KREATIVNO ISPISIVANJE

Pokažite svoj stil: način na koji možete urediti svoj prostor kako biste pokazali svoju osobnost

Kreatorica Susannah Arul upotrijebila je pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon za pronalaženje osobnog stila i kreiranje privlačnog uređenja doma. Ovdje dijeli savjete, uključujući način promjene dekora kad se vaš ukus promijeni.
Snimka snimljena odozgo koja prikazuje pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon na stolu okružen malim ispisima, pisaćim priborom, malom svjetiljkom, vazom s cvijećem i biljkom.

Budući da su životi sve užurbaniji, a budžeti sve manji, lako je previdjeti važnost prostora koji nas okružuje. Bilo da se radi o dnevnom boravku u kojem provodimo većinu večeri, spavaćoj sobi u kojoj se ugodno opuštamo ili sobi na sveučilištu koja predstavlja jedno mjesto koje je doista naše, naša okruženja mogu imati veliki utjecaj na to da se osjećamo sigurnima, kao kod kuće i kao mi.

Dizajnerica i kreatorica sadržaja Susannah Arul iz prve ruke zna koliko je važno brzo i isplativo izraziti svoj stil u prostoru, bez kompromisa po pitanju stila. „Bila sam upravo završila fakultet, tijekom kojeg sam stalno selila, zatim sam se vratila kući pa ponovo iselila, tako da sam uvijek iznova dekorirala“, objašnjava.

Susannah ima diplomu za tekstilni dizajn Sveučilišta Nottingham Trent, a trenutačno radi kao dizajnerica grafičkog tiska. Kreira dekor za interijere i sadržaj o životnom stilu na platformama društvenih mreža, gdje su njezini videozapisi na TikToku dobili više od 1,3 milijuna sviđanja. Svoj najnoviji projekt uređenja interijera Susannah je kreirala s pomoću modela SELPHY Square QX10 tvrtke Canon. „Ovaj prijenosni pisač savršena je prilika da prostor učinite personaliziranim“, kaže. „Voljela bih da sam ga imala na fakultetu kako bih mogla unijeti dojam doma i poznatog okruženja.“

SELPHY Square QX10 omogućio je Susanni ispisivanje slika koje su joj privukle pozornost izravno s pametnog telefona putem aplikacije Canon SELPHY Photo Layout. Rezultat? Umjetnička vizualna ploča za narednu godinu koja odražava njezin život i stil te pruža inspiraciju. Ovdje otkriva kako i vi možete učiniti isto.

Izražavanje stila

Zeleni SELPHY Square QX10 tvrtke Canon ispisuje živopisnu sliku. Na stolu je još nekoliko ispisa, kao i posuda s olovkama, cvijeće, tri šarene kutije i biljka.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon kompaktnih je dimenzija – samo 14,3 x 10,2 x 3,1 cm – a dostupan je u četiri boje: crna, bijela, ružičasta i zelena. Stoga, ne samo da pomaže u kreiranju uzbudljivih kućnih ukrasa, već je i sam pisač dovoljno malen da se može smjestiti u bilo koji prostor i dovoljno moderan da odgovara svakoj paleti boja.

Susannah opisuje svoj trenutačni dekor kao eklektičan, živopisan i maksimalistički. „Mnogo je kućnih biljaka, uzoraka i umjetničkih reprodukcija, svjetlucavih disko-kugli i mnogo komada koje sam sama napravila ili oslikala“, kaže. „Uvijek sam smatrala da je prilikom uređenja važno maksimalno se potruditi kako bih u svojim prostorijama imala osjećaj da su doista moje. No ako je vaš stil minimalistički, onda napravite ono što vas usrećuje.

„Ispisala sam slike najsretnijih i najponosnijih trenutaka iz prethodne godine i razvrstala ih na zid s galerijom kako bi me nadahnuli za pozitivan način razmišljanja“, nastavlja. „Ispisala sam i „estetske“ fotografije s Pinteresta i iz svoje galerije na fotoaparatu koje prikazuju lijepe palete boja i uzorke koji će mi pomoći u održavanju kreativnog nadahnuća za posao dizajnera. To mi je pomoglo u kreiranju galerije slika koje nisu samo inspirativne, već i nadopunjuju estetiku moje sobe.

„Kad dobijete inspiraciju, iskoristite je što je prije moguće i jednostavno prikupite apsolutno sve što vam donosi radost“, savjetuje Susannah kreatore i dizajnere početnike. „A kad sve spojite, bit će puno života.“

„Palete boja i stilovi počet će se pojavljivati“, dodaje Susannah. „Zatim to možete prenijeti u stvarnost s pomoću pisača SELPHY Square QX10 tvrtke Canon.“

Preuređivanje

Krupni plan osobe koja uređuje fotografiju u aplikaciji Canon SELPHY Photo Layout.

Nakon preuzimanja, aplikacija Canon SELPHY Photo Layout jednostavna je za upotrebu. Prije nego što pritisnete tipku za ispisivanje, možete prilagoditi rasporede i odabrati neki od šest slojeva. Štoviše, povezuje se izravno s pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon putem Wi-Fi veze, što znači da nema nespretnih kabela koji zauzimaju prostor.

Osoba lijepi mali ispis na zid bež boje pokraj šarenog postera. Na stolu ispred zida nalazi se SELPHY Square QX10 tvrtke Canon, pokraj pribora za pisanje i lončanice.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon odličan je način za eksperimentiranje i pronalaženje vlastitog stila koji onda možete mijenjati kako i kad se vaši okusi i interesi budu mijenjali. „Zapravo se ne držim nikakvih stilova, pravila ili Feng Shui metoda uređenja interijera“, kaže Susannah. „Samo se okružujem stvarima koje volim i koje mi donose radost.“

Kako se nove uspomene stvaraju, a nove ideje oblikuju, SELPHY Square QX10 tvrtke Canon olakšava promjenu snimki koje se upotrebljavaju ovisno o raspoloženju ili sezoni. Možete početi s pozitivnošću i inspiracijom, kao što je Susannah, i potencijalno prijeći na energičan ljetni dojam nakon kojeg slijedi topla, nostalgična kontemplacija koja prati dolazak zime. Ugrađena baterija pisača SELPHY Square QX10 tvrtke Canon omogućuje do 20 ispisa uz jedno punjenje pa je stvaranje vlastitog dekora s pomoću pisača SELPHY Square QX10 tvrtke Canon brz i isplativ način za postizanje dojma u prostoru, bez dugih odlazaka u kupnju i previše financijskih ulaganja.

„Sviđa mi se što je pisač tako jednostavan za upotrebu i u trenutku kad osjetite nadahnuće možete odmah djelovati i kreirati što god želite“, kaže Susannah.

Aplikacija Canon SELPHY Photo Layout nudi i brojne načine personaliziranja kreacija, kao što su pečati, okviri, tekst, preklapanja i rasporedi. SELPHY Square QX10 omogućuje vam ispisivanje fotografija s obrubom u koji možete unijeti tekst kako biste dobili poseban izgled koji ćete obožavati. „Tekst sam upotrijebila za pisanje preko slika kako bih naznačila sretne uspomene, a pečate za dodavanje malih crteža na slike. Na nekoliko sam napisala i datum“, kaže Susannah.

Dijeljenje putovanja

Zid prekriven umjetničkim posterima, malim ispisima osoba koje se zabavljaju i inspirativnim razglednicama.

Inspiracija može doći u bilo kojem trenutku, pa budite otvoreni novim kreativnim utjecajima, savjetuje Susannah. „Bilo da se radi o spremanju slika s društvenih mreža, nasumičnoj razglednici s lijepim ispisom ili paleti boja koja vas nadahnjuje“, kaže.

Pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon i aplikacija Canon SELPHY Photo Layout zajedno pružaju mnogo potencijala za sadržaj na društvenim mrežama, što je bilo odlično za Susannin projekt. „Mislim da je pisač savršen alat za oživljavanje sadržaja na društvenim mrežama“, kaže. „Umjesto prikupljanja inspirativnih slika na virtualnoj ploči, umjesto toga možete kreirati pravu. Zatim mogu podijeliti svoje nadahnuće s pratiteljima, a predivni kolaži koje sam kreirala u svojoj sobi znače da je uvijek savršena za fotografiranje.“

Svaki pisač SELPHY Square QX10 isporučuje se s kompletom samoljepljivog kvadratnog fotopapira XS-20L tvrtke Canon koji vam omogućuje jednostavno postavljanje fotografija na zidove, prijenosna računala ili bilježnice, kao i njihovo jednostavno uklanjanje kad poželite promjenu ili dobijete novu inspiraciju koju biste podijelili s pratiteljima, kao što je Susannah učinila u svom videozapisu na TikToku. „Naljepnice dodatno olakšavaju stvari jer omogućuju trenutačno izlaganje fotografija“, oduševljeno kaže.

Krajnji rezultat

Ružičasto zrcalo prekriveno malim ispisima naslonjeno je na zid bež boje na kojem se također nalaze ispisi, kao i nekoliko postera jarkih boja.

„Kao dizajnerica, uvijek prikupljam male stvari koje me inspiriraju, a ovaj je projekt bio savršena prilika da ih skupim, ispišem i izložim na jednom mjestu“, kaže Susannah.

Zeleni pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon smješten je na stolu ispred svjetiljke i zrcala. Zid iznad njega prekrivaju šareni posteri i ispisi.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon ispisuje živopisne slike dimenzija 68 x 68 mm na vrlo kvalitetnom fotopapiru s vodootpornim zaštitnim slojem i rubovima po kojima možete pisati.

„Konačni proizvod već izgleda kao dio namještaja – boje i ispisi te „maksimalistički“ dizajn savršeno upotpunjuje moju sobu. Sviđa mi se kako istovremeno može biti vizualna ploča i dekorativno umjetničko djelo“, kaže Susannah. „Odabrala sam prostor za koji sam znala da ću ga upotrebljavati svaki dan. Zid s galerijom raspoređen je oko mog radnog stola – mjesta na kojem radim kao dizajnerica, kao kreatorica sadržaja za društvene mreže i gdje se ujutro spremam. Slike teku sa zida i oko zrcala na toaletnom stoliću – ako se ne osjećam kao da imam samopouzdanja ili motivacije, vidjet ću slike iz prethodne godine koje pokazuju trenutke na koje sam najviše ponosna. Svaki dan kad sjedim za stolom, bez obzira na to što radim, bit ću inspirirana.“

Susannina zabavna, moderna vizualna ploča predivno se uklapa u postojeće uređenje i ne samo da donosi inspiraciju njoj, već i njezinim pratiteljima. Bilo da ste profesionalni dizajner ili tek početnik koji traži jednostavan način istraživanja svoje umjetničke strane, uz mogućnost unošenja izmjena koje prate nove ideje, SELPHY Square QX10 tvrtke Canon pruža odličan način da prigrlite i odmah pokažete svoju kreativnost.

Kat Halstead

Slični proizvodi

Slični članci