Najbolji fotoaparat za putovanja

Bez obzira kamo putujete – od kratkih odmora u gradu do safarija – tvrtka Canon ima najbolji fotoaparat za putovanja. Kompaktni i lagani fotoaparati za putovanja prepuni su značajki pomoću kojih možete snimiti i podijeliti sjećanja s odmora i putovanja u vrhunskoj kvaliteti. Među njima su veliki objektivi za zumiranje koji vas približavaju najvećim znamenitostima, GPS koji prati gdje ste snimili svaki snimak i Wi-Fi kako biste mogli podijeliti svoje avanture kad se vratite kući.

Na safariju

Na safariju vam je potreban fotoaparat za putovanja sa snažnim zumiranjem kako biste sa sigurne udaljenosti snimili nevjerojatno detaljne snimke životinja. Naši fotoaparati prijelaznog tipa s ultrazumom opremljeni su snažnim optičkim zumiranjem i inteligentnim stabilizatorom slike kako bi slike bile oštre, a videozapisi mirni i idealni za sve vrste snimki, od zapanjujućih izuzetno širokokutnih pejzaža do ekstremnih telefoto snimki divljih životinja.

Odmori u gradu

Pomoću naših vrhunskih kompaktnih fotoaparata možete snimiti stvarnu bit grada - arhitekturu, živost ulice, barove i kavane. Zahvaljujući značajkama kao što su HS sustav, objektivi širokog otvora blende i potpuna kreativna kontrola, u džepu možete nositi profesionalnu kvalitetu i snimiti vrhunske fotografije u svim uvjetima osvjetljenja. Uz to, Wi-Fi vam omogućuje da jednostavno dijelite fotografije dok ste na putu.

Obiteljski odmori

Neovisno o mjestu na koje putujete, na obiteljskom odmoru potreban vam je jednostavan fotoaparat za putovanja kojim se svi mogu koristiti i koji je dovoljno svestran za snimanje svakog doživljaja, od snimanja akcijskih snimaka djece i grupnih fotografija do nevjerojatnih pejzaža i fantastičnih zalazaka sunca. Naši kompaktni fotoaparati s vrhunskim zumiranjem laki za nošenje omogućuju vam da se približite svim znamenitostima, a uz značajke kao što su inteligentni stabilizator slike i Smart Auto svi članovi obitelji bez napora mogu snimiti i najsitnije pojedinosti svih dragocjenih uspomena.

Istraživanje svijeta

Dok putujete oko svijeta i istražujete nova mjesta i kulture, potreban vam je lagan kompaktan fotoaparat za putovanja dovoljno prilagodljiv da može zapanjujuće kvalitetno snimiti svaki nezaboravni trenutak. Snažna optika u malenom, laganom kućištu, GPS i Wi-Fi za jednostavno dijeljenje s prijateljima i obitelji kod kuće, čine naše kompaktne fotoaparate s vrhunskim zumiranjem idealnim izborom za daleka putovanja.

Druženja i posebne prilike

Elegantnim kompaktnim fotoaparatom IXUS bez napora snimajte izvanredne snimke druženja ili slavlja s prijateljima ili obitelji. Laki su za nošenje i jednostavni za upotrebu te u svakoj situaciji daju vrhunske rezultate. Odaberite jedan od modela s Wi-Fi vezom i putem svog pametnog telefona jednostavno podijelite posebne trenutke.

Aktivni i avanturistički odmori

Naš robustan fotoaparat otporan je na vodu, hladnoću i udarce i opremljen je GPS-om koji prati gdje ste snimili svaki snimak, pa je idealan za snimanje avantura na otvorenom kao što su ronjenje s dihalicom ili bocom, skijanje ili penjanje. Zaštićen je i od pijeska i prskanja pa je idealan za korištenje na plaži ili pored bazena. Uz to, pomoću kompatibilnog vodonepropusnog kućišta može biti i vodonepropustan.

Tehnologija za putovanja

Optika i stabilizator slike

Optika i inteligentni stabilizator slike tvrtke Canon

Zahvaljujući optici visoke kvalitete i inteligentnom stabilizatoru slike tvrtke Canon koji automatski sprječava podrhtavanje fotoaparata neovisno o tome snimate li pri maksimalnom zumiranju ili fotoaparat držite u ruci pri slabom osvjetljenju, uvijek možete računati da će snimke biti oštre i jasne.

HS sustav

HS sustav

HS sustav daje nenadmašne rezultate u svakoj situaciji, posebno pri slabom osvjetljenju, pa je snimanje zalaska sunca na plaži, večere uz svijeće ili noćnih ulica jednostavno, čak i kad fotoaparat držite u ruci.

GPS

GPS

Kompaktni fotoaparati tvrtke Canon koji imaju GPS ili GPS putem mobilnog uređaja, svaku fotografiju ili videozapis označavaju informacijama o lokaciji pa možete pratiti gdje ste ih snimili.

WiFi

Wi-Fi

Wi-Fi fotoaparati neprimjetno se povezuju s pametnim telefonima i tabletima putem hotelske Wi-Fi mreže kako biste brzo i jednostavno mogli podijeliti slike s odmora.

HD videozapisi

HD videozapisi

Snimajte vrhunske videozapise bez pikselizacije u HD ili Full HD rezoluciji, a za nenadmašnu kvalitetu odaberite fotoaparat s mogućnošću snimanja videozapisa u rezoluciji 60p.

Smart Auto

Smart Auto

Vrhunski automatski način snimanja, Smart Auto, koristi više naprednih tehnologija koje jamče bezbrižno snimanje i zapanjujuće rezultate.

Dodatna oprema za putovanja

Rezervna baterija

Dodatna baterija omogućuje vam nastavak snimanja.

Vodonepropusna kućišta

Uz vodonepropusno kućište možete snimati na dubinama do 40 m, jednostavno pristupati svim kontrolama i zaštititi svoj fotoaparat od pijeska, snijega i djece.

Torbice za putovanja

Na torbici za putovanja s višenamjenskom prilagodljivom trakom nalazi se nekoliko džepova u koje možete staviti fotoaparat, dodatnu opremu i putne dokumente. Za svaki fotoaparat dostupne su i odgovarajuće mekane torbice.