CANON EOS C70

Impresivna kvaliteta slike

Senzor 4K Super 35mm DGO u EOS C70 obuhvaća našu inovativnu tehnologiju izlaza s dvostrukim pojačanjem, predstavljenu u modelu C300 Mk III, i daje iznimno čistu kvalitetu slike pri slabom osvjetljenju te dinamički raspon s više od 16 koraka.

Impresivna kvaliteta slike

Glavna jedinica modela EOS C70

Senzor s izlazom s dvostrukim pojačanjem koji pruža više

Na DGO senzoru u svakom pikselu slika se očitava s dvije razine pojačanja, jakim i slabim, koji se tada kombiniraju u jednu sliku. Očitanje s jačim pojačanjem optimirano je za snimanje jasnih detalja u tamnijim područjima, a očitanje sa slabim pojačanjem optimirano je za snimanje detalja u svjetlijim područjima. Stoga, kad se međusobno kombiniraju s visokom točnošću piksela, održavaju se i poboljšavaju detalji i kvaliteta u područjima jakog i slabog osvjetljenja, što fotoaparatu omogućuje ostvarenje dojmljivog širokog dinamičkog raspona s do 16+ koraka.

Za razliku od dvostrukog ISO, prednosti tehnologije DGO primjenjuju se u širem ISO rasponu te maksimalno povećavaju dinamički raspon i kvalitetu slike, neovisno o okruženju snimanja.

Novi DGO senzor također je kompatibilan s automatskim izoštravanjem Dual Pixel AF pa korisniku pruža veću slobodu za ostvarenje željene slike.

Senzor DGO, velik dinamički raspon

Podrška za HDR snimanje

Uživajte u 16+ koraka dinamičkog raspona pri snimanju u Canon Log 2, s karakteristikama bliskima filmu, koje maksimalno povećavaju prilagodljivost gradacije i detalje u sjenama.

Canon Log 3 također osigurava izniman dinamički raspon, uz učinkovitiji radni proces gradacije i smanjenje šuma u sjeni na minimum.

EOS C70 opremljen je i tehnologijama Hybrid Log-Gamma (HLG) i Perceptual Quantization (PQ) za trenutačno interno snimanje HDR materijala bez gradacije.

Prirodna i vjerna znanost o boji

Sustav Cinema EOS tvrtke Canon poznat je po znanosti boje koja daje tople, prirodne tonove kože i organske boje. EOS C70 također ima niz postavki za matrice boja namijenjenih za prilagodbu drugim vrstama i modelima kamera .

EOS C70, produkcija organske boje

Podrška za LUT

Osim ugrađenih tablica za pretraživanje Cinema EOS tvrtke Canon, možete uvesti prilagođene 3D tablice za pretraživanje za interno snimanje, kako bi tijekovi poslovnog procesa za obradu boje bili još učinkovitiji.

EOS C70, snimanje videozapisa pomoću LCD zaslona, čovjek na jezeru

RAGOVARAJTE S NAŠIM TIMOM

Želite li da vam se obrati predstavnik tvrtke Canon?

Ispunite kratki obrazac u nastavku kako biste zatražili da vam se obrati stručnjak za proizvode tvrtke Canon.

Slični članci

 • Biciklist s brdskim biciklom izvodi vratolomiju u zraku okrenut prema suncu. Slika je snimljena odostraga i uokvirena crvenim makovima i travom s brežuljka

  ČLANAK

  Snimanje fotoaparatom EOS R5 tvrtke Canon u 8K i 4K pri visokoj preciznosti uzorkovanja

  Kod prvih videosnimaka fotoaparatom EOS R5 tvrtke Canon, Martin Bissig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vrijeme snimanja i proširuju kreativne opcije.

 • Film making, EOS C70

  ČLANAK

  Žene u snimanju filmova: uhodavanje posla

  Vodeće snimateljice filmova otkrivaju kako su se probile u filmski biznis i daju savjete ženama koje žele poći njihovim stopama.