RF objektivi – trojstvo

Tri osnovna RF objektiva serije L vrhunskih radnih značajki, s brzim otvorom blende i stabilizacijom slike

Pokrivamo sva profesionalna područja

Tri RF objektiva pokrivaju raspone iznimno širokokutnih, standardnih i telefoto objektiva za zumiranje, omogućavajući snimanje u praktično svim situacijama, uključujući pejzaže, portrete i sportske događaje, ali i interijere, modne revije te gradske vizure.
 • RF OBJEKTIVI

  Canon RF 15-35MM F2.8L IS USM

  Iznimno širokokutan i oštar zahvaljujući optičkoj kvaliteti serije L i stabilizaciji slike u 5 koraka za dinamične kutove čak i u skučenim prostorima

 • RF OBJEKTIVI

  Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM

  Osigurajte profesionalni dojam svojoj fotografiji fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra uz objektiv za zumiranje od 24 – 70 mm koji se može pohvaliti brzim otvorom blende, stabilizacijom slike u 5 koraka i tihim motorom Nano USM AF.

 • RF OBJEKTIVI

  Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

  Iznimno kompaktan telefoto objektiv velike brzine koji mora imati svaki profesionalni fotograf koji snima vjenčanja, sport ili divlje životinje.

Pogledajte tri objektiva RF na zadatku

Pogledajte kako profesionalni fotograf Matthew Joseph primjenjuje svoj poznati bogati, kinematografski stil za dokumentiranje lokalne veslačke momčadi s tri objektiva RF. Pogledajte videozapis kako biste doznali više o danu u životu fotografa, objektiva i veslača.

VRHUNSKO SVJETLO IZ BILO KOJEG KUTA

Tri objektiva F2,8 RF tvrtke Canon. Ovladajte svakom pričom sa stabilizacijom slike u pet koraka koja osigurava mirnoću te uglađenim izoštravanjem Nano USM duž još šireg raspona žarišta.


S objektivom RF15-35mm F2.8L IS USM prikažite svijet sa svim njegovim detaljima i pronađite nove kutove i poglede za pričanje priče. Uvođenjem stabilizacije slike u pet koraka ovaj profesionalni ultra široki objektiv sa zumiranjem čak i iz ruke postiže nevjerojatno oštre detalje, na fotografijama i u videozapisima.


RF 24-70mm F2.8L IS USM novi je profesionalni standard. Osigurava još veću svestranost profesionalnog zumiranja zahvaljujući stabilizaciji slike, motoru Nano USM za glatko izoštravanje u videozapisima te iznimnoj optici s vrhunskim premazom za nevjerojatno oštre rezultate.


Trojstvo profesionalnih objektiva upotpunjava RF70-200mm F2.8L IS USM. Malen je, no beskompromisan. Budući da je u svijetu najmanji objektiv sa zumiranjem 70-200mm f/2.8, moguće ga je ponijeti na bilo koji zadatak, bilo kamo.


Sustav za montiranje RF ima veću brzinu prijenosa od standardnog sustava DSLR, stoga je izravno u fotoaparat moguće prenijeti više informacija, što omogućuje optimiranje objektiva u stvarnom vremenu za najoštrije portrete iznimno brzo izoštravanje i tihi rad motora Nano USM – što je stvarna prednost za videozapise.

Velik maksimalni otvor blende od F2,8

Snimajte izvrsne pojedinosti pri slabom osvjetljenju zahvaljujući velikom maksimalnom otvoru blende od F2,8 ili se poigrajte dubinom polja. Izvrstan dizajn optike i napredni premazi objektiva jamče vrhunsku kvalitetu slike i oštrinu pri svakom otvoru blende.

Canon Camera

Stabilizator slike u 5 koraka

Napredni stabilizator slike i brza RF komunikacija podrazumijevaju vrhunske radne značajke kojima ti objektivi nadmašuju najbolja rješenja iz asortimana EF. Tu je stabilizacija u 5 koraka za snimanje u uvjetima slabijeg osvjetljenja ili u slučajevima kad je teško fotoaparat držati mirno.

Canon Camera

Motor za izoštravanje Nano USM

RF 15-35MM F2.8L IS USM i RF 24-70MM F2.8L IS USM prvi su objektivi za zumiranje s brzim otvorom blende i tehnologijom Nano USM tvrtke Canon. Ta tehnologija upotrebljava minijaturni ultrazvučni motor za iznimno brzo i tiho linearno pomicanje sustava izoštravanja, što ih čini savršenima za snimanje videozapisa i fotografija.

Canon Camera

Snimljeno s pomoću RF 15-35mm F2.8L IS USM

 • f/2.8
 • 1/200
 • 400

Izrađeni za rad, izrađeni da traju

Inženjersko znanje tvrtke Canon razrađivano je kroz 30 godina neprestanog razvoja i inoviranja zahvaljujući kojima ponuđeni objektivi nadilaze očekivanja. Ponuda iz serije L za seriju EOS R bez zrcala i sa senzorom punog kadra tu filozofiju pomiče korak dalje s revolucionarnom tehnologijom i još bržim radom zahvaljujući kojima nikada nećete propustiti trenutak.
ISTRAŽITE ODMAH
Canon Camera

Objektivi za novo doba

RF objektivi pružaju veću kvalitetu i brzinu uz radne značajke optimizirane za fotoaparate EOS R. Brzi su i svijetli s jedinstvenim kvalitetama koje pružaju nove razine intuitivne kontrole.

Slični članci

Povezani proizvodi

Ruke koje drže fotoaparat EOS R tvrtke Canon i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.