EOS 80D

Uz impresivnu brzinu, intuitivne kontrole i inovativne tehnologije, ovaj svestrani Wi-Fi DSLR idealan je za istraživanje novih područja fotografije i postizanje nevjerojatnih rezultata kakve vaša kreativnost i zaslužuje.

Prednosti

  • Odzivan fotoaparat koji ide ukorak s akcijom
  • Nevjerojatna kvaliteta fotografija i videozapisa u širokom rasponu uvjeta
  • Sve što vam je potrebno za razvoj fotografije
  • Savršeno za kreativnu videografiju
  • Lako uspostavljajte vezu te snimajte i dijelite fotografije i videozapise

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon EOS 80D

Oslobodite svoj kreativni potencijal


Brze, intuitivne kontrole i inovativne tehnologije pomažu vam da lako napredujete u svakom području fotografije i videozapisa. Snimite akciju koja se dogodi u djeliću sekunde uz kontinuirano snimanje brzinom od 7 fps i odzivnih 45 križnih točaka sustava automatskog izoštravanja koji pruža visoku preciznost u nizu uvjeta osvjetljenja i s raznim objektivima.

Zapanjujuća kvaliteta


Snimite živopisne i detaljne slike koje dočaravaju ugođaj u svakoj situaciji zahvaljujući CMOS senzoru APS-C formata s 24,2 MP i RGB+IR senzoru za mjerenje sa 7560 piksela koji vam pruža precizne ekspozicije. Veliki raspon ISO osjetljivosti od ISO 100 - 16 000 i prepoznavanje treperenja pružaju odlične rezultate pri slabom osvjetljenju i dosljednu ekspoziciju pod umjetnim osvjetljenjem koje treperi.
Preuzmite kontrolu i razvijte svoju fotografiju
Inteligentno tražilo s pokrivenošću kadra od 100 % omogućuje vam da sve vidite tijekom kadriranja i trenutačno prikazuje postavke snimanja. Istražite kreativne kutove snimanja i uživajte u intuitivnoj kontroli uz veliki dodirni LCD zaslon od 7,7 cm s promjenjivim kutom koji možete koristiti i za kadriranje i snimanje akcije uz način rada s prikazom uživo prilikom snimanja brzinom od 5 fps s kontinuiranim automatskim izoštravanjem.

Usavršite svoje videozapise


Snimajte Full HD 60p videozapise s mogućnošću kreiranja uglađenih akcijskih sekvenci ili efekata usporenog kretanja u MP4 formatu uz izbor brzine izmjene sličica. Dual Pixel CMOS AF pruža snažan sustav automatskog izoštravanja za praćenje subjekata u pokretu, dok Timelapse Movie, HDR i kreativni filtri omogućuju kreiranje posebnih efekata na fotoaparatu.

Lako dijeljenje, udaljeno snimanje


NFC* i Wi-Fi* olakšavaju povezivanje i kontrolu fotoaparata te udaljeno snimanje videozapisa i fotografija koristeći aplikaciju Camera Connect na kompatibilnim pametnim telefonima i tabletima. Umjesto toga, možete koristiti softver EOS Utility na Mac ili PC računalu kako biste snimali s udaljenosti. Možete koristiti i Wi-Fi i NFC za prijenos na Canon Connect Station ili ispisivanje fotografija na kompatibilnim pisačima.

* Kada se koristi s kompatibilnim uređajima

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EOS 80D, njegovim značajkama i mogućnostima.