Which is the best EOS System for me?

Koji mi EOS sustav najbolje odgovara?

Svaki DSLR s izmjenjivim objektivom u asortimanu EOS pruža velik izbor značajki i prednosti osmišljenih da vam pomognu da izvučete najbolje iz fotografiranja ili snimanja videozapisa.

Filozofija iz sustava EOS

Obitelj EOS dizajnirana je da vam pomogne u snimanju najboljih fotografija i videozapisa. Svaki sustav pruža prepoznatljive tehnološke i dizajnerske razlike, uz kućišta fotoaparata dostupna u DSLR verziji i verziji bez zrcala te s APS-C senzorom ili senzorom punog kadra. Bilo da ste tek početnik i trebate fotoaparat koji vam može pomoći da napravite sljedeći korak na svom kreativnom putu ili iskusni profesionalac u potrazi za svestranim alatom dizajniranim za odličan rad u svakoj situaciji, fotoaparati EOS savršen su put ka većoj kreativnosti.

Which EOS System Should You Choose?

Koji biste sustav EOS trebali upotrebljavati?

Profesionalni fotograf Richard Walch vodi vas kroz različite asortimane sustava EOS kako biste lakše odlučili koji fotoaparat s izmjenjivim objektivom odabrati.

Pogledajte videozapis

Mali, ali snažni: asortiman EOS M

Dizajniran da bude malen i lagan, asortiman EOS M pruža DSLR kvalitetu uz asortiman EF-M objektiva. Ti fotoaparati odlični su za snimanje svakodnevnih trenutaka uz izvanrednu kreativnost.

Upoznajte asortiman

Small but powerful: the EOS M range

Svestranost za sve: EOS DSLR modeli s APS-C senzorom

DSLR modeli s APS-C senzorom pružaju tradicionalni doživljaj snimanja uz veće kućište, izmjenjive objektive i optičko tražilo kako biste vidjeli što točno snimate, izravno kroz objektiv.

Upoznajte asortiman za entuzijaste

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Novo doba za EOS: prednost koju donosi EOS R

Ovaj sustav fotoaparata sa senzorom punog kadra bez zrcala izrađen je oko revolucionarnog sustava za montiranje objektiva EOS R, čime se omogućuju veće brzine izoštravanja, bolja kvaliteta slike i svjetliji objektivi. Osim toga, integrira se u postojeće sustave EOS.

Saznajte više

A new era of EOS: the EOS R advantage

Vrhunska kreativnost: EOS DSLR sa senzorom punog kadra

Za tradicionalno i izdržljivo rukovanje te optičko tražilo za promatranje kroz objektiv, asortiman EOS DSLR ima neke od Canonovih najsnažnijih fotoaparata za napredne entuzijaste i profesionalce.

Upoznajte asortiman

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Asortiman objektiva tvrtke Canon

Asortiman objektiva tvrtke Canon pruža vam velik izbor, a ti objektivi mogu se upotrebljavati i na fotoaparatima s APS-C senzorom i onima sa senzorom punog kadra. Od specijaliziranih objektiva fiksne žarišne duljine do višenamjenskih za zumiranje, omogućuju vam da istražite mnoge kreativne kutove i točke gledišta.

RF objektivi Serija EF L EF-S EF-M

Prikaz svih objektiva

The Canon lens range

Način na koji obitelj EOS surađuje

Obitelj EOS DSLR modela te objektiva EF i EF-S dizajnirana je imajući na umu kompatibilnost, tako da korisnici bezbrižno mogu prijeći na novi EOS fotoaparat, znajući da će objektivi koje imaju odgovarati i raditi kako trebaju.

Kompatibilnost objektiva sustava EOS R

Osim vlastitih objektiva, sustav EOS R punog kadra može upotrebljavati EF i EF-S objektive uz izbor adaptera za montiranje objektiva.

  • EOS R fotoaparati kompatibilni su sa svim RF objektivima
  • EOS R fotoaparati kompatibilni su sa svim EF objektivima uz adapter
  • EOS R fotoaparati kompatibilni su sa svim EF-S objektivima uz adapter

Upoznajte sustav EOS R

EOS R System lens compatibility

Kompatibilnost EOS DSLR modela sa senzorom punog kadra

DSLR fotoaparati punog kadra tvrtke Canon prihvaćaju EF objektive punog kadra. To obuhvaća objektive od iznimno širokokutnih do supertelefoto, te optiku s kontrolom perspektive s nagibom i pomakom (tilt-shift) i iznimno široke otvore blende.

  • EOS DSLR sa senzorom punog kadra kompatibilni su sa svim EF objektivima

Upoznajte EOS DSLR

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Kompatibilnost EOS modela s APS-C senzorom

DSLR modeli s APS-C senzorom standardne veličine mogu upotrebljavati i EF-S i EF optiku punog kadra, što fotografima pruža ogroman izbor. Kad upotrebljavate EF objektive, oni daju više telefoto format u usporedbi s jednakim objektivom na EOS modelu punog kadra, što ih čini naročito pogodnim za sportsku fotografiju i fotografiranje divljih životinja.

  • EOS APS-C DSLR fotoaparati kompatibilni su sa svim EF objektivima
  • EOS APS-C DSLR fotoaparati kompatibilni su sa svim EF-S objektivima

Upoznajte DSLR za početnike

Upoznajte DSLR za entuzijaste

EOS APS-C compatibility

Kompatibilnost asortimana EOS M

Canonovi fotoaparati bez zrcala s APS-C senzorom imaju vlastiti asortiman kompaktnih i prijenosnih EF-M objektiva, ali mogu upotrebljavati i EF i EF-S objektive uz adapter za montiranje objektiva. To fotografima koji su već uložili u neki model iz sustava EOS omogućuje da posjeduju kompaktni fotoaparat bez zrcala.

  • EOS M fotoaparati bez zrcala kompatibilni su sa svim EF-M objektivima
  • EOS M fotoaparati bez zrcala kompatibilni su s EF objektivima uz adapter
  • EOS M fotoaparati bez zrcala kompatibilni su s EF-S objektivima uz adapter

Upoznajte fotoaparate bez zrcala EOS M

EOS M compatibility

Moglo bi vas zanimati