CANON XF605

Velika osjetljivost i dinamički raspon

Uz mogućnost internog snimanja u formatima Hybrid Log-Gamma (HLG) i Perceptual Quantization (PQ), XF605 je svestran alat za brzu obradu HDR snimki. Za produkcije koje zahtijevaju veću prilagodljivost gradacija, Canon Log 3 pruža izvanredan dinamički raspon i olakšava postizanje koherentnih rezultata u sustavu s više kamera.

XF605 je prvi kamkorder serije XF koji dolazi s načinom rada visoke osjetljivosti, što znači da su mogućnosti senzora pri slabom osvjetljenju značajno poboljšane, za osjetljivost ekvivalentnu načinu rada F12 pri 2000 luksa. Dodana je i nova funkcija pojačanja osjetljivosti koja omogućuje trenutačno povećanje vrijednosti od -6 do 21 dB na 36 dB s pomoću pridjeljive tipke. XF605 donosi i infracrveni način rada za snimanje u gotovo potpunom mraku.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za Canon XF605

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu Canon XF605, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Slični članci

  1. Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.