KREATIVNO ISPISIVANJE

Asortiman Zoemini tvrtke Canon: vaši najbolji prijatelji na festivalima

Pročitajte naše najbolje savjete za uživanje u čaroliji festivala uz Zoemini S2 i Zoemini 2 tvrtke Canon.
Dvije žene u upečatljivoj odjeći snimaju selfie instant fotoaparatom dok sjede na ulazu u šator ukrašen živopisnim zavjesicama.

Od pjevanja uz izvođače na glavnoj pozornici i lutanja šumom do katastrofa prilikom podizanja šatora i zbližavanja sa svima na plesnom podiju kad zasvira „vaša pjesma“, festivali su prilika za bijeg od dnevne rutine – bilo da se radi o sveučilišnim rokovima ili napornom radu u uredu od 9 do 17.

Uz toliko toga što možete vidjeti i raditi, može biti teško prisjetiti se svih dobrih trenutaka nakon što se dogode ili ih zapamtiti dok se događaju, naročito nakon nekoliko noći s vrlo malo sna. Tu na scenu stupa asortiman Zoemini tvrtke Canon. Ovi instant pisači s fotoaparatom i džepni pisači predstavljaju lak, jednostavan i brz način dokumentiranja festivalske avanture. Osim toga, od naljepnica na bocama za vodu do ispisa selfie snimki na licu mjesta, odlični su i za pružanje još bolje zabave.

Donosimo vam svoje najbolje savjete za upotrebu asortimana Zoemini tvrtke Canon kako biste unaprijedili svoj festivalski doživljaj.

1. Povedite džepnog suputnika

Osoba koja nosi odjeću u stilu 70-ih stavlja instant pisač s fotoaparatom tvrtke Canon u džep svojih narančastih hlača.

Kompaktan i prijenosan, asortiman instant fotoaparata/pisača Zoemini tvrtke Canon savršen je partner za festivale. Osim toga, ne trebaju tintu pa je sve što trebate komplet ZINK TM papira i spremni ste za ispisivanje.

Bilo da upotrebljavate Zoemini S2 tvrtke Canon s njegovim fotoaparatom s 8 MP ili Zoemini 2 tvrtke Canon uparen putem Bluetooth veze s vašim pametnim telefonom, mala masa i kompaktne dimenzije asortimana Zoemini tvrtke Canon olakšava snimanje, ispisivanje i dijeljenje snimki.

Zoemini S2 tvrtke Canon ima masu od samo 188 g i lako se može smjestiti u džep ili mali ruksak kako biste stvarali uspomene dok ste u pokretu. U uređaj možete umetnuti do 10 ispisivih listova odjednom, baterija traje za otprilike 25 snimki, a utor za microSD karticu na raspolaganju vam je kad vam ponestane papira.

Jednako mali Zoemini 2 tvrtke Canon ima ugrađenu bateriju koja se može potpuno napuniti putem prijenosnog punjača za samo 50 minuta putem USB-C priključnice. Može ispisivati i dok se puni.

2. Personalizirajte svoj prostor

Dvije žene stoje u šatoru. Jedna lijepi fotografije na živopisne zastavice, a druga drži instant pisač s fotoaparatom.

Ukrasite svoje zastavice ispisima koji se trenutno mogu odlijepiti i zalijepiti ispisanima uređajem Zoemini 2 tvrtke Canon ili Zoemini S2 tvrtke Canon kako biste prilagodili svoj prostor – može vam i olakšati pronalaženje vašeg šatora nakon cjelodnevne zabave.

Ruke lijepe okrugle fotonaljepnice na blijedo-plavu bocu za vodu.

Okrugle naljepnice odlične su za označavanje potrepština za festival, uključujući boce za vodu, čizme Wellington i sklopive stolice. Poleđine naljepnica mogu se reciklirati, pa nemojte zaboraviti sačuvati otpad i pravilno ga odložiti.

Istaknuti događaji na festivalima nisu uvijek na glavnoj pozornici – najbolje se često događa s vašim najbližim prijateljima u kampu. Zašto ne biste dokumentirali prijateljeve zabavne pokušaje da podigne svoj stari obiteljski šator? Možete biti kreativni i objesiti fotografije između šatora kako biste označili svoj teritorij ili zalijepiti ispise veličine 2 x 3 inča na zavjesicu pokraj ulaza.

U aplikaciji Canon Mini Print možete dodati okvire i filtre ili omiljene snimke ukrasiti crtežima i tekstom – a ljepljive poleđine pojednostavljuju postavljanje.

Oba modela, Zoemini S2 tvrtke Canon i Zoemini 2 tvrtke Canon, mogu ispisivati na 1,3-inčni prethodno izrezani papir za okrugle naljepnice ZINK tvrtke Canon, tako da možete i ukrasiti boce za vodu za višekratnu upotrebu i druge festivalske potrepštine kružnim selfie snimkama na kojima ste vi i prijatelji. To je odličan način da zapamtite što kome pripada.

3. Slavite festivalsku modu

Dva instant pisača s fotoaparatom tvrtke Canon na deki pokraj malih ispisa, sunčanih naočala, traka za kosu i ukrašene jakne.

Za festivalsku modu vrijedi pravilo da je divlje bolje. Postavite izazov među prijateljima kako biste snimili najbolje odjevene posjetitelje. Snimajte i personalizirajte fotografije na mobilnom uređaju, a zatim ispisujte na modelu Canon Zoemini 2 kad se vratite u šator kako biste odlučili koja će odjevna kombinacija pobijediti.

Sudionici ulažu mnogo truda u usavršavanje svog festivalskog izgleda – živopisni šeširi, moderne naočale i neobične odjevne kombinacije dio su zabave. Što obući prije odlaska iz kampa može biti prava nedoumica. Zašto ne biste zamolili prijatelja da snimi nekoliko fotografija različitih odjevnih kombinacija kako biste ih mogli ispisati uređajem Zoemini 2 tvrtke Canon i vidjeti koja je najbolja?

Umjesto toga, možete započeti projekt u kojem ćete snimati najbolje odjevne kombinacije koje vidite tijekom dana i zatim izložiti ispise na kreativne načine.

4. Zabilježite ugođaj

Ruka drži pametni telefon koji prikazuje aplikaciju Canon Mini Print. Na stolu s bočne strane nalaze se instant pisač tvrtke Canon i nekoliko malih ispisa.

Zabavite se istražujući festivalsku lokaciju kako biste pronašli najbolje pozadine za svoje fotografije. Ako je vrijeme razočaravajuće, fotografije i dalje možete istaknuti naljepnicama, filtrima, okvirima i drugim značajkama u aplikaciji Canon Mini Print.

Razdoblje prije izlaska i zalaska sunca, kad je svjetlost najmekša i najtoplija, u fotografiji je poznato kao „zlatni sat“ – i odlična je prilika za snimanje atmosferičnih snimki. Dok hodate između šatora i glazbenih pozornica, pazite na lokacije koje bi bile zanimljive za snimanje, naročito kad svjetlo počne blijedjeti.

Možete i pokušati eksperimentirati s različitim načinima rada uređaja Zoemini S2 tvrtke Canon, uključujući pejzaže bez bljeskalice, portrete s automatskom bljeskalicom i selfie snimke s prstenastim svjetlom.

Zoemini S2 tvrtke Canon ispisuje pri 314 x 600 dpi, a Zoemini 2 tvrtke Canon pri 314 x 500 dpi, što bi trebalo vjerno prikazati vaše kreativne snimke i osigurati upečatljivost boja.

Ako je vrijeme oblačno i sivo, pokušajte Zoemini S2 tvrtke Canon prebaciti s načina rada za živopisne boje na način rada crno-bijelo s pomoću lako dostupne tipke za filtar.

5. Budite kreativni sa svojim selfijima

Dvije žene leže na deki i snimaju selfie instant pisačem s fotoaparatom tvrtke Canon.

Snimite selfie uz zrcalo i prstenasto svjetlo te provjerite svoju pozu uz prikaz uživo iz aplikacije Canon Mini Print.

Dvije žene smiju se dok drže male fotonaljepnice. Jedna drži i instant fotoaparat tvrtke Canon, dok druga lijepi ispise na zavjesice.

Onaj selfie vas i vašeg prijatelja na kojem pokušavate i ne uspijevate podići šator? Možda vam to tada nije bilo smiješno, ali će vam biti smiješno poslije dok se budete prisjećali.

Zoemini S2 tvrtke Canon osmišljen je za selfie snimke, a festivalske lokacije pune su zabavnih pozadina. Nagovorite prijatelja da vam se pridruži u zabavnom parku ili pronađite povišenu točku za snimku vas i prijatelja sa šatorima i pozornicama iza vas. Uređaj ima praktičnu traku za nošenje oko ručnog zgloba, tako da ga nećete izgubiti dok ste u pokretu.

6. Dijelite fotografije s novim prijateljima

Ruke drže pametni telefon na kojem se prikazuje aplikacija Canon Mini Print, dok su mali ispisi razbacani posvuda.

Oživite svoje snimke zahvaljujući privlačnim opcijama preoblikovanja koje nudi aplikacija Canon Mini Print.

Nakon nekoliko dana kampiranja jedni pokraj drugih, vjerojatno ste se sprijateljili s nekim od posjetitelja festivala. Zašto ne biste podijelili svoje festivalsko iskustvo i novim prijateljima poklonili opipljiv podsjetnik na vrijeme koje ste proveli zajedno?

Zoemini S2 tvrtke Canon omogućuje ispisivanje za manje od minute i ima višebojni LED indikator, tako da ćete točno znati kad ispisi stižu.

Kad otvorite aplikaciju Canon Mini Print, vaša galerija nije jedina lokacija s koje možete birati snimke – možete pristupati i snimkama s društvenih mreža Facebook, Instagram i Google Photos. Osim toga, funkcija fotoaparata u aplikaciji omogućuje vam promjenu kontrasta, ravnoteže boje i zasićenosti u stvarnom vremenu.

7. Ne zaboravite ni trenutak

Kolaž fotografija s festivala koje izlaze iz instant pisača s fotoaparatom tvrtke Canon pokraj odabranih ispisa i malog preklopnog spomenara.

Zašto ne biste izradili spomenar uspomena s festivala koji ćete podijeliti s prijateljima?

Sjećanje na zabavu brzo može izblijedjeti, ali duh festivala možete održati živim tako da izradite poseban spomenar koji ćete moći pregledavati godinama ili pokloniti nekome od svojih prijatelja s festivala.

Aplikacija Canon Mini Print ima pametni alat za kolaže koji kombinira vaše omiljene snimke. Možete odabrati dvije do osam snimki, a zatim upotrijebiti aplikaciju kako biste promijenili raspored. Tu je i značajka popločavanja za izradu ljepljivog postera od četiri ili devet manjih fotografija.

Stoga, sljedeći put kad se spremite za zabavni vikend na otvorenom, ne zaboravite u ruksak ubaciti Zoemini S2 tvrtke Canon ili Zoemini 2 tvrtke Canon. Zajedno sa šatorom i kremom za zaštitu od sunca, oni su novi neizostavni dodaci za festival.Napisao Jack Fites

Slični proizvodi

Slični članci