Nema kompromisa po pitanju kvalitete!

ZUMIRAJTE VIŠE

Objektiv sa zumiranjem na fotoaparatu tvrtke Canon omogućuje vam eksperimentiranje i kreativnost bez kompromisa po pitanju kvalitete, bilo da ste vani i snimate u gradu ili se približavate prirodi na selu.

Objektiv sa zumiranjem ne omogućuje vam samo izoštravanje udaljenih objekata, kao što je divlja životinja ili puni mjesec, nego i daje bolje rezultate u svim situacijama – od portreta, preko zgrada do hrane na tanjuru. To sve ovisi o objektivu koji upotrebljavate.

Što je manji broj na objektivu, to je šira perspektiva, što vam omogućuje snimanje većeg dijela prizora – zašto se ne biste ohrabrili i isprobali objektiv „riblje oko“ koji je savršen za snimanje interijera. Možete i upotrijebiti širokokutni objektiv kako biste uzbuđenje koncerta prenijeli na potpuno novu razinu.

Snimajte fotografije i videozapise svakodnevnog života koje ostavljaju realističan dojam ili zapanjujuće portrete prijatelja i obitelji uz postavku srednjeg raspona. Ili odaberite više brojeve za zumiranje udaljenih stvari – od nekoliko metara do nekoliko stotina metara!

Svi fotoaparati tvrtke Canon upotrebljavaju objektiv s optičkim zumiranjem koji otvara cijeli novi svijet kreativne slobode. Naši DSLR i fotoaparati bez zrcala nude i mogućnost upotrebe raznih objektiva, što je savršeno za one koji vole veću kreativnost.

I to je sve što trebate znati! Naravno, zabavan način da naučite je da jednostavno počnete snimati fotoaparatom. To je ujedno i najbolji pristup za brzo razumijevanje načina na koji upotreba mogućnosti zumiranja na objektivu pomaže u postizanju najboljih rezultata u svakoj situaciji.

SRETNO!