CANON XF605

Revolucionarna tehnologija automatskog izoštravanja

AF s prepoznavanjem očiju

XF605 koristi prednosti najnovijih dostignuća čuvene tehnologije Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon. To je prvi kamkorder u seriji XF koji ima značajku automatskog izoštravanja s prepoznavanjem očiju, koja modelu XF605 omogućuje precizno otkrivanje i praćenje ljudi čak i kada se u prednjem planu pojavi neki drugi objekt.

Napredni EOS iTR AF X

XF605 je prvi profesionalni kamkorder koji upotrebljava tehnologiju automatskog izoštravanja EOS iTR AF X uz „dubinsko učenje“, koja omogućava nastavak praćenja glave snimane osobe čak i kada se okrene od kamere.

Dual Pixel – vodič za izoštravanje

Pri ručnom izoštravanju modelom XF605, korisnici mogu upotrijebiti zaslonsku vodilicu za izoštravanje koja pomoću informacija sustava Dual Pixel CMOS AF označava izoštrava li se prostor ispred objekta ili iza njega. Kada vodilica na zaslonu postane zelena, korisnici mogu biti sigurni kako su postigli optimalno izoštravanje.

Automatsko izoštravanje s prioritetom lica

Automatsko izoštravanje s prioritetom lica automatski prilagođava izoštravanje za praćenje lica osobe u kadru, dok automatsko izoštravanje samo za lice reagira samo kada se lice prepozna u kadru.

Način rada Tracking AF

Odaberite objekt pomoću dodirnog zaslona ili upravljačke tipke i XF605 će zadržati izoštrenost objekta dok se kreće kroz kadar.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za Canon XF605

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu Canon XF605, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Slični članci

  1. Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.