Vodonepropusni fotoaparati i fotoaparati za podvodno snimanje

Za snimanje zapanjujućih snimaka aktivnosti na otvorenom treba vam najbolji vodonepropusni fotoaparat – robusni PowerShot D30. Umjesto toga, možete dodati vodonepropusno kućište bilo kojem kompatibilnom fotoaparatu tvrtke Canon kako biste mogli snimati pod vodom uz istovremenu zaštitu fotoaparata od pijeska, mora i snijega.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Namjenski robusni fotoaparat protiv vodonepropusnog kućišta za fotoaparat

PowerShot D30 idealan je za one kojima su često potrebni robusni fotoaparati za snimanje sporta. Dovoljno izdržljiv za najizazovnije aktivnosti na otvorenom, vodonepropustan do dubine od 25 m, otporan na udarce i hladnoću, idealan je za svaku avanturu, od snowboardinga do ronjenja na velikim dubinama. Izdržat će i grubosti kojima ih djeca mogu izložiti na obiteljskim odmorima.

Opremite kompatibilni fotoaparat tvrtke Canon vodonepropusnim kućištem i možete jednostavno pristupiti svim kontrolama i snimati na dubinama do 40 m, što je više nego dovoljno za ronjenje s dihalicom ili bocama. Kućišta su i izvanredan način zaštite fotoaparata od vode, pijeska i snijega, što je idealno za upotrebu na plažama, bazenima ili za vrijeme sportskih aktivnosti na snijegu.

Zašto se odlučiti za podvodnu opremu tvrtke Canon?

Fotoaparat PowerShot D30 vodonepropustan je do dubine od 25 m, otporan na udarce i padove s visina do 2 m¹ i radi na temperaturama do -10 °C, što ga čini idealnim za najizazovnije avanture. Naša podvodna kućišta vodonepropusna su na dubinama do 40 m, a čvrsta konstrukcija od polikarbonata i šarke i opruge od nehrđajućeg čelika ukazuju da su napravljena da traju – neoštećena memorijska kartica izvađena je iz kompaktnog PowerShot fotoaparata s podvodnim kućištem nakon šest godina u oceanu².

Puna kontrola

Naša vodootporna kućišta za fotoaparate omogućuju vam upotrebu svih kontrola na fotoaparatu pa možete vjerno snimiti sve zadivljujuće boje podvodnog svijeta. Neposredan pristup značajkama, kao što su prilagođena ravnoteža bijele ili način rada za podvodno snimanje, omogućuju vam brzu prilagodbu boja u promjenjivim razinama svjetlosti pod vodom kako biste snimili najbolje podvodne slike.Vrhunska izvedba pri slabom osvjetljenju

Pomoću inovativnog HS sustava tvrtke Canon koji predstavlja ekskluzivnu kombinaciju senzora velike osjetljivosti i moćnog procesora DIGIC, snimite odlične podvodne snimke. HS sustav dolazi do izražaja pri slabom osvjetljenju, što je karakteristično za podvodno okruženje, pa je lako iz ruke snimiti fotografije podvodnog svijeta prirodne atmosfere, vrhunske kvalitete i niske razine šuma.¹ Metode testiranja otpornosti na udarce jedinstvene su za ovaj proizvod i ne daju garanciju da se proizvod ne može oštetiti ili pokvariti.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Slika je simulirana radi ilustracije.

Imajte na umu da sve značajke nisu dostupne kod svih proizvoda.