CANON XF605

Upotrebljivost i fleksibilnost

Napredne funkcije dodirnog zaslona

Osim popularnog dodirnog sučelja za trenutačno upravljanje automatskim izoštravanjem i zaslonskim postavkama, ugrađeni 3,5-inčni dodirni LCD zaslon promjenjivog kuta nagiba podržava upravljanje dodirom za reprodukciju, kretanje kroz izbornike i postavke snimanja.

Više od 100 značajki, uključujući automatsko izoštravanje s prepoznavanjem očiju, pojačanje osjetljivosti i vodilicu za izoštravanje, može se dodijeliti na 11 prilagodljivih tipki koje su lako dostupne putem kompaktne glavne jedinice dok se gleda kroz elektroničko tražilo.

XF605_Lifestyle

Zasebni kontrolni prsteni

Čak i uz kompaktne dimenzije modela XF605, objektiv s optičkim zumiranjem pruža rad s tri prstena. Izoštravanje, zumiranje i blenda mogu se neovisno podešavati pomoću prstena objektiva, od kojih svaki ima jedinstven taktilni osjećaj, za preciznu kontrolu.

XF605

Ugrađeni ND filtri

Ugrađena, rotirajuća ND jedinica filtra omogućava kreativnu kontrolu nad otvorom blende i brzinom zatvarača u raznim situacijama snimanja. Tri gustoće – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – podešavaju se pomoću praktično postavljenih vanjskih tipaka blizu cijevi objektiva.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za Canon XF605

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu Canon XF605, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Slični članci

  1. Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.