivamo sva profesionalna područja

Tri RF objektiva pokrivaju raspone iznimno širokokutnih, standardnih i telefoto objektiva za zumiranje, omogućavajući snimanje u praktično svim situacijama, uključujući pejzaže, portrete i sportske događaje, ali i interijere, modne revije te gradske vizure.

The RF trinity on assignment

Pogledajte tri objektiva RF na zadatku

Pogledajte kako profesionalni fotograf Matthew Joseph primjenjuje svoj poznati bogati, kinematografski stil za dokumentiranje lokalne veslačke momčadi s tri objektiva RF. Pogledajte videozapis kako biste doznali više o danu u životu fotografa, objektiva i veslača.

Pogledajte videozapis

VRHUNSKO SVJETLO IZ BILO KOJEG KUTA

Tri objektiva F2,8 RF tvrtke Canon. Ovladajte svakom pričom sa stabilizacijom slike u pet koraka koja osigurava mirnoću te uglađenim izoštravanjem Nano USM duž još šireg raspona žarišta.

S objektivom RF15-35mm F2.8L IS USM prikažite svijet sa svim njegovim detaljima i pronađite nove kutove i poglede za pričanje priče. Uvođenjem stabilizacije slike u pet koraka ovaj profesionalni ultra široki objektiv sa zumiranjem čak i iz ruke postiže nevjerojatno oštre detalje, na fotografijama i u videozapisima.

RF 24-70mm F2.8L IS USM novi je profesionalni standard. Osigurava još veću svestranost profesionalnog zumiranja zahvaljujući stabilizaciji slike, motoru Nano USM za glatko izoštravanje u videozapisima te iznimnoj optici s vrhunskim premazom za nevjerojatno oštre rezultate.
Trojstvo profesionalnih objektiva upotpunjava RF70-200mm F2.8L IS USM. Malen je, no beskompromisan. Budući da je u svijetu najmanji objektiv sa zumiranjem 70-200mm f/2.8, moguće ga je ponijeti na bilo koji zadatak, bilo kamo.

Sustav za montiranje RF ima veću brzinu prijenosa od standardnog sustava DSLR, stoga je izravno u fotoaparat moguće prenijeti više informacija, što omogućuje optimiranje objektiva u stvarnom vremenu za najoštrije portrete iznimno brzo izoštravanje i tihi rad motora Nano USM – što je stvarna prednost za videozapise.

Image

Velik maksimalni otvor blende od F2,8

Snimajte izvrsne pojedinosti pri slabom osvjetljenju zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende od F2,8 ili se poigrajte dubinom polja. Izvrstan dizajn optike i napredni premazi objektiva jamče vrhunsku kvalitetu slike i oštrinu pri svakom otvoru blende.

Image

Stabilizator slike u 5 koraka

Napredni stabilizator slike i brza RF komunikacija podrazumijevaju vrhunske radne značajke kojima ti objektivi nadmašuju najbolja rješenja iz asortimana EF. Tu je stabilizacija u 5 koraka za snimanje u uvjetima slabijeg osvjetljenja ili u slučajevima kad je teško fotoaparat držati mirno.

Image

Motor za izoštravanje Nano USM

RF 15-35MM F2.8L IS USM i RF 24-70MM F2.8L IS USM prvi su objektivi za zumiranje s brzim otvorom blende i tehnologijom Nano USM tvrtke Canon. Ta tehnologija upotrebljava minijaturni ultrazvučni motor za iznimno brzo i tiho linearno pomicanje sustava izoštravanja, što ih čini savršenima za snimanje videozapisa i fotografija.

Objektivi za novo doba

RF objektivi pružaju veću kvalitetu i brzinu uz radne značajke optimizirane za fotoaparate EOS R. Brzi su i svijetli s jedinstvenim kvalitetama koje pružaju nove razine intuitivne kontrole.

ISTRAŽITE ODMAH

Image

Slični članci

Natrag na ponudu

Povezani proizvodi