CANON EOS C70

Profesionalne i praktične značajke

EOS C70 ima mnoštvo značajki kao što su automatski ISO, okomito snimanje, izravno dodirno upravljanje i elektronička stabilizacija slike. Uđite u novo razdoblje kreativnosti i snimanja filmova.
EOS C70, videozapis snimljen pomoću LCD zaslona, dodirne kontrole

Izravno dodirno upravljanje

EOS C70 odlikuje se novim, intuitivnim izravnim dodirnim sučeljem za brzi pristup i upravljanje funkcijama na zaslonu. Jednostavno dodirnite stavke koje želite promijeniti i kliznite za promjenu.

EOS C70, izravne dodirne kontrole, automatsko ISO, automatsko pojačanje

Automatski ISO i automatsko pojačavanje

EOS C70 ima automatski ISO/pojačavanje za glatke prijelaze s automatskim podešavanjem osjetljivosti pri prijelazu iz tamnih u svijetla područja i obrnuto. Postavite granicu postavljanjem ograničenja za ISO, a kamera obavlja ostalo: to je još jedna stavka manje o kojoj morate brinuti tijekom snimanja pa se možete usredotočiti na snimanje trenutka.

Okomito snimanje

Uz otvore za montažu stativa na dnu kamere, dodatni otvor za montažu na rukohvatu olakšava dugačka snimanja okomitog sadržaja – pri montaži na stativ ili gimbal.

Ova opcija okomitog snimanja osigurava fleksibilnost pri snimanju za mobilne pametne uređaje ili javno digitalno prikazivanje. Jednostavno u izborniku odaberite orijentaciju u kojoj želite snimati – ili dodijelite tipku za prilagođenu funkciju za još brži pristup (metapodaci o rotaciji podržani su samo za MP4 snimanje).

Okomito snimanje, EOS C70
okomito snimanje, EOS C70

Podrška za elektroničku stabilizaciju slike u kućištu

EOS C70 prva je kamera sa sustavom Cinema EOS koji podržava sustav suradničke stabilizacije slike s objektivima s priključkom RF. Ovaj sustav omogućuje zajednički rad kamere i objektiva za najbolji rezultat. Kombiniranjem RF objektiva s elektroničkom stabilizacijom slike modela EOS C70 postiže se optimalna stabilizacija slike. Učinak sprječavanja vibracija također je poboljšan u usporedbi sa standardnim EF objektivima + elektroničkom stabilizacijom slike.

RF objektivi

Kada RF objektiv montirate izravno na kameru, objektiv i kućište zajednički daju optimalnu kvalitetu.

U kućište ugrađena elektronička stabilizacija slike s objektivom RF

EF objektiv

Kada EF objektiv montirate s adapterom EF-EOS R, objektiv i kućište stabiliziraju međusobno neovisno.

Neovisna stabilizacija u kućištu objektiva

Podrška za anamorfne objektive

Model EOS C70 podržava anamorfne objektive razvlačenjem slike na LCD zaslonu i HDMI izlazu. Kamera podržava upotrebu anamorfnim objektiva sa sužavanjem od 1,3x i 2x.

Mogućnost okomitog snimanja, EOS C70

RAGOVARAJTE S NAŠIM TIMOM

Želite li da vam se obrati predstavnik tvrtke Canon?

Ispunite kratki obrazac u nastavku kako biste zatražili da vam se obrati stručnjak za proizvode tvrtke Canon.

Slični članci

 • ČLANAK

  Snimanje fotoaparatom EOS R5 tvrtke Canon u 8K i 4K pri visokoj preciznosti uzorkovanja

  Kod prvih videosnimaka fotoaparatom EOS R5 tvrtke Canon, Martin Bissig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vrijeme snimanja i proširuju kreativne opcije.

 • ČLANAK

  Žene u snimanju filmova: uhodavanje posla

  Vodeće snimateljice filmova otkrivaju kako su se probile u filmski biznis i daju savjete ženama koje žele poći njihovim stopama.

 • ČLANAK

  Prvo snimanje s EOS C70 tvrtke Canon

  Jolade Olusanya govori kako je koristio filmsku EOS kameru sa sustavom za montažu RF tvrtke Canon za snimanje prelijepog filma o pjesnikinji Sophiji Thakur.

 • ČLANAK

  EOS C70: upoznajte novu filmsku EOS kameru sa sustavom za montažu RF

  Novi sustav za montažu, novi dizajni, nove mogućnosti… Otkrijte kako kompaktna i moćna Super 35mm kamera tvrtke Canon može proširiti vaše kreativne mogućnosti.