EOS 6D

DSLR fotoaparat s 20,2 megapiksela koji ima senzor punog kadra i kompaktan dizajn. Idealan je za fotografiranje portreta i fotografiranje na putovanjima te pruža odličnu kontrolu dubine polja i veliki izbor širokokutni EF objektiva.

Prednosti

  • Senzor punog kadra s 20,2 megapiksela
  • Izdržljiva, lagana konstrukcija
  • Maksimalna ISO vrijednost 25 600 (može se proširiti do ISO 102 400)
  • AF u 11 točaka osjetljiv do -3 EV
  • GPS* bilježi vašu lokaciju
  • Wi-Fi** prijenos datoteka i daljinska kontrola
  • Full HD videozapisi

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EOS 6D

CMOS senzor punog kadra s 20,2 megapiksela


U srcu modela EOS 6D je CMOS senzor punog kadra s 20 megapiksela i snažni procesor slike DIGIC 5+. Zajedno osiguravaju oštre snimke prepune detalja. Boje se precizno reproduciraju, a gradacija nijansi je profinjena i prirodna.

Prednost koju pruža senzor punog kadra


Uživajte u pristupu širokokutnim EF objektivima i otkrijte nove pristupe fotografiranju pejzaža, interijera i uličnog života. Dodatna kontrola dubine polja koju osigurava senzor punog kadra savršena je za postizanje upečatljivih portreta.

Dizajniran za putovanja


Dovoljno je lagan da ga nosite svuda i dovoljno čvrst da odoli svim uvjetima fotografiranja na putovanjima. Jednostavne kontrole i intuitivne ergonomske značajke čine EOS 6D brzim i jednostavnim za korištenje.

Moćne radne značajke pri slabom osvjetljenju


Kada se razina svjetla spusti, EOS 6D nastavlja stvarati vrhunske fotografije. ISO osjetljivost proteže se od ISO 100 do ISO 25 600 (može se proširiti do L:50, H1:51 200, H2:102 400), a sustav automatskog izoštravanja u 11 točaka pruža brzi odziv sve do -3 EV. To je osjetljivost dovoljna za korištenje pod mjesečevom svjetlošću.

Jednostavno kadriranje


Intuitivno radite uz svijetlo tražilo punog kadra modela EOS 6D. Clear View II LCD zaslon s 1 040 000 točaka, dijagonale 7,6 cm (3 inča), snimanje fotografija uz prikaz uživo i Full HD videozapisa čini pravim užitkom.

Kreativne značajke osmišljene za vas


Sačuvajte detalje u svijetlim i tamnim područjima snimke uz način snimanja visokog dinamičkog raspona (HDR) kod modela EOS 6D i stvarajte složene snimke uz mogućnost višestruke ekspozicije. Kompenzacija ekspozicije s ±5 koraka i automatska ekspozicija s ±3 koraka omogućavaju prilagodljivost i preciznu prilagodbu ekspozicije.

GPS prati svaki vaš pokret


Ugrađeni GPS određuje vašu točnu lokaciju i svakoj slikovnoj datoteci dodaje zemljopisnu oznaku. U načinu rada GPS dnevnika vaša ruta se bilježi kako se krećete, čak i kada je fotoaparat isključen.

Wi-Fi za nenadmašne mogućnosti povezivanja


Daljinski snimajte s raznih točaka gledišta: povežite i kontrolirajte svoj EOS 6D koristeći PC, Mac ili pametni telefon. Snimke se mogu prenijeti bežičnim putem i dijeliti s obitelji i prijateljima.

Full HD videozapisi


Snimajte Full HD videozapise pri rezoluciji 1080p, koristeći prednosti objektiva s velikim otvorom blende i potpuno ručnu kontrolu za postizanje filmskih efekata.

* Korištenje funkcije GPS može biti ograničeno u određenim državama ili regijama. Korištenje funkcije GPS mora biti sukladno sa zakonima i propisima države i područja u kojem se koristi, što uključuje i bilo koja ograničenja vezana uz korištenje elektroničke opreme.
**Podrška za Wi-Fi razlikuje se ovisno o uređaju i regiji

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EOS 6D, njegovim značajkama i mogućnostima.

Aplikacija EOS Remote za iOS / Android

Daljinski upravljajte snimkama ili ih gledajte na svom fotoaparatu EOS 6D bežičnim putem koristeći Canonovu aplikaciju EOS Remote dostupnu za iOS i Android pametne telefone ili tablete

EOS Remote