Cat and koala printed on PIXMA TS5350 printer

Ispisi i modeli

Izradite, stvorite, uređujte s @paperboyo

Nije iznenađujuće da Rich McCor, poznatiji po nadimku Paperboyo s Instagrama, obožava papir.

A prati ga gotovo pola milijuna ljudi kako bi vidjeli što radi s njim.

Sažetak je jednostavan – budite kreativni, zabavite se i radite što želite.

"Zaista sam bio uzbuđen kada su me iz tvrtke Canon zamolili da na kreativan način primijenim njihove pisače serije PIXMA TS5350 i asortiman papira PIXMA. Taj zadatak otvorio mi je potpuno novi svijet. Zaista volim raditi sa šablonama, no i dalje postoji mnogo toga što želim istražiti. Izazov tvrtke Canon osigurao mi je zabavni odmak od rada koji sam obavljao duže vrijeme.

"Ono što mi se svidjelo u sažetku jest da mi je omogućio kreativnost s papirom te zadržavanje vlastitog stila i smisla za humor, kao i širenje vidika te istraživanje različitih putova kojima uobičajeno ne bih kročio".

Picture of hashtag #liveandcreate printed on PIXMA TS5350 printer.

@paperboyo prvo je ostao iznenađen kvalitetom fotografija s pisačaPIXMA TS5350 Series.

"Zaboravio sam koliko ispis s dobrog pisača može biti impresivan, stoga sam nakon ispisa probnih fotografija na sjajni fotopapir bio istinski iznenađen kvalitetom. Također, pri pomisli na ispis fotografija pomišljate na sjajni fotopapir, no na obostranom mat papiru neočekivano sam postigao jednaku kvalitetu. Vrlo retro i vrlo moderno"!

Također ga je iznenadilo do koliko je spontanih ideja došao zahvaljujući različitim vrstama papira.

"Neki koncepti bili su uspješni, drugi nisu, no bilo je zabavno raditi nešto novo. Priličan broj ideja došao je iz mape na radnoj površini nazvane "Ideje za isprobati jednog dana"! Bilo je osvježavajuće kombinirati svoje stare ideje s novima.

"Na primjer, videopriča koju sam objavio na stranici Insta mogla je biti duga pet minuta da sam u nju uvrstio sve ideje. Na kraju sam iskoristio predmete poput olovaka i slova koja iskaču s papira, što je bilo mnogo učinkovitije no što sam mislio da će biti. Najzaslužnija za to je brojnost detalja na ispisanim dvodimenzinalnim slikama koje se na do sada neviđen način približavaju trodimenzionalnoj živopisnoj kvaliteti".

"Izvor ideje je u mojem obožavanju čarobnih trikova, optičkih iluzija i fotografija s lažnom perspektivom. Temelj umjetnosti koju potpisujem s Paperboyo je u toj ljubavi prema čaroliji i iluzijama. Fotografski papir pružio mi je mogućnost ponovno se pozabaviti starim hobijem koji sam spremio u kutiju i tamo držao godinama.

Misao koje se @paperboyo držao neko vrijeme bila je ispisivanje šablona Paperboyo, koje su njegov zaštitni znak, na majice kratkih rukava tako da komuniciraju s džepom.

 GIF of cat printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

"U prošlosti sam razgovarao s brojnim ispisivačima na majice kratkih rukava. Svi su tvrdili kako je rad s džepovima previše složen i skup te nisu bili zainteresirani. Stoga nikada ništa nisam ostvario".

Papir za preslikavanje glačalom pružio mu je mogućnost eksperimentiranja s idejom koju je davno stavio na stranu. Sada ju je oživio.

GIF of Koala printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

"Ispale su mnogo bolje nego što sam mislio. Dizajni su vrlo solidni i djeluju profesionalno, a nije ih bilo teško proizvesti. Uzevši u obzir što su mi ispisivači govorili, to me zaista iznenadilo".

@paperboyo bio je oduševljen ostvarenim odzivom.

"Zaista sam uživao radeći s pisačima serije PIXMA TS5350 i originalnim medijima tvrtke Canon. Zabava koju donosi ispisivanje modela odražava se u sadržaju i dobivenim odličnim komentarima.

"U budućnosti ću sigurno nastaviti eksperimentirati s origamijem, stop-animacijom, a najviše majicama kratkih rukava".

Stoga se nadahnite za modeliranje, stvaranje i uređivanje ideja baš kao @paperboyo, a zatim ih podijelite s nama uz #LiveAndCreate.

Slični članci
Printer fun for everyone

KREATIVAN ISPIS

Zabava ispisivanja za sve

Šest načina na koje vaš pisač PIXMA može unijeti novu energiju u vaš dom, vaše obiteljske aktivnosti i vaše uređaje.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATIVAN ISPIS

Razigrani ispisi uz Paperboyo

Igrajte se, ispisujte i objavljujte: zvijezda Instagrama Paperboyo eksperimentira s pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon.

Create a papercraft safari

KREATIVAN ISPIS

Kreirajte papirnati safari

Ispišite vlastitu obiteljsku aktivnost s temom životinja uz Creative Park tvrtke Canon i pronađite inspiraciju u prirodi.

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na sve priče