KREATIVAN ISPIS

Prenesite svoje kreativne projekte na novu razinu uz ploču sa slikama ispisanu pisačem SELPHY Square QX10

Ploče sa slikama odličan su način oživljavanja kreativnih ideja. Pokazat ćemo vam kako ih trenutno ispisati pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon.
Žena ispisuje sliku na pisaču SELPHY Square QX10 tvrtke Canon. Smještena uspravno na radnom stolu ispred nje nalazi se ploča sa slikama s idejama za odjevne kombinacije.

Ploče sa slikama upotrebljavaju dizajneri, umjetnici i svi oni koji su ikad morali planirati kreativni projekt ili pronaći inspiraciju za događaj ili odmor. To je u biti kolaž ideja koji vam može pomoći da izoštrite svoju kreativnu viziju i ostvarite planove.

Bez obzira na to o kojem se projektu radi, novom unutarnjem uređenju prostorije ili završnom radu modnog dizajna, ključ je u prikupljanju inspiracije. Može vas inspirirati keramička posuda savršene nijanse plave kad izrađujete ploču sa slikama za unutarnji dizajn ili tkanina upečatljivog uzorka koja će vaš dizajn haljine prenijeti na novu razinu.

Ovdje ćemo razmotriti način izrade ploče sa slikama, neke ideje za njezinu upotrebu i idealne alate za ispisivanje inspirativnih slika.

Način izrade ploče sa slikama koja će vas inspirirati

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon ispisuje slike za ploču sa slikama s idejama za uređenje doma.

Odaberite neke od snimljenih fotografija i ispišite ih pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon, izrađujući kvadratne samoljepljive slike s obrubom idealne za razne kreativne potrebe.

Osoba izrađuje ploču s plavim slikama na bijelom zidu iza radnog stola.

Za izradu ploče sa slikama možete upotrijebiti bilo koju dostupnu površinu, bilo da se radi o praznom zidu, crnoj ploči ili stranicama spomenara.

Možda na fotoaparatu ili telefonu već imate mnogo slika koje bi mogle poslužiti kao početna točka za ploču sa slikama. Dok ste vani, svakako snimajte sve što vidite što vas inspirira. Razmišljajte o bojama i uzorcima te načinu na koji bi se mogli uklopiti. Ako planirate izmijeniti unutarnji dizajn prostorije, možda postoji jedan ključan dodatak koji doista volite, primjerice vaza u vama omiljenoj nijansi plave. Upotrijebite tu sliku kao početnu točku i zatim oko nje osmislite ploču sa slikama, možda sa slikama uzoraka boja, mekih obloga ili drugih dodataka koji bi se mogli dobro uklopiti u dizajn.

Zašto ispisani projekti mogu biti bolji od digitalnih

Osoba odljepljuje pozadinu naljepnice ispisane pisačem SELPHY Square QX10.

Mogućnost pisača SELPHY Square QX10 tvrtke Canon da ispisuje naljepnice znači da možete ispisati svoje slike i zalijepiti ih izravno na ploču sa slikama.

Slike dočaravaju ideje bolje od samih riječi, a fizička ploča sa slikama – fotografije pričvršćene na zid, raspoređene na oglasnoj ploči ili zalijepljene u spomenar – pruža trenutan vizualni dojam (umjesto da svaki put potrošite nekoliko minuta pretražujući galeriju fotografija na telefonu ili računalu). SELPHY Square QX10 tvrtke Canon idealan je alat za kreiranje vrlo kvalitetnih ispisa boja i stilova koji vas inspiriraju. Stvara samoljepljive kvadratne slike od 6,8 x 6,8 cm s rubom na koji se može pisati, tako da možete dodati napomene ili komentare o svojim idejama. Ispisi imaju bogate detalje i impresivno reproducirane boje. Osim toga, tinta i papir za SELPHY Square QX10 dolaze u kompletu, što olakšava njihovu zamjenu kad to bude potrebno.

Proširivanje i dotjerivanje ploče sa slikama

Žena izrađuje ploču sa slikama s idejama za odjevne kombinacije, pričvršćujući slike ispisane pisačem SELPHY Square QX10 pokraj crteža i uzoraka tkanina.

Osim ispisa, na ploču sa slikama možete staviti uzorke tkanine, isječke iz časopisa, listove, cvijeće i još mnogo toga.

Inspiracija za dizajn nije ograničena na fotografije. Ploča sa slikama za projekt modnog dizajna može obuhvaćati i uzorke tkanina, niti u boji i gumbe ili zatvarače. Kombiniranje tekstura s trenutnim ispisima vaših omiljenih oblika i stilova pomoći će da se usredotočite i doista „osjetite“ projekt. Razmislite kako ćete prikazati predmete na ploči sa slikama kako biste postigli najbolji učinak i kako ćete ih rasporediti da zajedno čine cjelinu.

Kreativna suradnja uz SELPHY Square QX10

Osoba drži svoj SELPHY Square QX10 tvrtke Canon dok on ispisuje logotip za projekt.

Ploče sa slikama mogu odlično poslužiti da se prenesu ideje kad radite na poslovnom projektu, kombinacija slika ponekad može prenijeti poruku jasnije od riječi.

Ako na osmišljavanju ideje radite s drugim ljudima, možda biste htjeli podijeliti zamisli. Možda planirate osmišljavanje novog dizajna logotipa pa trebate odlučiti o shemi boja, grafikama i fontovima ili možda samo želite raspraviti o temama za slavlje. SELPHY Square QX10 tvrtke Canon malen je, prijenosan i bežičan, tako da ga možete nositi sa sobom i ispisivati na bilo kojem mjestu gdje se nađete s prijateljima/suradnicima. Ne morate ni brinuti o kabelima, SELPHY Square QX10 jednostavno se puni putem USB-a i može ispisati do 20 ispisa uz jedno punjenje. Ako netko drugi ima sliku koju želi dodati projektu, može je podijeliti s vama na internetu i vi je možete trenutno ispisati.

Više opcija rasporeda koje možete birati

Žena drži pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon pokraj svog pametnog telefona. Na zaslonu je slika koju se sprema ispisati.

Pisač SELPHY Square QX10 tvrtke Canon idealan je za stvaranje ploča sa slikama svih vrsta jer slike možete ispisivati izravno s pametnog telefona, dodajući oznake, ikone i tekst u aplikaciji SELPHY Photo Layout tvrtke Canon.

Aplikacija SELPHY Photo Layout tvrtke Canon omogućuje vam personalizaciju ispisa pečatima, filtrima, rubovima, tekstom i slojevima. Aplikacija, koja se može besplatno preuzeti u web-trgovini App Store za iOS uređaje ili Google Play za Android uređaje, pruža više opcija rasporeda. Možete nasumično kombinirati slike različitih omjera širine i visine kako biste kreirali kolaž ili papir ravnomjerno podijeliti na dvije, četiri ili osam fotografija po stranici.

Ploče sa slikama za zabavu i motivaciju

Ploča sa slikama s temom putovanja u Maroko koja prikazuje uzorke pločica i karte, pokraj pisača SELPHY Square QX10 tvrtke Canon.

Zašto se ne biste poigrali s pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon i iz zabave napravili ploču sa slikama? Tema bi mogla biti vaša omiljena boja, odredište za odmor ili hrana.

Ploče sa slikama mogu se upotrebljavati na razne zabavne načine. Iščekivanje odmora na nekom mjestu koje još niste posjetili često može biti jednako uzbudljivo kao i samo putovanje. Mogli biste prikupiti slike znamenitosti koje biste htjeli vidjeti ili hrane koju želite kušati. Bilo što što objedinjuje općenitu ideju ili dojam, kao što je geometrijski uzorak na marokanskim pločicama ili slike kićene maurske arhitekture, pomaže u dočaravanju dojma mjesta.

Ploče sa slikama ispisane pisačem PIXMA

Čak i ako ne posjedujete SELPHY Square QX10 tvrtke Canon, i dalje možete dodati ispise na ploče sa slikama. Pisači PIXMA TS tvrtke Canon, kao što su oni serija PIXMA TS5350a, TS6350 i TS8350, mogu ispisivati kvadratne fotografije s pomoću aplikacije Easy-PhotoPrint Editor i kvadratnog papira, kao što je Canon Photo Paper Plus Glossy II, dostupan u formatima 13 x 13 cm i 8,9 x 8,9 cm. Zašto ne biste pokušali ispisivati na magnetskom fotopapiru tvrtke Canon i kreirati ploču sa slikama ideja kuhinjskog dizajna na svom hladnjaku? Jednostavno povežite pametni uređaj putem značajke AirPrint (iOS) ili Mopria (Android) kako biste ispisali fotografije izravno s telefona.

Bez obzira na to koji vam je sljedeći kreativni projekt, sastavljanje ploče sa slikama savršen je način da prikupite ideje i dotjerate svoju viziju – isprobajte i krenite na inspirativno putovanje.

Autor Andrea Ball

Slični proizvodi

 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY SQUARE QX10

  Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Serija PIXMA TS5350a

  Pokažite svoje dizajnerske vještine uz mogućnost rukovanja raznim medijima, privlačne kreativne aplikacije i besprijekorno povezivanje s pametnim telefonom koje nudi serija PIXMA TS5350a
 • Tintni pisači

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Unesite kreativnost i interaktivnost u fotografske ispise uz magnetski foto-papir MG-101 tvrtke Canon.
 • Slični članci