A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

ISPIS I UMIJEĆE IZRADE

Personalizirajte, ispisujte, ukrašavajte: jednostavne zabave s aplikacijom Creative Park

Svatko voli zabavu! Kada ste mladi, značajni događaji i posebni datumi znače vam sve – rođendani, Božić, uspjeh na ispitu, završetak polugodišta – i tako dalje. Organiziranje događaja može biti vrlo zahtjevno: kupovanje poklona, planiranje igara i zabave te odabir pića i grickalica oduzimaju tako mnogo vremena da se ukrasi često ostavljaju za zadnji tren.

Srećom, aplikacija Creative Park tvrtke Canon odlikuje se nekim rješenjima koja štede vrijeme i novac, a ispunjavaju zahtjeve i najzahtjevnijih zabava. Aplikacija i web-mjesto Creative Park prepuni su dopadljivih i suvremenih dizajnerskih predložaka, od rođendanskih natpisa i vrećica za zabavu do rekvizita za fotokabinu i podmetača. Među brojnim zaigranim, svijetlim i šarenim dizajnima možete pronaći nešto za svakoga, bez obzira na dob.

Za početak jednostavno preuzmite aplikaciju iz prodavaonice App Store ili Google Play. Sve što trebate je Canon ID račun i podržani pisač tvrtke Canon.

Dizajni za svaku priliku

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Birajte među brojnim predlošcima, od kartica i pozivnica do zastavica i natpisa.

Aplikacija Creative Park sveobuhvatno je rješenje za ukrase za zabave. Ako tek započinjete, pristupite kategoriji "Party" (zabava) na kartici "Featured" (istaknuto) u kojoj možete pronaći predloške za natpise, torbe i kutije, pločice s imenima i šešire za zabave. Ako ne možete pronaći što želite, ili želite više mogućnosti, na kartici "Category" (kategorija) pod "Letters/Cards" (pisma/kartice) potražite dodatne dizajne za pozivnice i pisma. Na kartici "Featured" (istaknuto) također je posebna kategorija "Birthday" (rođendan) za rođendanske kartice i opremu.

Teme za stiliziranje zabave

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Odaberite temu za zabavu i odaberite prikladne rekvizite i ukrase.

U aplikaciji Creative Park možete odabrati temu te stilizirati zabavu po vlastitom ukusu. Zašto ne biste odabrali tropsku temu za zabavu kao podsjetnik na ljeto, s botaničkim pozivnicama i podlošcima, kutijama za poklone u obliku lubenica ili zabavnim kutijom za poklone u obliku ananasa? Dodajte nešto svijetlih rekvizita za fotokabinu, niz šarenih lepezastih vijenaca i mirni ste. Ili možete odabrati temu princeze sa zelenim malenim krunama, ružičastim dijamantnim ukrasnim vijencima i šarenim kutijama za poklone.

Mat fotopapir MP-101 A4 tvrtke Canon idealan je materijal za izradu modela i kvalitetnih ukrasa.

Prilagodite i personalizirajte

Slični članci
A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

ISPIS I UMIJEĆE IZRADE

Pet najboljih savjeta za početak rada s aplikacijom Creative Park

Započnite modelirati s predlošcima za igre, modela, kartice i još mnogo toga iz aplikacije Creative Park tvrtke Canon.

A woman carries a tote bag which has been customised with a panda motif from Creative Park with Canon's iron-on transfers.

KREATIVAN ISPIS

Preobrazite svoju garderobu: ispisivanje na tekstil

Majice kratkih rukava sa stavovima, prilagođene velike torbe, jedinstveni darovi… pratite naš vodič u koracima za ispisivanje na tekstile.

A green cutting mat with printed stickers resting on top, with a smartphone and tablet.

KREATIVAN ISPIS

Preobrazite svoju tehnologiju ispisima

Ukrasite i personalizirajte pametni telefon, prijenosno računalo i tablet pisačem PIXMA.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Brojne predloške u aplikaciji Creative Park moguće je prilagoditi, pa tako možete prenijeti slike iz snimljenih fotografija i dodati personalizirane poruke te ispisivati izravno s pametnog telefona ili tableta.

Jedna od iznimnih prednosti aplikacije Creative Park jest mogućnost prilagodbe mnogih predložaka vlastitim slikama ili tekstom. Nakon preuzimanja predloška, u aplikaciju možete uvesti slike snimljene fotoaparatom pametnog uređaja i funkcijom "Additional text" (dodatni tekst) dodati personaliziranu poruku. Djeca u nekoliko minuta mogu urediti i dizajnirati odabrane predloške te se potom bežično povezati s kompatibilnim pisačem PIXMA tvrtke Canon kada su dizajni pripremljeni za ispis.

Uživajte eksperimentirajući

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Uz svaki su predložak priložene upute koje radi lakšeg praćenja možete i ispisati. Potom ispise jednostavno složite u trodimenzionalne tvorevine – ovaj lijepi pastelni vjenčić bio bi savršen za ukrašavanje stola na zabavi.

Predlošci su razvrstani u kategorije, a intuitivan dizajn olakšava navigiranje do traženog odjeljka. Pronađeni prikladni predložak pritiskom zvjezdice možete arhivirati u izbornik "Favourites" (favoriti) ili ga preuzeti pritiskom kartice "Edit" (uredi). Uz svaki predložak priložene su i jasne upute. Projekte tijekom rada možete spremiti sa "Save" (spremi) (stavke se spremaju u izbornik "Your Items" (vaše stavke), a kada ste spremni, pritisnite "Print" (ispiši).

Želite li eksperimentirati s različitim vrstama papira? Na kartici "Category" (kategorija) možete pronaći opciju "Recommendations by paper type" (preporuke prema vrsti papira) s predlošcima prikladnim za ljepljivi fotopapir, magnetski fotopapir i papira za preslikavanje glačalom za svijetlu i tamnu tkaninu.

Mogli biste ispisati jednake majice kratkih rukava za sve goste? Ili ispišite ukrase na magnetskom fotopapiru s pomoću kojega možete izložiti sve fotografije sa zabave dugo nakon njenog završetka.Napisala Claire Gillo

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike