How to use your Canon camera as webcam!

KOMPLETI ZA PRIJENOS TVRTKE CANON

Kako upotrebljavati fotoaparat tvrtke Canon kao web-kameru!

Održavati vezu s obitelji, prijateljima i kolegama lakše je s našim kompletima za videokonferencije i prijenose uživo. Bez obzira sudjelujete li na kvalitetnim videosastancima s klijentima ili prenosite igraće sesije s prijateljima, naši vrhunski USB kompleti za videokonferencije rješenje su za vas.

USB kompleti za prijenos

Naši USB kompleti za videokonferencije primjenjivi su s nizom odabranih fotoaparata EOS i PowerShot, no da bi bilo još lakše, oblikovali smo komplete za videokonferencije sa svime što trebate.

Sve što trebate jest pročitati lak i jednostavan vodič u koracima za postavljanje USB kompleta za prenošenje. Još nešto, ovi kompleti za prenošenje fotoaparatima Canon rade savršeno na popularnim platformama za videokonferencije i prenošenje uživo.

Postavljenje USB kompleta

EOS M50, EOS M6 Mark II i PowerShot G7 X Mark III i dodatna oprema za komplet izrađeni su za čišće boje, veću kvalitetu slike i podesivu žarišnu duljinu. Za poslovne profesionalce koji rade od doma, prijateljsku komunikaciju ili virtualne obiteljske sastanke; pretvaranje fotoaparata EOS ili PowerShot u web-kameru za videokonferencije osigurava vam održavanje veze.

Postavljanje USB kompleta u koracima – prvi korak:

Preuzmite softver EOS Webcam Utility. Ovaj softver možete preuzeti pritiskom veze u nastavku.
Preuzimanje za Windows
Preuzimanje za Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Drugi korak:

Sljedeći korak je priključenje fotoaparata na mrežu. Umetnite istosmjerni adapter i priključite izmjenični adapter, a zatim priključite fotoaparat na mrežu. Brojni fotoaparati kompatibilni su s mrežnim adapterima za napajanje koji zamjenjuju bateriju. Neki fotoaparati, poput kompleta za videokonferencije s PowerShot G7 X Mark III, isporučuju se s dvije baterije. Svaka baterija omogućuje napajanje do 100 minuta za stalnu vezu iz bilo kojeg dijela svijeta.

Step two:

Treći korak:

Uključite fotoaparat.

Step three:

Četvrti korak:

Postavite fotoaparat u način za film i prijeđite u automatski način rada. Time trajno osiguravate ispravnu ekspoziciju.

Step four:

Peti korak:

Priključite USB kabel na fotoaparat, a drugi kraj priključite na jedan od USB priključaka na računalu.

Step five:

Šesti korak:

Postavite fotoaparat na stativ i nakrivite ga prema sebi.

Step six:

Sedmi korak:

Otvorite omiljenog pružatelja usluge videokonferencije i pristupite postavkama za videozapise. U postavkama za videozapise pritisnite EOS Webcam Utility i spremni ste za rad. Softver EOS Webcam Utility ne omogućuje upotrebu mikrofona ugrađenog u fotoaparat, no za zvučnu komunikaciju možete upotrebljavati mikrofon prijenosnog računala ili slušalice povezane s računalom.

Step seven:

Kompleti za prijenos tvrtke Canon

Nadogradite trenutačnu web-kameru i ostvarite bolju kvalitetu slike novim kompletom za prijenose fotoaparatima tvrtke Canon.

Trebate pomoć?

Rješenja za USB primjenjiva su s našim brojnim fotoaparatima EOS i PowerShot, no kako bismo vam olakšali izbor, napravili smo vodič za kupnju pomoću kojega možete odabrati fotoaparat tvrtke Canon koji vam odgovara.

Vodič za kupnju

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
ISTAKNUTI PROIZVOD

Canon PowerShot G7 X Mark III

Savršen za vlogere, prijenos sadržaja uživo, videokonferencije i blogere. Povezani fotoaparat koji snima vrhunske videozapise i fotografije koji će se svidjeti vašim pratiteljima.

Prikaz pojedinosti

G7X MK III Vlogging

Privlačni videozapisi koji će se svidjeti vašoj publici

Dočarajte pejzaže u 4K jasnoći. Snimajte sportska događanja s do 120 sličica u sekundi, za usporenu reprodukciju. Spojite vanjski mikrofon za kristalno jasne zvučne snimke za svoje putne vlogove. Prenosite svoje igranje uživo u nevjerojatnoj kvaliteti i nadogradite web-kameru za poslovne videokonferencijske pozive. Mogućnosti koje pruža PowerShot G7 X Mark III su beskonačne.

Cijeli članak možete pročitati ovdje

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Moglo bi vas zanimati i...

Otkrijte asortiman fotoaparata i softvera tvrtke Canon; kojima ostajete povezani iz bilo kojeg kutka svijeta.