GET READY FOR THE MOMENTS THAT MATTER

PRIPREMITE SE ZA VAŽNE TRENUTKE

Neki trenuci zaslužuju Canon
Život je pun posebnih trenutaka – velikih i malih. Bez obzira na to koji su vaši – i gdje god da jesu – pobrinite se da ih budete spremni snimiti u njihovoj punoj raskoši, tako da uspomene možete ponovo proživjeti kad god poželite te ih dijeliti s prijateljima i obitelji u nadolazećim godinama.

PRIPREMITE SE ZA VAŽNE TRENUTKE

Nemojte ništa propustiti...

SNIMITE TRENUTKE KOJI SU VAM NAJVAŽNIJI


Ne dobivate uvijek drugu priliku za snimanje posebnih trenutaka u životu. Vjerojatno ste iskusili situacije kad bi dobar fotoaparat vjernije dočarao priliku od fotoaparata na telefonu – primjerice slabo osvjetljenje, brzo izoštravanje objekata koji se brzo kreću i lako zumiranje udaljenih objekata.

Za trenutke koji su važni

Fotoaparat u telefonu praktičan je za svakodnevnu upotrebu. No što je s onim posebnim trenucima u životu kad je kvaliteta doista važna? Bilo da se radi o odmoru, zabavi, vikendu, vjenčanju, osnivanju obitelji ili stvaranju internetskog sadržaja, neki trenuci zaslužuju Canon.
Canon_DG_SMDAC_Family_Holiday_EE.jpg

Vrijeme je za odmor

Toliko ste se dugo veselili ovom trenutku – konačno je vrijeme da spakirate torbe i krenete tamo gdje je sunčano!

 • WHAT A PARTY!

  KAKVA ZABAVA!

  Djeca brzo odrastu, svaka prekretnica je dragocjena – vrijeme je da napušemo balone i upalimo svijeće...

 • WHAT’S COOKING?

  ŠTO SE KUHA?

  Toliko je truda potrebno za stvaranje savršenog jela – naročito kad imate pratitelje koje želite impresionirati!

 • SEE THE WORLD!

  PUTUJTE SVIJETOM!

  Bilo da ste sve isplanirali ili samo idete dan po dan, važni vas životni trenuci čekaju...

 • THE GREAT OUTDOORS!

  FASCINANTNA PRIRODA!

  Bilo da se radi o zadivljujućim krajolicima, stazi u prirodi ili vikendu za kampiranje – samo spakirajte ruksak i krenite...

 • WELCOME TO THE WORLD!

  DOBRO DOŠLI NA SVIJET!

  Devet mjeseci može proletjeti – toliko toga trebate učiniti kako biste se pripremili za dolazak bebe, a tako je malo vremena!

 • THE BIG DAY!

  VELIKI DAN!

  Dvije važne osobe u vašem životu odlučile su svoj odnos učiniti službenim – ni za što ne biste propustili njihov poseban dan! Ne zaboravite onaj jedan uistinu važan predmet!

International Traveller

Pronađite savršen fotoaparat tvrtke Canon

Svi smo jedinstveni, kao i posebni trenuci koji su nam najvažniji. Zato nudimo tri različite vrste fotoaparata u raznim oblicima i veličinama – DSLR, bez zrcala i kompaktni – svi opremljeni najnovijim tehnologijama, tako da možete odabrati onaj koji vam najbolje odgovara.

Neki trenuci zaslužuju Canon

Volite li snimati fotografije i videozapise? Želite li snimiti važne trenutke u svom životu? Iznevjeri li vas pametni telefon ponekad? Onda je možda vrijeme da nabavite fotoaparat tvrtke Canon.
Canon Camera

Jednostavan za upotrebu

Najbolje rezultate dobit ćete odmah po raspakiravanju. Iznenadit će vas rezultati koje možete postići od samog početka. Usmjerite i snimajte – savršeno!

Lako za naučiti

Fotoaparat ćete najbolje iskoristiti na intuitivan i ugodan način uz Canon – budite kreativni koliko želite, tempom koji odaberete.

Canon Camera
Canon Camera

Ispišite svoje uspomene

Snimajte zapanjujuće snimke visoke razlučivosti koje su iznimno oštre i prepune živopisnih boja. Savršeno za albume s fotografijama.

Vrhunski 4K videozapisi

Uz 4K možete uživati u kreativnoj slobodi zumiranja, pomicanja i obrezivanja snimljenog materijala do 200 %, dok i dalje stvarate Full HD videozapise.

Canon Camera
Canon Camera

Mogućnost povezivanja pametnog telefona

Jednostavno je i lako povezati fotoaparat tvrtke Canon s pametnim telefonom. Svi imaju Bluetooth i Wi-Fi kao standard.

Objektiv za svake prilike

Jeste li znali da DSLR i fotoaparati bez zrcala dolaze s izmjenjivim objektivima? Postoji jedan za svaku moguću priliku!

Canon Camera
Canon Camera

Nikad vas neće iznevjeriti

Fotoaparati tvrtke Canon pružaju opciju upotrebe rezervnih baterija i memorijskih kartica, tako da nikad nećete propustiti trenutke koji su vam najvažniji.

Savršeno pristajanje

Naši fotoaparati ergonomski su dizajnirani kako bi vam udobno pristajali u ruci – zbog čega ih je lako držati i teško ispustiti!

Canon Camera

Snimite svoje trenutke, odmah ih podijelite...

Fotoaparati tvrtke Canon imaju pametnu ugrađenu tehnologiju koja im omogućuje jednostavno i brzo povezivanje s pametnim telefonom. Jednostavno je u trenutku podijeliti svoje posebne fotografije i videozapise s prijateljima i obitelji. Fotoaparat tvrtke Canon pruža savršeno rješenje za streaming vrlo kvalitetnih sadržaja uživo vašim pratiteljima na društvenim mrežama!

#MOMENTSTHATMATTER

Canon Camera

Povežite se sa sustavom Android

Na web-mjestu Google Play Store potražite i instalirajte aplikaciju „Canon Camera Connect“ te lako povežite pametni telefon ili tablet sa sustavom Android s fotoaparatom tvrtke Canon.

Povežite se s uređajem tvrtke Apple

Za pametne telefone ili tablete tvrtke Apple potražite i instalirajte aplikaciju „Canon Camera Connect“ iz trgovine Apple App Store kako biste lako povezali uređaj s fotoaparatom tvrtke Canon.

Canon Camera

Canon Camera

Kako snimati kao profesionalac

Ništa se ne može usporediti s kvalitetom i kreativnom slobodom koju dobivate uz pravi fotoaparat. Fotoaparat tvrtke Canon omogućit će nevjerojatne rezultate čim ga izvadite iz kutije.

Pogled iza kulisa
STVARANJE...

Pogledajte naš ekskluzivni videozapis „iza kulisa“ kako biste vidjeli kako je stvorena kampanja „Neki trenuci zaslužuju Canon“. Snimanje koje je potrajalo tjedan dana bilo je u londonskom studiju u lipnju 2022., a uključivalo je 10 članova ekipe, 12 modela i bezbroj šalica kave!

Koji je VAŠ posebni trenutak?

Svijet je velik, s tako mnogo avantura koje možemo iskusiti, a svi imamo svoje jedinstveno putovanje. Bez obzira na to tko ste, gdje u svijetu živite ili što volite raditi, vaši posebni trenuci jedinstveni su za vas.

Pobrinite se da prvi saznate

Unesite svoju adresu e-pošte i pratite najnovije vijesti i posebne ponude. Možete nas pratiti i na društvenim mrežama.
 1. * Sve pojedinosti i tehničke podatke potražite na odgovarajućoj web-stranici proizvoda.